Benimde pmma yılbaşı ertesi geldi ama denemedim bile. Yedeğe attımPmma tankim elime ulasti
Tas gibi oldu gercekten
15 lik oringleri kullandim her iki tarafta da
Resimde belli oluyor mu bilmiyorum ama tank hem alttan hem üstten fit sekilde oturdu
Ekli dosyayı görüntüle 24911
Komutanim normal chimney ile hangi oringi takarsam takayim deck kisminin en ufak degmede bile oynamasini cikmasini engelleyemedimBenimde pmma yılbaşı ertesi geldi ama denemedim bile. Yedeğe attım
Cam sağlıktır ????????????
Teşekkür ederim üstat akşam pamukla bir kaç deneme daha yapayim .2.5 mm sarimlarda kismen de olsa yapiyor likit pg vg orani da etkili hele bu havalarda????
Ben 2.5 mm sarimlarda pamuk uçlarını tiftikleyerek epey bi alip seyreltip oyle yerleştiriyorum pamuk yataklarina hatta sanki iceri likit sizacakmis gibi yatagin muhtelif kenarlarinda bosluk bile kaliyor igne girecek kadar ancak likitlendikten sonra bir miktar şişme yapiyor haliyle sanirim bu esnasa o bosluklar kapaniyor herhangi bir sizma ile de karsilasmadim ve besleme de gayet iyi vaziyette
Likitlerimi kendim yapiyor ve base i genellikle 85 15 yada 80 20 kullaniyorum aroma kullanim yuzdesine gore bu oran yukseliyor tabi
Faydasi olur mu bilemedim ama tavsiye ederim denemenizi
Ek bilgi olarak majorle cok çeşitli sarimlar denedim 28 ga harici kalin tel olarak 27 de kullandim
27 ga da 2mm de bile bu sorunla bir defa karsilastim onda da preheat ayarini yuksek tuttugumdan oldu
Kullandigim sarimlar
27 ga
2 mm 7 tur ayrik
2.5 mm 7 tur bitisik
2.5 mm 6 tur ayrik
28 ga
2.5 mm 6 tur ayrik
2.5 mm 5 tur ayrik
2.5 mm 7 tur bitisik
2 mm 6 tur ayrik
2 mm 7 tur bitisik
28 ga titanyum
2 mm 7 tur
2.5 mm 6 tur
26 ga
2.5 mm 8 tur (bu sarimdan randiman alamadim) pek uzerine de dusmek istemedim
Alttaki oringin altına takviye yap birde öyle dene ????Komutanim normal chimney ile hangi oringi takarsam takayim deck kisminin en ufak degmede bile oynamasini cikmasini engelleyemedim
Topcap in birlestigi yer cok iyi normal camda ama deck icin ayni seyi soylemek mumkun degildi en azindan benim elimdeki ato icin böyle durum
Drop kitte gecmeli oldugundan zaten sorun yok o cok iyi
Kıymetlimis geldiiiiiii ????????
Ekli dosyayı görüntüle 24912
Kıymetlimis geldiiiiiii ????????
Ekli dosyayı görüntüle 24912
Bunun icin ip falan diyeceksen hic yorma kendini yapmam ????Alttaki oringin altına takviye yap birde öyle dene ????
Hocam pmma tank satışı başladı mı? Sitede göremedim. Nasıl temin ederiz bilginiz var mı?Bunun icin ip falan diyeceksen hic yorma kendini yapmam ????
Ancak tek yapabilecegim sey olur o da oring yatagina cok ince ve o boyuta uygun bir tane daha oring koymak o da elimde olmadığından su an icin benim icin en iyisi pmma tank digerini de drop la kullanirim
Bu tanktan (pmma) iki tane daha almak istiyorum
daha yok mu dayıcım bunlar az gibi
Neyse elbet sen manisaya gelcen gelirken yanında getirde bir iki tanesine el koyayım ????????????
Sorman bile hata değilmi be kardeşim. Konuşturma ben şimdi uluorta ????????Niye gülüyon ki sen şimdi @comandante dayıcım ben gerçekten şey ettim ????????????????
Eyvallah dayıcımmm seviliyorsunSorman bile hata değilmi be kardeşim. Konuşturma ben şimdi uluorta ????????
Hocam ankara nın neresindesiniz ben yardımcı ola bilirim yakın isekMalesef yok ankara dayım üstat
yivleri halletmişim zaten. boşverin. bitmiştir majör.Şu durumun çözümü nedir? Bu gün deli etti beni majör. Ramak kaldı.
@Uzi Mods ile görüşün Üstad.yivleri halletmişim zaten. boşverin. bitmiştir majör.