comandante
Council
ekleme yapim sadece elden teslimat geçerlidir müessesemizde
Aman istemem yeni atomizer falan hatta el alışkanlığı şu konuya da niye giriyorsam onu da anlamış değilimCok sevmişler
Hicbirini vermeyeceklermis ????????????
Adamlar kayiplara karisti cevap veren bile yok ????
Majorculerden bile ses soluk yok????
2020 de cok konusanin cocugu olmaz dediler de bizim mi haberimiz yok ????
Satis bahanesine en azindan hareketlilik vardi forumda -bugun cikacakmis,aksama aciklanacak,gorsel gelio
-Aklima bi fikir geldi atomizer yapim ben ????????????????yapiyim yapiyim????????????
ahhh sürat ahhhhh. yaktın gencecik adamı. hayata küstü ☹Aman istemem yeni atomizer falan hatta el alışkanlığı şu konuya da niye giriyorsam onu da anlamış değilim
Sonunda merak galip gelecek ve bana mesaj atacaksınız Üstad.Aman istemem yeni atomizer falan hatta el alışkanlığı şu konuya da niye giriyorsam onu da anlamış değilim
Usulsuz satis ha ????????ekleme yapim sadece elden teslimat geçerlidir müessesemizde
Majörlere fısıldayan adam ????????????
Aman istemem yeni atomizer falan hatta el alışkanlığı şu konuya da niye giriyorsam onu da anlamış değilim
Hakkaten yaaaahhh sürat ahhhhh. yaktın gencecik adamı. hayata küstü ☹
yolla gelsinle bakalım. gosgoca gomutanı görünce sonrasında sana nidecekler mirak ediyom ???? ???? ????Usulsuz satis ha ????????
Zabitalara haber virdim toplayacaklar simdi tezgahi seni de paket yapip bana gönderecekler majorlerle birlikte
Haa su aramizdaki hesabi da paketim geldiginde hallederim artikin ????????????
Zabita isin esprisiydi tabikiyolla gelsinle bakalım. gosgoca gomutanı görünce sonrasında sana nidecekler mirak ediyom ???? ???? ????
havada yusuf kokusumu varrrrr ???? ???? ????Zabita isin esprisiydi tabiki
Ben bi onceki mesajimdaki gibi düştüm yola duffy cik gibi paytak paytak geliyorum sarinin parasını saya saya ????????????
ahhh sürat ahhhhh. yaktın gencecik adamı. hayata küstü ☹
Çok teşekkür ederim üstad biliyorumSonunda merak galip gelecek ve bana mesaj atacaksınız Üstad.
O yüzden giriyor olabilrsiniz
Hala dolapta duruyor
Yok hocam bende bıraktım zaten peşini artık usandımHakkaten yaaa
Sagoo kardeşim yok mu bi hayir haber hala yauww
Roket degil miydi o “r”havada yusuf kokusumu varrrrr ???? ???? ????
Uzimods ile gorusmedin mi benim bildigim haberi vardi ilgilenecekti oradan da mi bir haber cikmadi yoksa ????Aklıma bu geldi
Çok teşekkür ederim üstad biliyorum
Yok hocam bende bıraktım zaten peşini artık usandım
En son attığım maile ve forum içi attığım mesaja dönüş yapmadı. Gerçi bu konu hakkında değil stok durumu için yazmıştım ama yoğun sanırımUzimods ile gorusmedin mi benim bildigim haberi vardi ilgilenecekti oradan da mi bir haber cikmadi yoksa ????
Umarim kisa zamanda çözülür ????En son attığım maile ve forum içi attığım mesaja dönüş yapmadı. Gerçi bu konu hakkında değil stok durumu için yazmıştım ama yoğun sanırım
Ya nasipUmarim kisa zamanda çözülür ????
Ben daha şimdi çözdüm geçenki kedi resmini hocam sizin ki hala mı gelmediYa nasip
???????? Çok pis bakarım hocam ????Ben daha şimdi çözdüm geçenki kedi resmini hocam sizin ki hala mı gelmedi
Kedi ciger ilişkisi hiç aklıma gelmemişti.