• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cok sevmişler
Hicbirini vermeyeceklermis ????????????
Adamlar kayiplara karisti cevap veren bile yok ????
Majorculerden bile ses soluk yok????
2020 de cok konusanin cocugu olmaz dediler de bizim mi haberimiz yok ????
Satis bahanesine en azindan hareketlilik vardi forumda -bugun cikacakmis,aksama aciklanacak,gorsel gelio
-Aklima bi fikir geldi atomizer yapim ben ????????????????yapiyim yapiyim????????????
Aman istemem yeni atomizer falan :) hatta el alışkanlığı şu konuya da niye giriyorsam onu da anlamış değilim :D

ahhh sürat ahhhhh. yaktın gencecik adamı. hayata küstü ☹
Aklıma bu geldi :)
Sonunda merak galip gelecek ve bana mesaj atacaksınız Üstad.
O yüzden giriyor olabilrsiniz :)
Hala dolapta duruyor :)
Çok teşekkür ederim üstad biliyorum :)
Hakkaten yaaa
Sagoo kardeşim yok mu bi hayir haber hala yauww ☹️☹️☹️
Yok hocam bende bıraktım zaten peşini artık usandım :)

2. Haftanın sonunda nihayet deniyebiliyorum majorumu:) hastalıktan emekler vaziyette işten eve gelmeme rağmen ilk kargoda kırılan camın yenisini hemen gönderen Ramazan Hoca ya teşekkürler ederim. Surat kargo azizliğine 1 hafta sonra geldi cam. Kendisi sagolsun kullanıcı dostu. Kurulumu sorunsuz yaptım. Ne Ohm atlama ne oturmam vs hiçbir sorun yok. Şuan mest Cafe yamanla mis gibi buharliyorum. Daha ilk sarimim ilk puflar olmasına rağmen beni oldukça tatmin etti. Bekleyişim boşa çıkmadı :) kuruya yakın bir buhar. Yüksek boğaz vurumu ve 28 ga 6 tür 2.5 mm de bile bu aroma ve boğaz vurumu performansı sadece ooof diyorum:) ellerine emeğinize sağlık @uzimods hocam

Geri