Ya ne kadar güzel anlatıyorsun şiir gibi, okurken bitmesin bu yazı diyorum. Emeğine sağlık.
Cok sevmişler@Pineapple Hazır yeni yıla girmişken renkli dropkit çekilişi yakışır bence ????????
Sorunlar halledildi ve herkes keyf moduna geçti. O yüzden ses soluk çıkmamasıCok sevmişler
Hicbirini vermeyeceklermis ????????????
Adamlar kayiplara karisti cevap veren bile yok ????
Majorculerden bile ses soluk yok????
2020 de cok konusanin cocugu olmaz dediler de bizim mi haberimiz yok ????
Satis bahanesine en azindan hareketlilik vardi forumda -bugun cikacakmis,aksama aciklanacak,gorsel gelio
-Aklima bi fikir geldi atomizer yapim ben ????????????????yapiyim yapiyim????????????
Sorunlar halledildi ve herkes keyf moduna geçti. O yüzden ses soluk çıkmaması
Benim sorunum cozulmedi hala pmma tank gelmeden de çözülmeyecek gibi çünkü her ne kadar topcap guzelce tanki tutsada deck kismindaki oring kalin da olsa oynuyor saga sola asagi yukari her yone selam verio bi bana vermio ????????????PMMA tank ile deneme yapıyorum 2 gündür, tank gibi oluyor atomizer hem Drop Kit hem de normal tank ile.
Atlanmaması gereken noktalar;
- Hem deck çevresinde hem de top capde 15mm oringleri kullanın.
- Temizleme sonrası ve yeni kurumlarda oringleri likitlemeyi ihmal etmeyin.
- Gelen tank PMMA olduğu için sıcağa yakın ılık su ile, mümkünse biberon temizleyici ile, değil ise klasik beyaz sabunu köpürterek temizlemeyi ihmal etmeyin.
ehli müslim bir atomizerin oldugun için sevinmelisin hocamBenim sorunum cozulmedi hala pmma tank gelmeden de çözülmeyecek gibi çünkü her ne kadar topcap guzelce tanki tutsada deck kismindaki oring kalin da olsa oynuyor saga sola asagi yukari her yone selam verio bi bana vermio ????????????
Bilgi icin teşekkürler @onepuffman
İyi ki dansöz gibi yazmamışım...gelecek cevaptan korktum ????????????????ehli müslim bir atomizerin oldugun için sevinmelisin hocam
Allahın selamı bu görevini yapıyor heryere herkese veriyor
o zamanda okuturuzİyi ki dansöz gibi yazmamışım...gelecek cevaptan korktum ????????????????
Major ossun camurdan ossun diye baglayayim mevzu değişik bi boyuta gelmeden ????????????o zamanda okuturuz
dansöz olacaksa da okumuş kültürlü dansöz olsun
ben full dropkit devamMajor ossun camurdan ossun diye baglayayim mevzu değişik bi boyuta gelmeden ????????????
İsin esprisi bir yana her haliyle seviyorum tabi tütünlüler icin normal bacanin da gerekliligi su götürmez bundan sebep böyle kullaniyorum usenmez de pastane tarzi icmek istersem ya aksamlari ya haftasonu kullaniyorum drop kiti
Majörlere fısıldayan adam ????????????
kişke gelsen be yiğenim. senden gıymetlimiŞu sari olani yavaşça deckten ayir bekle ihtiyar yoldayim geliyorum ????
Ekli dosyayı görüntüle 24709