Bende gördükçe özeniyorum, birde kendi çektiğim fotoğrafları düşününce ????????Şu yabancı platformda paylaşımlarınızı görüntüledimde hocam gerçekten fotoğraf çekimleriniz de başarılısınız tebrik ederim
Bende hassas ve narşnxe camı çıkartırken yarısı atomizeri üstünde yarısı elimde kaldı ????????????Az önce tel-pamuk değişimimde camı 1mt yükseklikten fayans zemine düşürdüm,dedim kesin kırıldı. Cam bana bakarak 4-5 kere zıpladı, nanik yaptı ve kırılmadı???? şu an mutlu mesut sarılarak buharlıyoruz
Benimkinin ikinci düşüşü ilki halıya hafifçe düşmüştü, bu sefer fena düştü. Kırılmadığına göre majorde beni seviyor????????????Bende hassas ve narşnxe camı çıkartırken yarısı atomizeri üstünde yarısı elimde kaldı ????????????
Hocam geç kavuştuk ya daha sevemedi zannımca benim Major  biz genede maşallah diyelimBenimkinin ikinci düşüşü ilki halıya hafifçe düşmüştü, bu sefer fena düştü. Kırılmadığına göre majorde beni seviyor????????????
Kirmizi bana giden bir renk değilBenim kırmızıyı göndereyim abi sana denemek istersen...
Maltepeden alma şansın olursa genel müdürlükteki arkadaşlara veririm abi ne demek, bugüne kadar hep kırmızıyı kullandım zaten, bende diğerlerini denerim fırsattan istifade...Kirmizi bana giden bir renk değil
Şaka tabiki.
Hala elimdekileri verimli kullanmayı beceremedim.
Çok olunca kafa karışıyor. Hangi Drop kit ve hangi klasik chimneye bir karar vereyim, sonrasina bakacağım.
Teşekkür ederim yine de dostum.
Keyifli buharlar.
Hepinizi takip ediyorum ????????Cam kıranlar kervanına katılmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum.
Benide aralarına aldıkları için minnettarım. ????????????
Uzi ustanın yaptığı ürünle zerre alakası yoktur. 1 metreden fayansa çakıldı.
Bundada kıramasaydım arabayla üstünden geçeçektim. Okadar insan kırıo benim ki neden kırılmıyor diye kendi kendime kızıyordum. ????????????
Şakası bi yana rahmetli çok sağlam oturuyordu oringlere problemide yoktu hemide ????????????
Heralde nazar var majörümün üstünde bi kurşun döktürem