• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Camı kırmışım ???? nasıl olduğunu anlamadım gerçi ama. Yıkarken kırıldı. Allahtan daha önce aldığım drop kit camlı idi de cam sıkıntısı yaşamıyorum. 2 tane majör ve ben üçümüz mutlu mesut yaşıyoruz. Kaç gündür foruma da giremedim almış yürümüş buralar. Bu arada mutlu yıllar herkese.

c52527ca7ea519d43608046a93f3f540.jpg
Ooo hayırlı olsun hocam. Charlie Noble'yi almışsın. Nasıldır bi anlatırmısın????????

Arkadaşlar. Majör 2 nedir ne değildir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..akıtma sıçrama sıkıntısi gibi sıkıntıları varmı acaba???
Ben bi akıtma sıçratma yaşamadım. Ama birazcık oring sıkıntısı var. Üstünde gelen oringleri değiştirmek gereküyor. Kimilerinde camı iyi tutmuyor. Benim majör de öyleydi. Camı tam turmuyordu oringler. Penodat'ın plexi camını içlerden biraz zımparaladım.tam oturdu

Ben bi akıtma sıçratma yaşamadım. Ama birazcık oring sıkıntısı var. Üstünde gelen oringleri değiştirmek gereküyor. Kimilerinde camı iyi tutmuyor. Benim majör de öyleydi. Camı tam turmuyordu oringler. Penodat'ın plexi camını içlerden biraz zımparaladım.tam oturdu
Sevgili kardeşim. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. O zaman penodat ile yola devam. Hiç bulaşmayım..

Sevgili kardeşim. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. O zaman penodat ile yola devam. Hiç bulaşmayım..
Al alma diyemem hadime değil, ben ufak tefek sorunlar yaşasamda majör'ü sevdim. Bazı arkadaşlar da sorunlar yaşamış, biraz uğraştırır. Oring'tir camdır falan, ama güzel atomizer Majör. Penodat'a var bende bir camını majör için feda etsemde penodat'ı da severek kullanıyorum

Bu arada yeni yılımızın hayırlara vesile olmasını dilerim.
00:08 01.01.2020 tarihinde majörümün pencere kenarından perdenin seni burada istemiyorum demesi ile fayansa fırlatması sonucu bir camını daha kaubetmiş bulunmaktayım. Bu üzüntülü haberi siz degerli dostlarım ile büyük bir üzüntü içinde paylaşıyorum.
Dost ve akrabalarına duyrulur.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Kaldı : 1
Kimse 2020 de ilk majör camını ben kırdım demesin nizah çıkar demedi demeyin.
Önemli duyuru: Majör kırmadı tüm suç perdenin istememesinden kaynaklanıyor.
Saten delrin dripte kırıldı. Bunlar hep nazar

Bu arada yeni yılımızın hayırlara vesile olmasını dilerim.
00:08 01.01.2020 tarihinde majörümün pencere kenarından perdenin seni burada istemiyorum demesi ile fayansa fırlatması sonucu bir camını daha kaubetmiş bulunmaktayım. Bu üzüntülü haberi siz degerli dostlarım ile büyük bir üzüntü içinde paylaşıyorum.
Dost ve akrabalarına duyrulur.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Kaldı : 1
Kimse 2020 de ilk majör camını ben kırdım demesin nizah çıkar demedi demeyin.
Önemli duyuru: Majör kırmadı tüm suç perdenin istememesinden kaynaklanıyor.
Saten delrin dripte kırıldı. Bunlar hep nazar
Bu majör bunun için çok değerli. Nazlı kızlar gibi çok nazlı????

Keyifli buharlar. Ve bu arada yeni yıılınız kutlu olsun. Ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim.

Rabbim razı olsun. Aileniz ile birlikte sağlık mutluluk huzur versin inşallah.
[emoji3526]
Hayır yani düştün de neden kırılıyorsun hani kırılmamış olsan neyse hadi camı anladık driptip sana ne oluyor. Atarın kime [emoji23][emoji23]

Arkadaşlar. Majör 2 nedir ne değildir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..akıtma sıçrama gibi sıkıntıları varmı acaba? Penodatin yerini tutar mı?

Penodat'ın tek sıkıntısı var benim gözümde, decki kaplama. Zamanla bu kaplama atma yapar mı, yaparsa sıkıntı çıkartır mı ki çıkartır tabii ki atma yaparsa, bunları zamanla deneyimleyeceğiz. Bunun haricinde Major'u Penodat ile kıyasladığımızda;

-Major Penodat'a oranla daha nazik ve nazlı bir atomizer. Biraz dilini çözmeniz gerekiyor. Penodat kadar pratik değil ki bu her anlamda geçerli. Kullanması, doldurması, pamuklaması v.b.
- İçim zenginliği olarak Penodat mtl kitler sunuyor ki içime etkisi var, Major 2 farklı baca ve çana sahip kit sunuyor tek pakette ki içime etkisi daha fazla denebilir.
- Penodat Pom bir drip tip ile geliyor, Major Pei.
- Penodat GTA ve besleme kontrolü yok. Major'da ise mevcut. TC kullanımda ve uzun seyahatlerde büyük avantaj sağlıyor.
- Major V2'nin malzeme kalitesi daha iyi diyebiliriz.
- ikisi de tütünlü aromalarda iyiler. Ben kendi adıma Major'un yorumunu daha çok seviyorum. Yine Major'un buharı daha kuru.
- İkisinin de üreticisi çok iyi niyetli insanlar ve adaşlar :)

İkisi de kendi alanında başarılı atomizerler özetle. Major daha oldschool bir konsepte sahipken Penodat daha modern. Bu sebeple kıyaslamak pek mümkün değil. Beklentinizin ne olduğuna göre seçim direk değişebilir. Ben ikisini de severek kullanıyorum hatta bizim yani yerli üretim atomizerler içinde elimde sadece Major, Penodat, Vega, Spica Pro ve Helix Kit'i bıraktım ki çok da memnunum bu durumdan :)

Son düzenleme:
Penodat'ın tek sıkıntısı var benim gözümde, decki kaplama. Zamanla bu kaplama atma yapar mı, yaparsa sıkıntı çıkartır mı ki çıkartır tabii ki atma yaparsa, bunları zamanla deneyimleyeceğiz. Bunun haricinde Major'u Penodat ile kıyasladığımızda;

-Major Penodat'a oranla daha nazik ve nazlı bir atomizer. Biraz dilini çözmeniz gerekiyor. Penodat kadar pratik değil ki bu her anlamda geçerli. Kullanması, doldurması, pamuklaması v.b.
- İçim zenginliği olarak Penodat mtl kitler sunuyor ki içime etkisi var, Major 2 farklı baca ve çana sahip kit sunuyor tek pakette ki içime etkisi daha fazla denebilir.
- Penodat GTA ve besleme kontrolü yok. Major'da ise mevcut. TC kullanımda ve uzun seyahatlerde büyük avantaj sağlıyor.
- ikisi de tütünlü aromalarda iyiler. Ben kendi adıma Major'un yorumunu daha çok seviyorum. Yine Major'un buharı daha kuru.

İkisi de kendi alanında başarılı atomizerler özetle. Major daha oldschool bir konsepte sahipken Penodat daha modern. Bu sebeple kıyaslamak pek mümkün değil. Beklentinizin ne olduğuna göre seçim direk değişebilir. Ben ikisini de severek kullanıyorum hatta bizim yani yerli üretim atomizerler içinde elimde sadece Major, Penodat, Vega, Spica Pro ve Helix Kit'i bıraktım ki çok da memnunum bu durumdan :)
Ya ne kadar güzel anlatıyorsun şiir gibi, okurken bitmesin bu yazı diyorum. Emeğine sağlık.

Bende penodat ile major v2 aktif olarak kullanıyorum,
Çok net bir açıklama olmuş ve iyi anlatmışsın kardeşim,Emeğine sağlık.

Arkadaşlar. Majör 2 nedir ne değildir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..akıtma sıçrama gibi sıkıntıları varmı acaba? Penodatin yerini tutar mı?
@onepuffman gerekli açıklamayı net olarak yapmış,
Bende aktif olarak penodat ile major v2 kullanıcı olarak ufak bir yorum eklemek istiyorum,
Kendim değerlendirme yaptığım içim farkları olarak:
Major öne çıkan özelliği: klasik chimney ile yüksek boğaz vurumu, kuru buhar, serin içim zincir çekim yapsan bile en fazla ılığa yakın olur yine serinliğini pek kaybetmez, tütün karışımları likitlerde içim keyfi olarak çok başarılı alternatif olarak drop kit ile diğer aromalarda bile yeterli aroma verebiliyor, hafif aroma seçebiliyor Tütün, Pastane, çerez aromalarında başarılı ve yeterli buluyorum ve ılık buhar hafif kuru nemli arası buhar, iyi boğaz vurumu diyebilirim ve içim sıkılığı olarak penodatı aratmaz.

Ben Penodat ile Majoru günlük kullandığım içim tüm mtl keyfini yaşıyorum ve başka hiçbirşeye ihtiyaç duymuyorum...

Geri