• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Majör v2 nin baca deligi sanki eski majorlerden daha dar hatırladığım kadarıyla eğer öyleyse eski seri ve yeni seri arasında biraz içim farkı vardır

Aslın da atomizerin deck kısmındaki oring kullanılacak chimneye göre ayarlayınca hiç bir sorun kalmıyor. Ben deneyerek drop kit için en uygun oring seçtim daha sonra normal chimney için daha etili ve geniş oringi seçtim her iki chimney için ayrı oring kullaniyorum . Camla ilgili bir sorunda yaşamıyorum. Böyle gayet keyifli

Pamuklama fotoları paylaşır mısınız? Kendi driptipi ile drop kitte ağza likit gelme olayı sıkmaya başladı.

Makas veya bıçak yardımı ile şu olayı yapar iseniz ağıza likit gelmeyi çözümleye bilirsiniz dostlar.
9e4a9cf3abd6320a3f3f374f39d31611.jpg

Resimde çok belli olmuyor galiba driptipin takılan kısmını bıçak yardımı ile bir miktar ovalleştirdim. Aşırı bir yontma yapmadım ama o düzlügü ovalledim

Makas veya bıçak yardımı ile şu olayı yapar iseniz ağıza likit gelmeyi çözümleye bilirsiniz dostlar.
9e4a9cf3abd6320a3f3f374f39d31611.jpg

Resimde çok belli olmuyor galiba driptipin takılan kısmını bıçak yardımı ile bir miktar ovalleştirdim. Aşırı bir yontma yapmadım ama o düzlügü ovalledim
3.7 mm açmışsın fotodan tam belli olmuyo ama ????????????
El isciliginde muazzam ????
Espri bir yana denenebilir????????????İyi fikir

dremel alın en ucuzundan. ben ona yakın ultem driptipi bu alet sayesinde çöpe attım :D ellemeyin driptipleri, sonra pütürlü oluyor zımpara yapa yapa ömrünüz çürür. 3.5mm olarak yapılmış driptip alın sorun kalmasın :)
ha o likitin birikme sorunu da chimneyin üst kısmındaki likitin yoğuşmasından kaynaklı oluyor çoğu zaman. bunu tespit ederseniz driptipi boşuna ellemeyin :) arada bir ters çevirip sallayın bir damla yoğuşmuş pis likit de çöpe gidiversin :)

@Aslanhan
dremel alın en ucuzundan. ben ona yakın ultem driptipi bu alet sayesinde çöpe attım :D ellemeyin driptipleri, sonra pütürlü oluyor zımpara yapa yapa ömrünüz çürür. 3.5mm olarak yapılmış driptip alın sorun kalmasın :)
ha o likitin birikme sorunu da chimneyin üst kısmındaki likitin yoğuşmasından kaynaklı oluyor çoğu zaman. bunu tespit ederseniz driptipi boşuna ellemeyin :) arada bir ters çevirip sallayın bir damla yoğuşmuş pis likit de çöpe gidiversin :)
Tamamiyle katılıyorum. 2-3 gündür drop kit, bugün de sabahtan beri normal tank-baca ile kullanıyorum. Ben de bu sorunu yaşamadım.
Geçen sene biraz cahillikle, ne kadar dar olursa o kadar MTL olur mantığıyla 2.5-3 mm driptipler aldım. Yoğuşma ve sonucu ağıza likit gelme yaşayınca, 3.5 mm.den şaşmadım, sorunsuz kullanıyorum 1-2 yıldır.

Ayrıca Aslanhan üstadın sayfasından aynen aktarıyorum.

Drip Tiplerde Likit Birikmesi Sorunu

Sıcak Buharın Soğuk Metal İle Teması Sonucu Likit Buharı Yoğuşur ve Drip Tipin İçinde Terleme Oluşur

Bu durum; MTL Drip Tiplerde Delik Çapı Daha Dar Olduğu İçin Daha Fazla (özellikle 2.5mm delik çaplı olanlarda)

Kısa Bacalı Tanklarda İse, Uzun Bacalı Tanklara Göre Daha Sık Yaşanabilir

Drip Tip Kanalını Günde Bir İki Defa Peçete İle Silmeniz Gerekebilir

Yani Kısaca Drip Tiplerde Delik Çapı 3.5 mm nin Altına Düşerse Ağzınıza Likit Gelebilir
:)

Lütfen Bunu Göz Önünde Bulundurup Tercih Yapın

Ben onu yapmam sadece fikir açısından iyi buldum boyle seylerle ugrasmayi seven arkadas cok
Ben nasil geldiyse oyle kullaniyorum cama denk gelen oringler biraz gevsek sadece onada usta oring göndermişti onunla hallettim baska da atoyla ilgili sorunum yok keyfini cikariyorum
Yogusma meselesine gelince pamuklama ve coil konumuyla minimuma indirdim bir tank boyunca ya bir ya iki kere yasiyorum onu da pecete hallediyor ????

3.7 mm açmışsın fotodan tam belli olmuyo ama [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
El isciliginde muazzam [emoji28]
Espri bir yana denenebilir[emoji106][emoji106][emoji106]İyi fikir

[emoji2][emoji2]valla ölçüm yapmadım üç aşşağı beş yukarı
Hea bu arada olurda deneyen arkadaşlar olur driptipten vaz geçme ihtimalini göz önüne alsınlar sorumluluk katti ve kattiyen kabul etmirem [emoji23][emoji23][emoji23]

Geri