Memoli0606
Community
Majör v2 nin baca deligi sanki eski majorlerden daha dar hatırladığım kadarıyla eğer öyleyse eski seri ve yeni seri arasında biraz içim farkı vardır
Kalabalık sınız ????
Şimdilik 16 yı bulduk ????Kalabalık sınız ????
Ekli dosyayı görüntüle 24281
Ekli dosyayı görüntüle 24282
Ekli dosyayı görüntüle 24283
Majör Drop kit savaşları.
1. Nesil SS Drop kit.
2. Nesil SS Drop kit.
Ultem SS Drop kit.
2mm 7 tur Kanthal 28 ga. 14 watt. Geo Amazon likit.
Yorum tanklar bitince
Bizde bir tane bile yok...stok bekliyoruz sabirsizliklaEkli dosyayı görüntüle 24281
Ekli dosyayı görüntüle 24282
Ekli dosyayı görüntüle 24283
Majör Drop kit savaşları.
1. Nesil SS Drop kit.
2. Nesil SS Drop kit.
Ultem SS Drop kit.
2mm 7 tur Kanthal 28 ga. 14 watt. Geo Amazon likit.
Yorum tanklar bitince
Ben kendi driptip iç çapını 3.5mm'e çıkararak çözdüm hocamPamuklama fotoları paylaşır mısınız? Kendi driptipi ile drop kitte ağza likit gelme olayı sıkmaya başladı.
Pamuklama fotoları paylaşır mısınız? Kendi driptipi ile drop kitte ağza likit gelme olayı sıkmaya başladı.
3.7 mm açmışsın fotodan tam belli olmuyo ama ????????????Makas veya bıçak yardımı ile şu olayı yapar iseniz ağıza likit gelmeyi çözümleye bilirsiniz dostlar.
Resimde çok belli olmuyor galiba driptipin takılan kısmını bıçak yardımı ile bir miktar ovalleştirdim. Aşırı bir yontma yapmadım ama o düzlügü ovalledim
Tamamiyle katılıyorum. 2-3 gündür drop kit, bugün de sabahtan beri normal tank-baca ile kullanıyorum. Ben de bu sorunu yaşamadım.dremel alın en ucuzundan. ben ona yakın ultem driptipi bu alet sayesinde çöpe attım ellemeyin driptipleri, sonra pütürlü oluyor zımpara yapa yapa ömrünüz çürür. 3.5mm olarak yapılmış driptip alın sorun kalmasın
ha o likitin birikme sorunu da chimneyin üst kısmındaki likitin yoğuşmasından kaynaklı oluyor çoğu zaman. bunu tespit ederseniz driptipi boşuna ellemeyin arada bir ters çevirip sallayın bir damla yoğuşmuş pis likit de çöpe gidiversin
Ben onu yapmam sadece fikir açısından iyi buldum boyle seylerle ugrasmayi seven arkadas cokdremel alın en ucuzundan. ben ona yakın ultem driptipi bu alet sayesinde çöpe attım ellemeyin driptipleri, sonra pütürlü oluyor zımpara yapa yapa ömrünüz çürür. 3.5mm olarak yapılmış driptip alın sorun kalmasın
ha o likitin birikme sorunu da chimneyin üst kısmındaki likitin yoğuşmasından kaynaklı oluyor çoğu zaman. bunu tespit ederseniz driptipi boşuna ellemeyin arada bir ters çevirip sallayın bir damla yoğuşmuş pis likit de çöpe gidiversin
3.7 mm açmışsın fotodan tam belli olmuyo ama [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
El isciliginde muazzam [emoji28]
Espri bir yana denenebilir[emoji106][emoji106][emoji106]İyi fikir