• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dropu kapatırken alt oringe likit sürmüşmüydünüz üstat.
birde dropu sıkıştığı zaman çıkarmak için küçük bir tüyo vereyim.
atomizeri moddan söktükten sonra U aparatı veya ince bir tornavidayı en geniş hava deliğine sokarak güç alabilir ve üstten bir bez veya eldiven ile tutarak daha kolay sökebilirsiniz.

Kurulum esnasinda tum disli ve oringleri likitle islatmistim.
U aparatinin ne oldugunu bilmiyorum, benim kutudan oyle birsey cikmadi...
Cevaplar icin tesekkur ederim, melo 3 cami bakayim...

@shivers @SWORD @comandante

Görsellik açısından görüşlerimi sunmak istiyorum:
Klasik topcap aynı şekilde sadece biraz daha ince tasarlansaymış daha efsane olurdu,
Birde hava ayar yüzüğü daha ince görünüm yapılmış olsa, mesela v1.1 benzer şekilde veya işlemeli yanlara doğru şeritli çok efsane olurdu.

Bu yazdıklarım sadece klasik topcap kalınlığı ile yüzük kalınlığı ile ilgili yorumlarım.
Yinede güzel görünüme sahip.

Drop kit takılıyken çok hoş duruyor ama yüzük dikkatimi çekti görsel olarak o yüzden görüşlerimi yazmak istedim. Yanlış anlaşılmasın sonra....

Ama her ne olursa olsun Major v2 çok sevdim çok memnunum, satılmayacak bir atomizer...
.

Merhaba arkadaşlar. Size sormak isteğidim bir şey var. Çok uğraşmama rağmen yüzük altından kaçan havayı engelleyemedim. En küçük delikde nerdeyse 1.4-1.6 arası gibi sıkılık sunuyor. Ve tersten üfleyince yüzüğün altından duman çıkıyor. Buna çare üreten varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim:giggle:

Merhaba arkadaşlar. Size sormak isteğidim bir şey var. Çok uğraşmama rağmen yüzük altından kaçan havayı engelleyemedim. En küçük delikde nerdeyse 1.4-1.6 arası gibi sıkılık sunuyor. Ve tersten üfleyince yüzüğün altından duman çıkıyor. Buna çare üreten varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim:giggle:
Ben tersten üflemeyerek çözmüştüm bu sorunu.
Diğer arkadaşlar ise yedekler içerisinde gelen en kalın oringi taktılar.
Ancak her iki oringi de kalın olan ile degistirdiginde yüzük sıkışan arkadaşlar da oldu. Yüzük altında ki 2 oringden deckntabanina yakın olanı kalın olan oring ile değiştiren de oldu.
Tekli Oring değişimi ile de yüzüğü aşırı sıkı olan arkadaşlar ise, hava kacagini giderecek kadar deck altı oringlerinin altına 2-3 tur dikis ipliği sardılar.

Ben oring değişimi ile sorunu çözemedim bir tek iplik sarmak kaldı onuda deneyeceğim. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler ????

Geri