• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Decki sıkmayı unutmadım hocam buna benzer olayları daha önce troya serilerinde de yaşamıştım. Sıkıntı yaratan bir şey değil yani ohm okumada da sıkıntı yaşamıyorum. Benim anlatmak istediğim eğer o gösterdiğim parça orda kalırsa elinizle direkt dalmayın yivler parmakları kesiyor demekti. U aparatla yerine sıkıca oturttum sıkıntı yok şuanlık. Deck hava deliklerini nasıl ölçebiliriz ?
klavuz veya tığ ile
tığ inceden kalına doğru ucu durduğu yerde işaretle sonra onu metre ile kalınlığını ölç

Çözüm bu olabilir Uzi ustada berki sonraki üretimlerde bunun gibi birşey yapabilir diye paylaşayım dedim. Her 3 ml tankta agızıma bir kere likit geliyor.
Hatta alt kısım milimetrik olarak tam oturacak uzunlukta olur ise likit birike bilecek bir ortam kalmaz..
Ekli dosyayı görüntüle 23997Ekli dosyayı görüntüle 23998
Ekli dosyayı görüntüle 23999
Benim paylaşım yaptigim fotograftaki dripin alti da ayni böyle bedevi hocam 3 kere agza gelen likit iyidir 1 kere gelirse olmaz ????????
Espri bir yana boyle bir driptip ile daha az sorun yaşadım ancak dedigim gibi birlesen parcalarin formuda onemli bence duz kavisli gibi vsvs

Tabi canım, ne gerek var durduk yere likit emmeye :)
Hiç olmasa daha iyi. Ben coil'i biraz aşağı konumlandırarak çözdüm gibi şimdilik. Şimdi bunu yazdım ya, 2 dakikaya kalmaz likiti indiririm mideye.

Bende olduğu gibi sizdede var bedevilik sanırım :D :D :D

Benim paylaşım yaptigim fotograftaki dripin alti da ayni böyle bedevi hocam 3 kere agza gelen likit iyidir 1 kere gelirse olmaz ????????
Espri bir yana boyle bir driptip ile daha az sorun yaşadım ancak dedigim gibi birlesen parcalarin formuda onemli bence duz kavisli gibi vsvs
Abdest misali :D 3 kere agza :D:D Yakında burnumuzada veririz. Ahşu drameri getirsem bşyler denicem ama nasip olmuyor

bdbbe7483bf2f8ec18b5dd5075464efa.jpg

3 gündür aralıksız majör kullanıyorum.
Seni çok ihmal ettim :)
Delrin driptipin çok güzel olduğunu belirtmiş miydim.
Belirtmiştim kıskandırayım diye tekrar söylemek istedim [emoji1][emoji1]

Geri