• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet arkadaşlar Penodat pleksi cam ve major klasik chimney ile keyifler sorunusz şekilde devam ediyor,
Çok sağlam taş gibi ve likit dolum çok rahat ve en ufak gevşeme olmadı çok çok çok memnunum sıfır sıkıntı ????
1 hafta olacak yarın , keyifli buharlar.

Ekli dosyalar

• 7EF6169D-7A73-4F45-B669-B28E526129F0.jpeg
    7EF6169D-7A73-4F45-B669-B28E526129F0.jpeg
    20.2 KB · Görüntüleme: 55
  • 603E7C1D-9034-4EC7-88B5-4955E2645D71.jpeg
    603E7C1D-9034-4EC7-88B5-4955E2645D71.jpeg
    31.4 KB · Görüntüleme: 55
Evet arkadaşlar Penodat pleksi cam ve major klasik chimney ile keyifler sorunusz şekilde devam ediyor,
Çok sağlam taş gibi ve likit dolum çok rahat ve en ufak gevşeme olmadı çok çok çok memnunum sıfır sıkıntı ????
1 hafta olacak yarın , keyifli buharlar.

2 resim arasında 3 saat fark var maksimum ve işyerinde yoğunluk olduğu halde tankı yarılamışım.

DD2C235D-CD92-45F5-AB08-C10FFC8D3B4D.jpeg

Drop kiti sökerken bu parça burda kaldı. Ben de dur şunu sökeyim derken olanlar aşağıda :D :D
0A04B588-831B-4A44-B426-59CB54064B82.jpeg

D01D9660-D614-466E-9A40-1E88B3983EB5.jpeg

Siz siz olun acele edip hemen sökmeye çalışmayın. Peçete ile etrafını iyice sarıp pense ile hafifçe ve yavaşça zarar vermeden hareket edin, yerinden çıkacaktır :)

Ekli dosyayı görüntüle 23948

Drop kiti sökerken bu parça burda kaldı. Ben de dur şunu sökeyim derken olanlar aşağıda :D :D
Ekli dosyayı görüntüle 23949

Ekli dosyayı görüntüle 23950

Siz siz olun acele edip hemen sökmeye çalışmayın. Peçete ile etrafını iyice sarıp pense ile hafifçe ve yavaşça zarar vermeden hareket edin, yerinden çıkacaktır :)
hocam nasıl başardın bu durumu tebrik ediyorum sizi :D
size önerim atomizeri moda hafif sıkılıkta takmanız yeterli hatta durduğu yerde bırakın sıkmayın fazla, ve alternatif olarak dediğiniz gibi peçete ile kurulayın ve ameliyat eldiveni ile çıkarın
drop kiti atomizerden ayırmak içinde en büyük hava kanalına deck açma aparatını sokun çevirin ben o şekilde yapıyorum çok pratik ve sorunsuz :D

hocam nasıl başardın bu durumu tebrik ediyorum sizi :D
size önerim atomizeri moda hafif sıkılıkta takmanız yeterli hatta durduğu yerde bırakın sıkmayın fazla, ve alternatif olarak dediğiniz gibi peçete ile kurulayın ve ameliyat eldiveni ile çıkarın
drop kiti atomizerden ayırmak içinde en büyük hava kanalına deck açma aparatını sokun çevirin ben o şekilde yapıyorum çok pratik ve sorunsuz :D
Aslında çok zorlamadım moda oturturken ama neden oldu bilmiyorum. Şöyle söyliyim camdan tutup atomizeri çıkartırken atomizer gayet rahat çıktı fakat altta o parça kaldı. Temizledikten sonra U aparatla iyi sıkmak lazım decke oturturken.

U aparatın uçları bende hava deliklerinin hiçbirine girmiyor maalesef. Hava delikleri her atoda aynı değil yada U aparatı aynı değil bilemedim. Drop kiti çıkarırken her an yanımızda ameliyat eldiveniyle mi gezecez hocam :D bunu yaparken evdeydim ama dışarda likit takviyesi yapacağımız zamanlarda gelecek daha pratik bir çözümü olmalı drop kiti deckten sökmenin :D

Aslında çok zorlamadım moda oturturken ama neden oldu bilmiyorum. Şöyle söyliyim camdan tutup atomizeri çıkartırken atomizer gayet rahat çıktı fakat altta o parça kaldı. Temizledikten sonra U aparatla iyi sıkmak lazım decke oturturken.

U aparatın uçları bende hava deliklerinin hiçbirine girmiyor maalesef. Hava delikleri her atoda aynı değil yada U aparatı aynı değil bilemedim. Drop kiti çıkarırken her an yanımızda ameliyat eldiveniyle mi gezecez hocam :D bunu yaparken evdeydim ama dışarda likit takviyesi yapacağımız zamanlarda gelecek daha pratik bir çözümü olmalı drop kiti deckten sökmenin :D
Çok ilginç bir durum gerçekten, siz bence decki sıkmayı unuttununuz, o aparat ile bildiğin tur attırıyorsun sıkarken ama çok sağlam oluyor, bence @Uzi Mods hocama mesaj atın ilgilenecektir, bende hiç bir sorun yok mesela şuan, tek sorun vardı ramazan hocam parça gönderdi sorunu çözdü
bence aparat kalın kesilmiştir, Deck hava delik genişliklerini ölçermisin ?

Çok ilginç bir durum gerçekten, siz bence decki sıkmayı unuttununuz, o aparat ile bildiğin tur attırıyorsun sıkarken ama çok sağlam oluyor, bence @Uzi Mods hocama mesaj atın ilgilenecektir, bende hiç bir sorun yok mesela şuan, tek sorun vardı ramazan hocam parça gönderdi sorunu çözdü
bence aparat kalın kesilmiştir, Deck hava delik genişliklerini ölçermisin ?
Decki sıkmayı unutmadım hocam buna benzer olayları daha önce troya serilerinde de yaşamıştım. Sıkıntı yaratan bir şey değil yani ohm okumada da sıkıntı yaşamıyorum. Benim anlatmak istediğim eğer o gösterdiğim parça orda kalırsa elinizle direkt dalmayın yivler parmakları kesiyor demekti. U aparatla yerine sıkıca oturttum sıkıntı yok şuanlık. Deck hava deliklerini nasıl ölçebiliriz ?

Şu camı çıkartıp Melo3 camını deneyeyim diyordummmmm. :)

e3e63ffbb4b5bb4300774bedf856da8b.jpg

Geri