Emulate
Community
Evet deneme yaparak işlem yapabilirsiniz hocamzımpara 240 kurtardı mı?
Evet deneme yaparak işlem yapabilirsiniz hocamzımpara 240 kurtardı mı?
valla 600 ile birde makasla yontarak deniyorum artık ne olacaksa olsun kırılma korkusu neler yaptırıyor!Evet deneme yaparak işlem yapabilirsiniz hocam
Hayır kesinlikle yokHayırlı olsun. Camda oynama falan varmı acaba.
Yanlış görmefiysem penodatın helix camı bu fena olmuş ama
Evet arkadaşlar Penodat pleksi cam ve major klasik chimney ile keyifler sorunusz şekilde devam ediyor,
Çok sağlam taş gibi ve likit dolum çok rahat ve en ufak gevşeme olmadı çok çok çok memnunum sıfır sıkıntı ????
1 hafta olacak yarın , keyifli buharlar.
Naptın hocam öyle 150 300 arası zımpara en fazla, ben p280 ile yapmıştım 1 hafta önce 1 saat küsür sürüyor bir camı 2 tarafını bitirmek ama çok iyi oluyor.iyi siz 600 ile başlamışsınız ben 1000 ile yaptım sonra 240 düştüm hocam
Çok teşekkürler. Uzi mods, çare üretecektir bu duruma ama şümdilik çare, penodat ve melo 3 camları????Hayır kesinlikle yok
hocam nasıl başardın bu durumu tebrik ediyorum siziEkli dosyayı görüntüle 23948
Drop kiti sökerken bu parça burda kaldı. Ben de dur şunu sökeyim derken olanlar aşağıda
Ekli dosyayı görüntüle 23949
Ekli dosyayı görüntüle 23950
Siz siz olun acele edip hemen sökmeye çalışmayın. Peçete ile etrafını iyice sarıp pense ile hafifçe ve yavaşça zarar vermeden hareket edin, yerinden çıkacaktır
Aslında çok zorlamadım moda oturturken ama neden oldu bilmiyorum. Şöyle söyliyim camdan tutup atomizeri çıkartırken atomizer gayet rahat çıktı fakat altta o parça kaldı. Temizledikten sonra U aparatla iyi sıkmak lazım decke oturturken.hocam nasıl başardın bu durumu tebrik ediyorum sizi
size önerim atomizeri moda hafif sıkılıkta takmanız yeterli hatta durduğu yerde bırakın sıkmayın fazla, ve alternatif olarak dediğiniz gibi peçete ile kurulayın ve ameliyat eldiveni ile çıkarın
drop kiti atomizerden ayırmak içinde en büyük hava kanalına deck açma aparatını sokun çevirin ben o şekilde yapıyorum çok pratik ve sorunsuz
Şimdilik en pratik çözüm yüzüğü çıkarıp hava kanallarından elle tutarak çevirmek ????Drop kiti çıkarırken her an yanımızda ameliyat eldiveniyle mi gezecez hocam bunu yaparken evdeydim ama dışarda likit takviyesi yapacağımız zamanlarda gelecek daha pratik bir çözümü olmalı drop kiti deckten sökmenin
Çok ilginç bir durum gerçekten, siz bence decki sıkmayı unuttununuz, o aparat ile bildiğin tur attırıyorsun sıkarken ama çok sağlam oluyor, bence @Uzi Mods hocama mesaj atın ilgilenecektir, bende hiç bir sorun yok mesela şuan, tek sorun vardı ramazan hocam parça gönderdi sorunu çözdüAslında çok zorlamadım moda oturturken ama neden oldu bilmiyorum. Şöyle söyliyim camdan tutup atomizeri çıkartırken atomizer gayet rahat çıktı fakat altta o parça kaldı. Temizledikten sonra U aparatla iyi sıkmak lazım decke oturturken.
U aparatın uçları bende hava deliklerinin hiçbirine girmiyor maalesef. Hava delikleri her atoda aynı değil yada U aparatı aynı değil bilemedim. Drop kiti çıkarırken her an yanımızda ameliyat eldiveniyle mi gezecez hocam bunu yaparken evdeydim ama dışarda likit takviyesi yapacağımız zamanlarda gelecek daha pratik bir çözümü olmalı drop kiti deckten sökmenin
Alternatif olarak en iyi çözüm Coil Klavuz veya tığ ile geçici çözüm olabilir @Nacruno hocam içinŞimdilik en pratik çözüm yüzüğü çıkarıp hava kanallarından elle tutarak çevirmek ????
Decki sıkmayı unutmadım hocam buna benzer olayları daha önce troya serilerinde de yaşamıştım. Sıkıntı yaratan bir şey değil yani ohm okumada da sıkıntı yaşamıyorum. Benim anlatmak istediğim eğer o gösterdiğim parça orda kalırsa elinizle direkt dalmayın yivler parmakları kesiyor demekti. U aparatla yerine sıkıca oturttum sıkıntı yok şuanlık. Deck hava deliklerini nasıl ölçebiliriz ?Çok ilginç bir durum gerçekten, siz bence decki sıkmayı unuttununuz, o aparat ile bildiğin tur attırıyorsun sıkarken ama çok sağlam oluyor, bence @Uzi Mods hocama mesaj atın ilgilenecektir, bende hiç bir sorun yok mesela şuan, tek sorun vardı ramazan hocam parça gönderdi sorunu çözdü
bence aparat kalın kesilmiştir, Deck hava delik genişliklerini ölçermisin ?
Aynen üstad ben de öyle söküyorum yapacak bir şey yokŞimdilik en pratik çözüm yüzüğü çıkarıp hava kanallarından elle tutarak çevirmek ????
Geçmiş olsunŞu camı çıkartıp Melo3 camını deneyeyim diyordummmmm.
Eyvallah dostum. Çatlamasına rağmen çıkartamadım. Ayağımın altında ezdim camı. Sinirim geçti biraz, iyi oldu.Geçmiş olsun ☹