• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, ilk satışa sunulduğunda elime ulaşan 101 seri numaralı majorumu yeni deneme imkanı buldum bi kaç talihsizlikden sonra ne yaptıysam check atomizer olayını çözemedim sağolsun @Uzi Mods 'a Ö.m. atarak geri kargoladım bugun elime ulaştı ben cok sıkı veya cok gevsek sevmiyorum (Dwarv ve Expo4 arasında bi hava kanalı yettı bana), hava yuzuğunu mod uzerinden rahatca cevirebiliyorum herhangi bi sıkıntım olmadı. atomizerden tuttup ufakdan salladım falan atomizerde gevşeme görmedim. kısacası ben basarılı buldum. Elinize sağlık hocam.
IMG_20191224_191816.jpg
IMG_20191224_191554.jpg

Evet hocam. Şimdi bunu kotarınca (ilk zımpara işim) bir ultem heyecanı sarmadı değil @Nacruno hocamın dediği gibi :)
Üstad daha önce elime hiç zımpara almış değilim. Nerden buluruz bu zımpara şeylerinden ne diyip alırız hiç anlamam bu işlerden. Tankın neresine ne kadar bir müdahale etmek lazım. Detay alsak ne güzel olur :) Helis tank ile çok hoşuma gitti yahu :)

Üstad daha önce elime hiç zımpara almış değilim. Nerden buluruz bu zımpara şeylerinden ne diyip alırız hiç anlamam bu işlerden. Tankın neresine ne kadar bir müdahale etmek lazım. Detay alsak ne güzel olur :) Helis tank ile çok hoşuma gitti yahu :)
Evet güzel oldu :) dediğim gibi camla hiç sorunum yoktu sırf tipi için yaptım. Evde nerden geldiğini bilmediğim 2 tane 3m zımpara vardı 200 kumluk.
15772080128003807013031158211020.jpg
Önce biraz plastik kazıdım. Sonra biraz tahta kazıdım :) mantığı kavrayınca tankın alt ve üst iç kısımlarını kazıdım. Küçük küçük kestiğim parçaları parmağıma doladım. Diğer elimle tankı kapak açar gibi çevire çevire incelttim. Zımparayı ıslattım sürekli tabii. Zımpara kazınınca yani etkisi geçmeye başlayınca parçayı değiştirdim. Biraz zımpara, bir deneme, biraz daha zımpara, bir deneme şeklinde 1 saate yakın vaktimi aldı ama iyi oldu.

Geri