Mehmet1965
Community
Melo 3 cam geldi gayet güzel oturuyor alt kısma kalın oring takınca on numara oldu
Hayırlı olsun. Camda oynama falan varmı acaba.Melo 3 cam geldi gayet güzel oturuyor alt kısma kalın oring takınca on numara oldu
Eee böyle çok yakışıklı olmuş. Bunun ultemi de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ultemiyle de güzel olur. Güle güle kullan üstad Pico X ile güzel setup olmuş.
Ne kadar yakışıklı olmuş. Hayırlı olsun keyifli buharlar. Cam penodat'ın dalgalı camımı?
Olurda hocam ic kısımları biraz su zımparası ile inceltmek gerekpenodat düz plexi uymuyor arkadaşlar. benim gibi düzgün okuyamayan arkadaşlara duyurulur..
hocam hangi zımpara lazım? p600 bir işe yaramıyor parçaladım kendimi vallahiOlurda hocam ic kısımları biraz su zımparası ile inceltmek gerek
Daha ince bir oring kullansanız da mı olmuyor hocam?penodat düz plexi uymuyor arkadaşlar. benim gibi düzgün okuyamayan arkadaşlara duyurulur..
iyi siz 600 ile başlamışsınız ben 1000 ile yaptım sonra 240 düştüm hocamhocam hangi zımpara lazım? p600 bir işe yaramıyor parçaladım kendimi vallahi
yok valla olmuyor. penodat düz plexi çok kalın. zımpara şart.Daha ince bir oring kullansanız da mı olmuyor hocam?
hocam düz bendeki. siz tombula zımpara yaptınız mı hiç?
bende helix aldım ona yaptım hocam düz daha basit olur diye düşünüyorum üzeri çizgili olan var bendehocam düz bendeki. siz tombula zımpara yaptınız mı hiç?
zımpara 240 kurtardı mı?bende helix aldım ona yaptım hocam düz daha basit olur diye düşünüyorum üzeri çizgili olan var bende
Üstad daha önce elime hiç zımpara almış değilim. Nerden buluruz bu zımpara şeylerinden ne diyip alırız hiç anlamam bu işlerden. Tankın neresine ne kadar bir müdahale etmek lazım. Detay alsak ne güzel olur Helis tank ile çok hoşuma gitti yahuEvet hocam. Şimdi bunu kotarınca (ilk zımpara işim) bir ultem heyecanı sarmadı değil @Nacruno hocamın dediği gibi
Evet yaptım hocam iç kısımlardan. Ama zımpara hangi zımpara bilmiyorum. Evde vardı.hocam düz bendeki. siz tombula zımpara yaptınız mı hiç?
Evet güzel oldu dediğim gibi camla hiç sorunum yoktu sırf tipi için yaptım. Evde nerden geldiğini bilmediğim 2 tane 3m zımpara vardı 200 kumluk.Üstad daha önce elime hiç zımpara almış değilim. Nerden buluruz bu zımpara şeylerinden ne diyip alırız hiç anlamam bu işlerden. Tankın neresine ne kadar bir müdahale etmek lazım. Detay alsak ne güzel olur Helis tank ile çok hoşuma gitti yahu