• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 23948

Drop kiti sökerken bu parça burda kaldı. Ben de dur şunu sökeyim derken olanlar aşağıda :D :D
Ekli dosyayı görüntüle 23949

Ekli dosyayı görüntüle 23950

Siz siz olun acele edip hemen sökmeye çalışmayın. Peçete ile etrafını iyice sarıp pense ile hafifçe ve yavaşça zarar vermeden hareket edin, yerinden çıkacaktır :)
v1 de cok yasardım bu sorunu
yivlere teflon bant sarda hocam tam tutsun tekrar oradan cıkmasın
gecmiş olsun o kadar olmasada 2-3 kez bende cizdim sökmek için

Melo3 camı gayet iyi oldu standart ss chimney ile. Bir de drop kit ile denemek lazım. İnşallah onda da cuk oturur. İp vs kullanmadım çıkarttım hepsini. Topcap ve deck oringlerini değiştirdim sadece.

427b8e44a46e046f0928d33daa5357df.jpg

Aldığım günden beri defalarca sök tak yaptım camları. Gerek klasik gerek drop gerekse renkli droplar. Tek deck var ve üstünü devamlı değiştirdim. Deneme safhasına girecek çok malzeme vardı elimde.
Bu kadar çok sök taka rağmen daha ne bir cam kırıldı, nede başka bir problem yaşadım.
Sanırım cam üretiminde bir problem var. Serideki ürünlerin kalitesi birbirini bile tutmuyor gibi.

Aldığım günden beri defalarca sök tak yaptım camları. Gerek klasik gerek drop gerekse renkli droplar. Tek deck var ve üstünü devamlı değiştirdim. Deneme safhasına girecek çok malzeme vardı elimde.
Bu kadar çok sök taka rağmen daha ne bir cam kırıldı, nede başka bir problem yaşadım.
Sanırım cam üretiminde bir problem var. Serideki ürünlerin kalitesi birbirini bile tutmuyor gibi.
Ben de yarım saat öncesine kadar cam kırmamıştım. Nasıl olsa yeni cam geldi diye biraz rahat hareket ettim galiba. Lateks eldiven kullanmama rağmen sökemedim. :)

İnsan yanında lateks eldiven, dikiş ipliği taşır mı ya? Uzi bizi terzi yaptı valla.

Ne yaptıysam driptip altında likit birikerek ağzıma gelmesini önleyemedim. Coili aşağı konumlandırdım, yukarı konumlandırdım, driptip altına oring koydum, koymadım.. Sanıyorum driptipin iç çapı 3mm olduğu için başımıza geliyor.

Ne yaptıysam driptip altında likit birikerek ağzıma gelmesini önleyemedim. Coili aşağı konumlandırdım, yukarı konumlandırdım, driptip altına oring koydum, koymadım.. Sanıyorum driptipin iç çapı 3mm olduğu için başımıza geliyor.
bence de sorun driptip kaynaklı, delrin driptipi spica proya taktım onda da ağzıma likit geldi, daha önce hiç likit birikmesi ile karşılaşmamıştım..

Drop kiti sökerken hava yüzüğünü söküp çift oringten tutarak güç alarak açıyordum. Sırf merakten en büyük deliğin 2mm olduğunu bilerek, mavi renk olan 2mm kuro coili sokmayı denedim yine girmedi. Ya benim deckteki delikler yanlış açılmış yada ben yıllardır 2mm diye coil sardım sanıyorum yada en büyük hava deliği 2mm değil :D kuro coilde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama ne bileyim :D

Drop kiti sökerken hava yüzüğünü söküp çift oringten tutarak güç alarak açıyordum. Sırf merakten en büyük deliğin 2mm olduğunu bilerek, mavi renk olan 2mm kuro coili sokmayı denedim yine girmedi. Ya benim deckteki delikler yanlış açılmış yada ben yıllardır 2mm diye coil sardım sanıyorum yada en büyük hava deliği 2mm değil :D kuro coilde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama ne bileyim :D
Benimkinin de en büyük deliğine girmiyordu U aparat, aparatı törpüledim bende...

F821B937-93D9-4B30-AD28-40F519E6A524.jpegC56BBDF5-2EEB-4DD4-BED4-14A8AAB83104.jpegB12FC68D-343A-4CB9-A314-3177BFC16E92.jpeg
İki drip tip ultem
İkisinin de capi ayni
Eger gozlerim beni yaniltmiyorsa 2 yada 2.5 milim fark var aralarında
Bir de diger dripin alt kismi konik yapida ustu duz konik olan kismin bitis noktasi oringlerin bittigi yer ordan sonrasi uca kadar duz ve ayni olcude yani 3mm
Ne bir terleme ne bir likit gelmesi yaratiyor ancak major de kullanmadim daha dogrusu uzun sureli test yapmadim berserker mini v1.5 da kullandigim driptir birkac fotosunu da buraya yüklemiştim bilenler olacaktir
Berserker de topcap baca birlesim noktasida konik inişli
Diger tarftan majör un ki dümdüz
Bir fikir vermesi acisindan degerlendirmenize sunarim

Ekli dosyayı görüntüle 23993Ekli dosyayı görüntüle 23994Ekli dosyayı görüntüle 23995
İki drip tip ultem
İkisinin de capi ayni
Eger gozlerim beni yaniltmiyorsa 2 yada 2.5 milim fark var aralarında
Bir de diger dripin alt kismi konik yapida ustu duz konik olan kismin bitis noktasi oringlerin bittigi yer ordan sonrasi uca kadar duz ve ayni olcude yani 3mm
Ne bir terleme ne bir likit gelmesi yaratiyor ancak major de kullanmadim daha dogrusu uzun sureli test yapmadim berserker mini v1.5 da kullandigim driptir birkac fotosunu da buraya yüklemiştim bilenler olacaktir
Berserker de topcap baca birlesim noktasida konik inişli
Diger tarftan majör un ki dümdüz
Bir fikir vermesi acisindan degerlendirmenize sunarim
İlaveten berserker in baca boyu ne kadar kisa mesafede oldugu apaçık
Diger yandan major de de sarim watt pamuklamanin her atoda oldugu gibi onemli oldugunu soylemek isterim
Cunku coil ani isi ile ne kadar fokurdama yapiyorsa likit gelmesi durumu o kadar cok yasanir buna da buildin etkisi denilebilir (bence)

İlaveten berserker in baca boyu ne kadar kisa mesafede oldugu apaçık
Diger yandan major de de sarim watt pamuklamanin her atoda oldugu gibi onemli oldugunu soylemek isterim
Cunku coil ani isi ile ne kadar fokurdama yapiyorsa likit gelmesi durumu o kadar cok yasanir buna da buildin etkisi denilebilir (bence)
Hocam normal çekim yaparken driptip çapı küçüldükçe vakum gücü artıyor bu da buharlaşmayan likitin de yukarı çıkmasına sebep oluyor diye düşünüyorum. Zamanında aslanhan driptip ilanlarında yazardı driptip iç çapları artık 3.5mm olacak, bunun altı sıçratma yapıyor ama illa daha sıkı isteyene elimde varsa yollarım şeklinde.

Hocam normal çekim yaparken driptip çapı küçüldükçe vakum gücü artıyor bu da buharlaşmayan likitin de yukarı çıkmasına sebep oluyor diye düşünüyorum. Zamanında aslanhan driptip ilanlarında yazardı driptip iç çapları artık 3.5mm olacak, bunun altı sıçratma yapıyor ama illa daha sıkı isteyene elimde varsa yollarım şeklinde.
Haklisiniz hocam vakum da bir etken aslinda ancak benim hatirladigim baca ici de ayni ic capa sahip dogal olarak hangi olcude drip takarsaniz vakumu engellemeniz olanaksız olmaz mi ?

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
v1 de cok yasardım bu sorunu
yivlere teflon bant sarda hocam tam tutsun tekrar oradan cıkmasın
gecmiş olsun o kadar olmasada 2-3 kez bende cizdim sökmek için
V1 de bende ara ara yaşıyorum teflon denememiştim deniycem. Ben normal pense ile en dipten tutup ufak bi hareketle açıyorum en kolay yol bunu buldum.

Çözüm bu olabilir Uzi ustada berki sonraki üretimlerde bunun gibi birşey yapabilir diye paylaşayım dedim. Her 3 ml tankta agızıma bir kere likit geliyor.
Hatta alt kısım milimetrik olarak tam oturacak uzunlukta olur ise likit birike bilecek bir ortam kalmaz..
Atmistique-Eviva-Drip-tip-510-delrin.jpgAtmistique-Eviva-Drip-tip-510-delrin-02.jpg
Eviva_innerhole-e1516872032206.jpg

Geri