• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tüh beee beleş majör bulcam diye sevinmiştim. sazan oldum ???? ???? ???? ????
Abi demedi deme bak fanboy yaparlar seni :D:D:D

Majör sıkıntılı olabilir
Nazlı olabilir.
Ama güzel ve doyurucu bir içimi var. Sırf bu iki sebep için bu ato bir köşede bulundurulmalı.
Yalan yok ilk başta yazılan yorumlardan korktum. İade etmeyi düşündüm. 1 kere denedim üstümü başımı likit ettim Satmayı düşündüm. AMA sonra..
Kısa ve öz demek gerekirse ben nadir atoları 3 gün üst üste kullandım.

Abi demedi deme bak fanboy yaparlar seni :D:D:D

Majör sıkıntılı olabilir
Nazlı olabilir.
Ama güzel ve doyurucu bir içimi var. Sırf bu iki sebep için bu ato bir köşede bulundurulmalı.
Yalan yok ilk başta yazılan yorumlardan korktum. İade etmeyi düşündüm. 1 kere denedim üstümü başımı likit ettim Satmayı düşündüm. AMA sonra..
Kısa ve öz demek gerekirse ben nadir atoları 3 gün üst üste kullandım.
ben eski majörcülerdenim biliyorsun. nazına alışkınım. ve içimi beni en çok mutlu eden atomizerimdi zaten.
son bir aydır deneme sürüşündeydi. majörsüzdüm.
yenisini alınca merkebini bulmuş hocaya döndüm :D :D :D

bdbbe7483bf2f8ec18b5dd5075464efa.jpg

3 gündür aralıksız majör kullanıyorum.
Seni çok ihmal ettim :)
Delrin driptipin çok güzel olduğunu belirtmiş miydim.
Belirtmiştim kıskandırayım diye tekrar söylemek istedim [emoji1][emoji1]
Al benden de o kadar. Majöre sardık kafayı Dvarw yattı köşede kaldı öyle yavrucak. Akşam sarayım bari özledim.

Sırf dvarw ile kullanmak için siyah delrin driptipten üretilecek mi diye sormuştum. Dvarw ile çok güzel olmuş yahu :D

Dipnot : Kıskandım :D

klavuz veya tığ ile
tığ inceden kalına doğru ucu durduğu yerde işaretle sonra onu metre ile kalınlığını ölç
Klavuz dediğiniz coiljig ise, 2mm kuro coil girmiyor en büyük deliğe. Tığ da evde yok maalesef. Hava yüzüğü altındaki oringlerden asılıp, cam altına da en büyük oringlerin bir küçüğünü takarak drop kiti sökmeyi kolaylaştırdım. Yardım için teşekkürler hocam :)

Bugüne kadar sanırım 1 bilemedin 2 kere ağzıma likit gelmiştir Majorden.
Ve yanlış hatırlamıyorsam pamuğu 2.5 mm sardigimda ve coil ile pamuk deliği arasında ki pamuğu güzelce duzeltmedigim ve bunun sonucu olarak da chimney iç duvarına yapışan/değen pamuk sonucu vakumlamayla beraber bacadan ilerleyen sıcak likitti. Dilimi yakmisti.
Klasik chimney altında bazen 1 damla likit birikiyor. Drop kit içinde likit birikmesine denk gelmedim.
Ve hala yeni cam kırmadım, deck sikistirmadim, ohm u oynaymadim. Lanet olasi oringler bile aynı yerlerinde duruyorlar.
Uzimods a kızgınım. Bana herkese gönderdiği Majorlerden göndermediği için...

Dipnot: Aldığımdan beri buharı driptipten çıkartıp içime cekiyorum. Tam olarak ne zaman üfleyip de buhari başka başka yerlerden çıkartmaya calişacagimi bilemedim...
:)

ben eski majörcülerdenim biliyorsun. nazına alışkınım. ve içimi beni en çok mutlu eden atomizerimdi zaten.
son bir aydır deneme sürüşündeydi. majörsüzdüm.
yenisini alınca merkebini bulmuş hocaya döndüm :D :D :D
Kumandan senin ato donmedi mi sana daha,unutmustur o seni çoktan ????????
Hani sevgili misali....Gozden irak olan gonulden de irak olur????????????
Yeni sevgili yapmistir o
Du sen du bas harfini biliyom ben onun
Okus ????????????????

Bende bir haftalık deneyimlerimi yazayım
Henüz drop kiti kullanma fırsatım olmadı, klasik chimney ile kullanıyorum. Cam, oring sıkışması, chimney sallanması,yüzüğün dönmemesi, 510 pini gibi sorunlarla karşılaşmayan şanslı kişilerdenim sanırım. Ancak cam ile ilgili sorun olduğu belli çünkü bir tarafını takınca çabuk çıkıyor, camın diğer tarafını çevirince sıkıca oturuyor. Sanırım cam üretim süreci ile ilgili bir sorun mevcut. Majörün camını spica pronun camı ile karşılaştırınca bir hayli ince olduğu da anlaşılıyor. Bende de diğer arkadaşlar gibi yüzüğün altından duman çıkma sorunu mevcut. Çok sıkı bir içim istemediğim için oringleri değiştirmedim. Spica pro kadar yüksek bir boğaz vurumu alamasamda daha yüksek bir içim tatmini aldım. Daha tok bir atomizer. Açıkcası aroma yorumu benim hoşuma gitti. Castle long demlemiştim, burbon tadı çok yoğun geldiği için içemediğim likite majör ile hayran kaldım. Genel olarak kaliteli bir hissiyatı var. 2,5 mm kanthal aralıklı 6 tur ile içiyorum. Ilık bir buharı mevcut. İlerleyen dönemde ultem veya polikarbon tank üretimi olursa düşünmeden alırım. Henüz TC mod deneyimlemedim ancak ohm değişikliği yaşamadığım için stabil bir içim sunar diye düşünüyorum.
Ben genel olarak atomizerden memnun kaldım.

Bende bir haftalık deneyimlerimi yazayım
Henüz drop kiti kullanma fırsatım olmadı, klasik chimney ile kullanıyorum. Cam, oring sıkışması, chimney sallanması,yüzüğün dönmemesi, 510 pini gibi sorunlarla karşılaşmayan şanslı kişilerdenim sanırım. Ancak cam ile ilgili sorun olduğu belli çünkü bir tarafını takınca çabuk çıkıyor, camın diğer tarafını çevirince sıkıca oturuyor. Sanırım cam üretim süreci ile ilgili bir sorun mevcut. Majörün camını spica pronun camı ile karşılaştırınca bir hayli ince olduğu da anlaşılıyor. Bende de diğer arkadaşlar gibi yüzüğün altından duman çıkma sorunu mevcut. Çok sıkı bir içim istemediğim için oringleri değiştirmedim. Spica pro kadar yüksek bir boğaz vurumu alamasamda daha yüksek bir içim tatmini aldım. Daha tok bir atomizer. Açıkcası aroma yorumu benim hoşuma gitti. Castle long demlemiştim, burbon tadı çok yoğun geldiği için içemediğim likite majör ile hayran kaldım. Genel olarak kaliteli bir hissiyatı var. 2,5 mm kanthal aralıklı 6 tur ile içiyorum. Ilık bir buharı mevcut. İlerleyen dönemde ultem veya polikarbon tank üretimi olursa düşünmeden alırım. Henüz TC mod deneyimlemedim ancak ohm değişikliği yaşamadığım için stabil bir içim sunar diye düşünüyorum.
Ben genel olarak atomizerden memnun kaldım.
Cam konusunda haklısınız hocam. Aslında durum şöyle: topcap tarafı deck tarafından daha geniş. Yakın zamanda majorle kullanmak için penodat tankının altını ve üstünü zımparalamıştım. Zımparaladığım iki taraf da deck bölümüne rahatça girerken, topcap tarafına girmiyordu. Bu sebeple üst tarafı daha çok zımparaladım. Benim tecrübeme göre tespitiniz doğru.

Cok ugrastim, acamadim.
Pense ile deck ve chimneye zarar vermemek icin cami kirarak atomizeri actim.

Ekli dosyayı görüntüle 24060

dropu kapatırken alt oringe likit sürmüşmüydünüz üstat.
birde dropu sıkıştığı zaman çıkarmak için küçük bir tüyo vereyim.
atomizeri moddan söktükten sonra U aparatı veya ince bir tornavidayı en geniş hava deliğine sokarak güç alabilir ve üstten bir bez veya eldiven ile tutarak daha kolay sökebilirsiniz.

Geri