Bende bir haftalık deneyimlerimi yazayım
Henüz drop kiti kullanma fırsatım olmadı, klasik chimney ile kullanıyorum. Cam, oring sıkışması, chimney sallanması,yüzüğün dönmemesi, 510 pini gibi sorunlarla karşılaşmayan şanslı kişilerdenim sanırım. Ancak cam ile ilgili sorun olduğu belli çünkü bir tarafını takınca çabuk çıkıyor, camın diğer tarafını çevirince sıkıca oturuyor. Sanırım cam üretim süreci ile ilgili bir sorun mevcut. Majörün camını spica pronun camı ile karşılaştırınca bir hayli ince olduğu da anlaşılıyor. Bende de diğer arkadaşlar gibi yüzüğün altından duman çıkma sorunu mevcut. Çok sıkı bir içim istemediğim için oringleri değiştirmedim. Spica pro kadar yüksek bir boğaz vurumu alamasamda daha yüksek bir içim tatmini aldım. Daha tok bir atomizer. Açıkcası aroma yorumu benim hoşuma gitti. Castle long demlemiştim, burbon tadı çok yoğun geldiği için içemediğim likite majör ile hayran kaldım. Genel olarak kaliteli bir hissiyatı var. 2,5 mm kanthal aralıklı 6 tur ile içiyorum. Ilık bir buharı mevcut. İlerleyen dönemde ultem veya polikarbon tank üretimi olursa düşünmeden alırım. Henüz TC mod deneyimlemedim ancak ohm değişikliği yaşamadığım için stabil bir içim sunar diye düşünüyorum.
Ben genel olarak atomizerden memnun kaldım.