• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atomizer elime geçtiğinden beri bu gün tam 2.gün doldu. İlk başta kargo süreci biraz sıkıntılı geçti. Malum Sürat Kargo [emoji3] Atomizeri ilk kurarken üzmüştü. Dün sabah cam için çözüm ararken kırıldı. @Uzi Mods 'a mail attığımda aldığım cevap bütün herşeyi unutturdu. Gelen mailde "Kimseyi mağdur etmedim, etmemde merak etmeyin." yazıyordu. Akşam Ramazan Hocam sağolsun aradı ve biraz sohbet ettik. Kendisine buradan tekrar ilgisi ve alakası için teşekkür ediyorum. Bu sabah yeni kargo bilgisi ile cam yola çıktı. Bu fiyata bu kalitede başka bir atomizer bilen varsa söylesin. Aynı fiyatlara clon atomizer alanlarıda biliyoruz. Sorununuza satıcı bu kadar ilgi gösteriyor mu diye sormak istiyorum. Ürün f/p üründür.
-Aroma arayan bulur.
-Boğaz vurum arayan bulur.
-Sıkılık arayan bulur.
-Kurulum kolaylığı arayan bulur.
-Ve en önemlisi yerli üretim.
Şimdi bu kadar eleştiri ve bu kadar tartışma sadece bir cam ve oring için mi?
Sırf biz istedik diye tekrardan üretilen Major v2 bunları hak ediyor mu?
Bunlar çözülemeyecek şeyler mi?
Tabikide eleştiri yapılabilir. Ama saygı çerçevesinde. Ortada bir emek var ve buna saydı duyulmalı. Destek olmak yerine bu kadar köstek olunmamalı diye düşünüyorum.
Bazılarınız yalakalık olarak görebilir. Saygı duyuyorum ama sonuna kadar @Uzi Mods 'u desteklemeye devam. Beni aylardır dört gözle beklediğim Major v2 ye kavuşturduğunuz için teşekkürler [emoji122]
33b641115ff77e3601116be02cdd2ee2.jpg

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi ara erlkonigini böyle kullanmıştım:)
Nedir bu atomizerlerin benden çektikleri
Birine tel sararım birine kurdan sokarim.teflon bantla sararim
Para bandida sardim çatlağa
Saat pimini mtl aparati yaptım
Usta yapcak bu esigara :)
Valla banada çok şey yaptırdı [emoji23] Ama uğraşmak keyif veriyor insana.

Atomizeri yaklaşık üç gündür kullanıyorum. Ben şanslıyım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sorunsuz kullanıyorum.
Ama oringler yetersiz camlara kalın olan oringleri taktıktan sonra hava yüzüğüne takacak kalın oring kalmadı. Bende tekinin altına bir tur teflon sardım. Şimdi sorunsuz. Birde hava yüzüğünü Altan 0.5 mm. kadar taşladım. Şimdi mod üzerinde sıkı olarak takılı iken bile rahatça ayarlanabiliyor.
Şu an bir sorun yok ve çok mennunum gerçekten. IMG_20191221_033735.jpg

Ağıza likit gelmesi problemi sarımdan ötürü arkadaşlar, bende de oldu tekrar sardım şu anda yok. Pamuğun fazla likit emmesiyle alakalı genel olarak.

arkadaş bir ortasını bulmadım ben :D. ya likit yiyorum yada dryhit yiyorum. aromaya doydum bugün. :D
Hocam ben drop kitte 2.5mm klavuz 26 ga a1 tel aralıklı sarım, orta sıkı cotton bacon prime ile 0.8ohm 16 watt çiçek gibi içiyorum. Pamukları likitle sadece şekil alsın kadar ıslatıyorum, geri kalanını tanktan emmesini sağlıyorum. Bu şekilde yaptığımda bu sorunu 1 kere yaşadım onda da yeniden sardım geçti.
Edit: az önce tecrübe ettiğim üzere yeniden oldu. Yeni sarımın üzerinden 1 gün geçmişti. Driptip altında sıkılıktan vakumdan kaynaklı likit birikmiş, peçete yardımıyla sildim ve geçti. Tekrar olursa yazarım.

Son düzenleme:
Ben pamuklama ile olduğunu düşünmüyorum. Çünkü normal baca ile bir problem yaşamadım. Ultem drop kiti taktıgımda bu problemi yaşadım. Şunun ile alakalı olabilirmi pamuk bacanım dış çapına degiyor ve pamuk baca kenarına degdigi için vakumlama kaynaklı agıza likit geliyor olabilir. Pamuklamayı bir miktar azaltarak ve baca kenarına degdirmemeye çalışacagım olumlu olur ise tekrar paylaşırım.

Sipariş ettiğim Melo 3 camları geldi %100 uyumlu merak eden arkadaşlar için teflonsuz ipliksiz sadece oring değişimi ile gayet iyi şu an ,ne kadar dayanıklıdır bilemem,zaman gösterecek.Majörlerin kendi camlarında bi ayarsızlık var sanırım :(.
Bende bahsedilen olumsuz hiç bir şey yok mutlu mesut takılıyoruz şükür :)

Buda klasik cam testi :))

Ekli dosyalar

• 2A1FBA7E-504F-4C2B-B765-BFF776CAEC6B.jpeg
    2A1FBA7E-504F-4C2B-B765-BFF776CAEC6B.jpeg
    33.6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Cuma akşamından beri 10 tank bitirdim, gayet memnunum. Her tank bitiminde yeni tel pamuk ve komple temizlik yaptım.
İçimi gayet keyifli olduğu için halen drop kiti denemedim. Tek sıkıntı driptip altında azda olsa likit birikiyor ve bazen ağıza geliyor. Kumpasla ölçünce driptip altının 1mm kısa olduğunu gördüm

Atomizer elime geçtiğinden beri bu gün tam 2.gün doldu. İlk başta kargo süreci biraz sıkıntılı geçti. Malum Sürat Kargo [emoji3] Atomizeri ilk kurarken üzmüştü. Dün sabah cam için çözüm ararken kırıldı. @Uzi Mods 'a mail attığımda aldığım cevap bütün herşeyi unutturdu. Gelen mailde "Kimseyi mağdur etmedim, etmemde merak etmeyin." yazıyordu. Akşam Ramazan Hocam sağolsun aradı ve biraz sohbet ettik. Kendisine buradan tekrar ilgisi ve alakası için teşekkür ediyorum. Bu sabah yeni kargo bilgisi ile cam yola çıktı. Bu fiyata bu kalitede başka bir atomizer bilen varsa söylesin. Aynı fiyatlara clon atomizer alanlarıda biliyoruz. Sorununuza satıcı bu kadar ilgi gösteriyor mu diye sormak istiyorum. Ürün f/p üründür.
-Aroma arayan bulur.
-Boğaz vurum arayan bulur.
-Sıkılık arayan bulur.
-Kurulum kolaylığı arayan bulur.
-Ve en önemlisi yerli üretim.
Şimdi bu kadar eleştiri ve bu kadar tartışma sadece bir cam ve oring için mi?
Sırf biz istedik diye tekrardan üretilen Major v2 bunları hak ediyor mu?
Bunlar çözülemeyecek şeyler mi?
Tabikide eleştiri yapılabilir. Ama saygı çerçevesinde. Ortada bir emek var ve buna saydı duyulmalı. Destek olmak yerine bu kadar köstek olunmamalı diye düşünüyorum.
Bazılarınız yalakalık olarak görebilir. Saygı duyuyorum ama sonuna kadar @Uzi Mods 'u desteklemeye devam. Beni aylardır dört gözle beklediğim Major v2 ye kavuşturduğunuz için teşekkürler [emoji122]
33b641115ff77e3601116be02cdd2ee2.jpg

Bu benim fx22 mi????

Cuma akşamından beri 10 tank bitirdim, gayet memnunum. Her tank bitiminde yeni tel pamuk ve komple temizlik yaptım.
İçimi gayet keyifli olduğu için halen drop kiti denemedim. Tek sıkıntı driptip altında azda olsa likit birikiyor ve bazen ağıza geliyor. Kumpasla ölçünce driptip altının 1mm kısa olduğunu gördüm
Driptip taktığınız yuvanın içine önce yedek driptip oringlerinden birini koyduktan sonra driptipi takarsanız, arada kalan 1mm lik boşluk kapanmış olacağı için likit birikmez hocam..

Driptip taktığınız yuvanın içine önce yedek driptip oringlerinden birini koyduktan sonra driptipi takarsanız, arada kalan 1mm lik boşluk kapanmış olacağı için likit birikmez hocam..

Aslında driptipin etrafındaki yıldız işlemeler olmasa driptip tamamıyla içine oturur

Geri