• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla bilmiyorum ki mesela drop kitsiz normal olarak kullandığımda da bende hava kaçağa yok. Ato bana İlk bana geldiğinde evet kaçak vardı. Oringleri değiştim penodat camını zımparalayıp taktım. Camda çıkmıyor kaçakta yok
Benim her chimneyde farklı sorunum var. :D
Şaka bi yana. Gelir gelmez ultem drop kit’i taktım tabanca gibi oldu. Sonra ss chimney’i taktım hava kaçağı çıktı ortaya. Madem öyle yine ultem drop takayım dedim, yine kaçak. Oringleri de değiştirdim tabi. İçim sıkı ama anlamadım. Neyse kader diyelim biz buna.

Benim her chimneyde farklı sorunum var. :D
Şaka bi yana. Gelir gelmez ultem drop kit’i taktım tabanca gibi oldu. Sonra ss chimney’i taktım hava kaçağı çıktı ortaya. Madem öyle yine ultem drop takayım dedim, yine kaçak. Oringleri de değiştirdim tabi. İçim sıkı ama anlamadım. Neyse kader diyelim biz buna.
Bende anlamadım bu durumu. Bazı arkadaşlar check atomizer hatası ve , ohm atlaması yaşadıklarını söylüyor. Ben bunların hiç birini yaşamadım. Hatta gece sardığım 0.89 ohm coil pili çıkarıp taksamda yine 0.89 ohm. Acaba benim ato'mu arızalı????

Bende anlamadım bu durumu. Bazı arkadaşlar check atomizer hatası ve , ohm atlaması yaşadıklarını söylüyor. Ben bunların hiç birini yaşamadım. Hatta gece sardığım 0.89 ohm coil pili çıkarıp taksamda yine 0.89 ohm. Acaba benim ato'mu arızalı????
Bazı vidaları iyi sıkmamışlar gibi gözüküyor. Bende ne ohm atlaması var ne de check atomizer hatası. Alt tarafı iki kez sökmeme rağmen her taktığımda stabil okuyor.

üzerinde gelen oringlerle cam oynuyordu sonra oringlerin altına 28ga tel sardım bu seferde çok sıkı oldu camı çıkarmakta zorlandım ama majörüme haksızlık etmişim bu sabah müsait zamanımda tüm oringleri çıkardım en kalın 2sini camın altına üstüne taktım tam istediğim gibi oldu adam 10 numara yapmış şimdi acaba kırmızı baca üstüne derlin driptip birde siyah bir cam mı ayarlasam diyorum (ama para bitti :ROFLMAO: )

Ürün ilk aldığımda cam kargo sebebi ile kırılmıştı sağolsun @Uzi Mods 2 adet birden göndermiş bugün aldım.
Normali ile kullanırken sadece cam oynuyor onada çözüm buldum kendi çapımda drop kit ile kullanıyorum daha yakışıklı ve daha nezih bir atomizer olmuş diyebilirim. Ne ohm atlama neden okumama gibi şeyler olmadı bende yüzükte normal dönüyor benim istediğim gibi açıkcası 1.1 ve 1.0 kanser edici şekildeydi alışamamıştım :D Uzun lafın kısası herşey için teşekkürler kendi çapımda dizayn yapınca fotoğraf atacağım :ROFLMAO::ROFLMAO:

Yav çok ilginçtir ki bu durum sadece bendemi var yoksa psikolojikmi bilemedim ama, aroma dripkit kullanımında daha düşük, normal tank ile aroma daha yüksek bende :unsure:

Geri