S
shivers
Misafir
Bekleriz abi ne de olsa yüzüğün bile dönüyor mod üzerindeyken.birazdan dedim ama tankta BF Reisen var bitmeden denemem kusura kalma @shivers
Bekleriz abi ne de olsa yüzüğün bile dönüyor mod üzerindeyken.birazdan dedim ama tankta BF Reisen var bitmeden denemem kusura kalma @shivers
Valla bilmiyorum ki mesela drop kitsiz normal olarak kullandığımda da bende hava kaçağa yok. Ato bana İlk bana geldiğinde evet kaçak vardı. Oringleri değiştim penodat camını zımparalayıp taktım. Camda çıkmıyor kaçakta yokÇözümün sustason olması sizce de garip değil mi?
Benim her chimneyde farklı sorunum var.Valla bilmiyorum ki mesela drop kitsiz normal olarak kullandığımda da bende hava kaçağa yok. Ato bana İlk bana geldiğinde evet kaçak vardı. Oringleri değiştim penodat camını zımparalayıp taktım. Camda çıkmıyor kaçakta yok
Bende anlamadım bu durumu. Bazı arkadaşlar check atomizer hatası ve , ohm atlaması yaşadıklarını söylüyor. Ben bunların hiç birini yaşamadım. Hatta gece sardığım 0.89 ohm coil pili çıkarıp taksamda yine 0.89 ohm. Acaba benim ato'mu arızalı????Benim her chimneyde farklı sorunum var.
Şaka bi yana. Gelir gelmez ultem drop kit’i taktım tabanca gibi oldu. Sonra ss chimney’i taktım hava kaçağı çıktı ortaya. Madem öyle yine ultem drop takayım dedim, yine kaçak. Oringleri de değiştirdim tabi. İçim sıkı ama anlamadım. Neyse kader diyelim biz buna.
Bazı vidaları iyi sıkmamışlar gibi gözüküyor. Bende ne ohm atlaması var ne de check atomizer hatası. Alt tarafı iki kez sökmeme rağmen her taktığımda stabil okuyor.Bende anlamadım bu durumu. Bazı arkadaşlar check atomizer hatası ve , ohm atlaması yaşadıklarını söylüyor. Ben bunların hiç birini yaşamadım. Hatta gece sardığım 0.89 ohm coil pili çıkarıp taksamda yine 0.89 ohm. Acaba benim ato'mu arızalı????
Nazar değmesin çok stabil okuyor. Bu hava kaçaklarını da ramazan hocam yeni bir cam ve oring üretimiyle çözer diye düşünüyorumBazı vidaları iyi sıkmamışlar gibi gözüküyor. Bende ne ohm atlaması var ne de check atomizer hatası. Alt tarafı iki kez sökmeme rağmen her taktığımda stabil okuyor.
Yaşadığım tek sorun bezen ağza likit geliyor. Ara ara driptip altını silmek lazım
Normal baca ile de oldu bende.Drop kitte banada oluyor 1 tankta 3 kez ağızım likit oldu ki ultem drop kitin bacasının deligi baya küçük acaba vakumlama tarzı bir durum mu oluyor dedim. Ss tank ile deniyecegim