• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya insan biraz kullanır. Ato'ya şans tanır. Hepimiz Atomizer'lerimize yedek cam almıyormuyuz, aramıyormuyuz? Penodat camı'nı majör'e uydurdum. Yani bunu da problem yapanlara bişey demiyorum
bi söz var "önce lafa bakarım lafmı diye. sonra söyleyene bakarım adammı diye"
amaç üzüm yemek olmayınca bağcıyla uğraşanları umursama geç git kardeşim.
dün bi hata yaptım bende. bi kelam ettim. sonra durup düşündüm. neden yazdım diye kendime kızdım.
kaale alma. zaten akıllı olan kişi yazılanlara göre değil kendi tecrübe ve bilgisine göre notunu veriyor.
hem yazana hemde yazılana.
akıl sağlığını korumak şart ;)

Son düzenleme:
bi söz var "önce lafa bakarım lafmı diye. sonra söyleyene bakarım adammı diye"
amaç üzüm yemek olmayınca bağcıyla uğraşanları umursama geç git kardeşim.
dün bi hata yaptım bende. bi kelam ettim. sonra durup düşündüm. neden yazdım diye kendime kızdım.
kaale alma. zaten akıllı olan kişi yazılanlara göre değil kendi tecrübe ve bilgisine göre notunu veriyor.
hem yazana hemde yazılana.
akıl sağlığını korumak şart ;)
Yerli üretim'de hataları yaşadığım diğer atomizerlere kızıp oraya buraya yazmadım. Mesela ilk penodat'ımı almıştım. Severek kullanıyordum. Ama sökmek için hep tornovida türü şeyler kullanıyordum. Buna rağmen atomizeri ve üreticiyi yermedim. Bir arkadaşımın ısrarı ile ona verdim ato'yu. Daha sonra İkinci penodat'ı aldım. Ato geldi. Ato'yu söküp temizleyecem. Ama ne hikmetse 510 pin'i ne yaptıysam sökemedim. 1mm bile yerinden oynamadı. Şimdi bu üretim hatası değil mi? Neyse penodat ürrticisi ramazan hocamla iletişime geçtim. durumu ramazan hoca'ya anlattım. Resimleri çekip gönderdim. Sorgusuz sualsiz gönder ato'yu dedi. Valla hiç uğraşmadım. Yok kargoymuş yok, atomizeri bekle. O ato'yu öyle kullanıyorum. Penodat üreticisini yermedim, sağa sola gidip bas bas bağırmadım. İnsanız hata olur, Şimdi bana gelen penodat üretim hatası değilmi. Hatalar kusurlar elbet olur, ama objektif olmak lazım.

Bir sorum olacak ekte resim ve ölçülerini gönderdiğim coppervape pei penodat camı bizim majör e uyuyormu ?
Majör 22-22-30
C.penodat 22-22-30.7

Orijinal penodat camı kullananlar var ölçüleri farklimi acaba yoksa 0.7mm tolere edilebilir mi.
Ürün linki Dış Bağlantı
IMG_20191221_140811.jpg
DEPTH22 mm
HEIGHT30.7 mm
WIDTH22 mm

Bir sorum olacak ekte resim ve ölçülerini gönderdiğim coppervape pei penodat camı bizim majör e uyuyormu ?
Majör 22-22-30
C.penodat 22-22-30.7

Orijinal penodat camı kullananlar var ölçüleri farklimi acaba yoksa 0.7mm tolere edilebilir mi.
Ürün linki Dış Bağlantı
Ekli dosyayı görüntüle 23626
DEPTH22 mm
HEIGHT30.7 mm
WIDTH22 mm
Sanırım içlerden üsten ve alttan zmparalamak lazım. Ben penodat'ın tombul plexi camını zımparaladım. Kaya gibi oldu

Geri