qersnc
Council
Yok hocam içlerden biraz zımparalamak gereküyorBirebir uyuyormu ?
Yok hocam içlerden biraz zımparalamak gereküyorBirebir uyuyormu ?
çözümü basit onunda ama şuda var taktıktan sonra zırt pırt hava ayarını değiştirmiyoruzki.ilk izlenim
gayet başarılı. bahsi geçen sorunların hiçbiri bende yok. tek sorun diyebileceğim şey hava ayar yüzüğü bi tık daha kısa olsaymış mod üzerinde de ayarlanabilirmiş
Bu arada unutmadan diyeyim. Afiyetle buharla kardeşimilk izlenim
gayet başarılı. bahsi geçen sorunların hiçbiri bende yok. tek sorun diyebileceğim şey hava ayar yüzüğü bi tık daha kısa olsaymış mod üzerinde de ayarlanabilirmiş
Bence az yakmıyor. Ama çok da yakmıyor. Minimo ile karşılaştırıyorum tüketimi, belki iki katı kadar yakıyor.drop kit ile 1.60 ohm 10 watt buhar oldukca sicak drop kitten dolayi. ama atomizer resmen yakmiyor. dunden beri iciyorum degil tanki bitirmek yarilayamadim bile
çözümü basit onunda ama şuda var taktıktan sonra zırt pırt hava ayarını değiştirmiyoruzki.
[/QUOTE]Bu arada unutmadan diyeyim. Afiyetle buharla kardeşim
Troy 1xv3
Troya s
Troya m
Troya mv2
Troya L
İon jr.
Penodat
Spica pro
Berserker
Berserker mini
Asvape zeta
Doggy 2k16
Doggy 2k18
Hastur mini
Manta mtl
Siren v1
Siren v2
Expro v3
Expro v4
Gus phenomenon
Gus zest
Gus menelaus
Dome v3
Taifun gt3
Taifun gtr
Dvarw
Ammit mtl
Skyline
Serpent mini
Merlin mini
Tesla arrow
Pharaoh
Zeus
Peerless Rda
Pharaoh mini
Goblin v3
Geçenlerde diğer tarafa paylaşmıştım gerçi yazmayı bıraktım ama bunlar benim edindiğim ve kullandığım atomizerlar. Doğru düzgün majörü kullanmadan gömen arkadaşlar neye göre yeriyor bilmiyorum. Yukarıdaki mtl olanların çoğuyla carpışır bir kısmını da döver net.
kardeşim ben söyle yaptım o iki orıngi çıkartım üst tarafa kalın oringi taktım altına ise ince olan oringi taktım yüzüğü takmadan evel üsteki kalın oringi az likitledim gayet güzel oldu hem rahat cevriliyor hemde hava sıfırladı bir deneyin dereimYüzük için çözüm bulan var mı
Aynen bende öyle yaptım. Hava kaçağa yok. Hava ayar yüzüğü tam dengeli oldu. Ne sıkı ne gevşekkardeşim ben söyle yaptım o iki orıngi çıkartım üst tarafa kalın oringi taktım altına ise ince olan oringi taktım yüzüğü takmadan evel üsteki kalın oringi az likitledim gayet güzel oldu hem rahat cevriliyor hemde hava sıfırladı bir deneyin dereim
Ben tombul degil normal cam aldım suanda yolda yanlismi yaptim acaba. Zımparalar kullanirim yedek olarak diye düşünüyordum.Yok hocam içlerden biraz zımparalamak gereküyor
Ben onu denemedim ama muhtemelen o da olur.Ben tombul degil normal cam aldım suanda yolda yanlismi yaptim acaba. Zımparalar kullanirim yedek olarak diye düşünüyordum.
Peki ultem drop kit kullanırken ters üfleyince cam altından buhar çıkıyor mu? Benim gündemimdeki problem şu an bu.Aynen bende öyle yaptım. Hava kaçağa yok. Hava ayar yüzüğü tam dengeli oldu. Ne sıkı ne gevşek
bende çıkmıyo ama benimki sarı stassonPeki ultem drop kit kullanırken ters üfleyince cam altından buhar çıkıyor mu? Benim gündemimdeki problem şu an bu.
Bende ultem drop kit yok sarı sustason drop kit var. Şuan dediğinizi denedim. Ters üfledim. Hava kaçağa yokPeki ultem drop kit kullanırken ters üfleyince cam altından buhar çıkıyor mu? Benim gündemimdeki problem şu an bu.
bende çıkmıyo ama benimki sarı stasson
Çözümün sustason olması sizce de garip değil mi?Bende ultem drop kit yok sarı sustason drop kit var. Şuan dediğinizi denedim. Ters üfledim. Hava kaçağa yok
@qersnc ile ben uzaylıyız çünküÇözümün sustason olması sizce de garip değil mi?
Tamamdır abi sağolasın.@qersnc ile ben uzaylıyız çünkü
işin şakası bi yana ultemi takıp deniycem birazdan. yorumumu yazarım