• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sipariş ettiğim Melo 3 camları geldi %100 uyumlu merak eden arkadaşlar için teflonsuz ipliksiz sadece oring değişimi ile gayet iyi şu an ,ne kadar dayanıklıdır bilemem,zaman gösterecek.Majörlerin kendi camlarında bi ayarsızlık var sanırım :(.
Bende bahsedilen olumsuz hiç bir şey yok mutlu mesut takılıyoruz şükür :)

Buda klasik cam testi :))
4ml versiyonu değil mi? Bi zahmet ters üfler misiniz? Cam altından buhar çıkıyor mu? :)

Sipariş ettiğim Melo 3 camları geldi %100 uyumlu merak eden arkadaşlar için teflonsuz ipliksiz sadece oring değişimi ile gayet iyi şu an ,ne kadar dayanıklıdır bilemem,zaman gösterecek.Majörlerin kendi camlarında bi ayarsızlık var sanırım :(.
Bende bahsedilen olumsuz hiç bir şey yok mutlu mesut takılıyoruz şükür :)

Buda klasik cam testi :))
Sabahtan beri uğraşıyorum cam oring diye bir sonraki sayfaya gitmeden yazmışım çok özürdilerim hocam

Arkadaslar en kalin oringi deck e mi takmak mantikli topcape mi?
Ben deck e taktım hocam cam alttan hiç oynamıyor. Topcap e de en büyük olanın bir ufağını taktım ama altına 4 tur iplik sardım aynı sıkılıkta oldu. Atomizerin altına hem tek pilli hem çift pilli mod takıp zorlaya zorlaya salladım hem camdan hem topcapten, en ufak oynama yok diyebilirim.

Drop kiti yeni deneyebildim. Tribeca yorumu muhteşem. Dvarw dan sonra beni aroma olarak çok tatmin ettiğini söyleyebilirim. Boğaz vurumu da normal versiyonuna göre öyle ahım şahım düşükte değil. Gayet tatminkar bana göre, normal haline göre daha yakışıklı oldu hatta :) Bacada gram oynama yok(sağa sola aşağıya yukarıya). Pamuklamayı da coilden rahat geçecek şekilde yaptım ve pamuk uçları besleme yuvalarını dolduracak kısalıkta yaptım tabana değmesin yeter. Ne akıtma var ne fokurdama ne de normal haline göre bacanın sağından solundan besleme yapmıyor. Atomizer drop kit ile daha stabil hale geldiğini söyleyebilirim. :)

Geri