ProdigyBOSS
Community
Bende sipariş vermeyi düşinüyorum. Bilgi paylaşırsan. Hepimiz seviniriz.bende iki adet sipariş verdim bakalım gelince yazarım
Bende bir kurcalayıp, bir yerlerini kırayım bari2 tane almıştım. Sonradan gelen ahşap kutulu olanda ohm oynaması vardı. Base altından pozitif kutbu sıkayım dedim ama bir de ne göreyim alttaki vida kırılmış, yarısı kutbun içinde kalmış. Ramazan hocama yazdım hemen dedim böyleyken böyle.
Bir satıcı düşünün adam bana bir paket yollamış, yeminlen feleğim şaştı.
Paket içeriği ;
2 tane kutup
4 tane izolatör
4 kutup vidası
4 tane pul
1 adet pom drip tip.
Utandım gerçekten. İyi ki varsın @Uzi Mods
Güzel olmaz olurmu, birde yanında ultem tank harika olurdu????Ocak şubat gibi deck ile beraber şu siyah driptipten de gelse güzel olmaz mı ?
Siyah beyaz chimney de isterük, @comandante albayım sarıyla kırmızıyı paylaşıyor kıskanıyok...Niye bilmiyorum ama siyah delrin driptipe ben de aşık oldum...
@Uzi Mods Usta.
Artık baskı guruplarına ne kadar tahammül edersin bilemiyorum ama gerçekten Delrin Driptip, Pleksi Glass ve/veya Ultem/Pei tank alternatif olarak Şubat (veya ne zamana uygun olacaksa) ayında ki deck satışlarında sitede olmalı be Üstad.
Daha da başka şey istemezük
Fenerbahçe'liyim ama bi beğeni atayım bari. ????Siyah beyaz chimney de isterük, @comandante albayım sarıyla kırmızıyı paylaşıyor kıskanıyok...
Hocam sadece tribeca içiyorum dropkit ile, ama diger kullandığım atolara göre beni tribecada üzdü. Sanırım benim sarımım ile alakalı. Rica etsem sariminizi öğrenebilir miyim hangi tel kac tur vb .Drop kiti yeni deneyebildim. Tribeca yorumu muhteşem. Dvarw dan sonra beni aroma olarak çok tatmin ettiğini söyleyebilirim. Boğaz vurumu da normal versiyonuna göre öyle ahım şahım düşükte değil. Gayet tatminkar bana göre, normal haline göre daha yakışıklı oldu hatta Bacada gram oynama yok(sağa sola aşağıya yukarıya). Pamuklamayı da coilden rahat geçecek şekilde yaptım ve pamuk uçları besleme yuvalarını dolduracak kısalıkta yaptım tabana değmesin yeter. Ne akıtma var ne fokurdama ne de normal haline göre bacanın sağından solundan besleme yapmıyor. Atomizer drop kit ile daha stabil hale geldiğini söyleyebilirim.
Kanthal 28ga 2mm 6 tur hafif aralıklı 0.91 ohm 15w.Hocam sadece tribeca içiyorum dropkit ile, ama diger kullandığım atolara göre beni tribecada üzdü. Sanırım benim sarımım ile alakalı. Rica etsem sariminizi öğrenebilir miyim hangi tel kac tur vb .
Ben de en kalını taktım ama sökerken hava yüzüğünü çıkartıp elimle deliklerin ordan tutup çevirerek çıkarabiliyorum. Eğer çok zor oluyorsa bir küçük olanı deneyebilirsiniz. O da gevşek olursa oringin altına 2-3 tur iplik sarabilirsiniz.Ustadlar dropkitte deck e hangi oring takiyosunuz en kalini taktim likit bitince tekrar doldurmak icin sokemiyorum
Teşekkür ederim kısa süre sonra deneyeceğim. Saygılar...Kanthal 28ga 2mm 6 tur hafif aralıklı 0.91 ohm 15w.
evlat, geri dön. baban hasta, yatak döşek yatıyor ????????????????????