• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim Majorde sadece tek sıkıntı vardı: Hava kaçırıyordu yüzükten, Geçen gün durumu @Uzi Mods Ramazan hocama anlattım çözümü nedir dedim
Bugün kargo geldi Yüzük yollamış + oring yollamış, ben sadece yüzüğü taktım tüm sorunum çözüldü, şimdi hiç hava kaçağı yok ve hiçbir sorunum yok ürün tamamen sorunsuz şuan, @Uzi Mods Ramazan kardeşim ALLAH razı olsun her konuda herkese gerekli yardımı sunuyorsun ve ürünün arkasında duruyorsun, ALLAH böyle satıcıları başımızdan eksik etmesin, şuan o kadar mutluyum ki.
İyiki varsın, İyiki üretmişsin @Uzi Mods Başarılarının devamını dilerim ALLAH'tan
Bende de aynı sıkıntı var çok kolay dönüyor. Oringleri çıkaramadım çıkarabilsem başka oring deneyeceğim :)

Drop kitte cam sorunu olmamasına ve elimde 2 tane daha yedek cam olmasına rağmen penodat plexi helix tank siparişi verdim. Nereden zımparalamak gerekiyor, parlatabilecek miyim bir anlayayım da sonucu buraya yazarım. Hem tankın tipi çok hoşuma gidiyor hem de dropu daha da sağlamlaştırmış olurum. Teflon saramadım, iplik de saramadım, bana da bu uğraş olsun işte :)
P280C zımpara ile oringe geçtiği yerleri içten 4 mm kalınlığında zımparala arada bir topcape dene geçene kadar, Yalnız p280c tavsiye etmemin amacı cama hiç zarar vermemek için camın dokusunu bozmadan yaparsın, biraz uzun sürer ama değer, ben o şekil yapmıştım majoru çarşamba aldım kendi camını hiç kullanmadım bile 5 6 gündür zımparaladığım penodat camını kulanıyorum sorunsuz ...

Süper! İç kısmı komple traşlamak gerekmiyorsa sandığımdan rahat olacak hatayla fazla zımparalamazsam.
Benimde evde duruyor iş çıkışı zimpara alıp zimparalayacagim. Benim dusuncem şöyle biraz zımpara yapıp oturuyormu diye kontrol edecegim oturmazsa biraz daha biraz daha seklinde yapicam oturunca zimparayi birakicam.

Süper! İç kısmı komple traşlamak gerekmiyorsa sandığımdan rahat olacak hatayla fazla zımparalamazsam.
hiç gerek yok hocam , ben sadece oringin geçeceği yeri içten zımpara yaptım 4 mm yükseklikte tamammen sorunsuz tam uyumlu kullanıyorum.. boydan ve dıştan hiçbir işlem yapmana gerek yok , sadece içten oring geçeceği yeri zımparala tak kullan.

P280C zımpara ile oringe geçtiği yerleri içten 4 mm kalınlığında zımparala arada bir topcape dene geçene kadar, Yalnız p280c tavsiye etmemin amacı cama hiç zarar vermemek için camın dokusunu bozmadan yaparsın, biraz uzun sürer ama değer, ben o şekil yapmıştım majoru çarşamba aldım kendi camını hiç kullanmadım bile 5 6 gündür zımparaladığım penodat camını kulanıyorum sorunsuz ...
Bu zimparayi boyacilarda bulabilirmiyiz yoksa ozel biryerdenmi almak lazim. Bulamazsak tavsiye edeceginiz baska bir zimpara varmi. 1200 luk 800luk gibi olculeri vardi sanirim standart zimparalarin.

hiç gerek yok hocam , ben sadece oringin geçeceği yeri içten zımpara yaptım 4 mm yükseklikte tamammen sorunsuz tam uyumlu kullanıyorum.. boydan ve dıştan hiçbir işlem yapmana gerek yok , sadece içten oring geçeceği yeri zımparala tak kullan.
dediğim zımpara ile hata yapmazsın fazla , çünkü ince zımpara , zımpara yaparken sonlara doğru 1 dakikada bir topcape dene yeterli

Geri