sari serum
Community
Evet hemfikirim. Çok seviyorum yazılarını okumayı
Çok teşekkür ederim, gerçekten onore ettiniz. Her ne kadar sizler nedeniyle satış sürecinde yer almış olsam da ben Majör'ü satın almadım biliyorsunuz. Bu bağlamda bir inceleme söz konusu olamadı. @Uzi Mods hocam arzu ederse ve PR çalışmaları için ayırdığı ürün stoğu varsa incelemesi memnuniyetle yaparım tabii ki. Yakın dostlar bilecektir emanet ürünle inceleme yapmaktan mümkün olduğunca kaçınıyorum. ????
Sms geldi mi
Ben verebilirim Major'u. Emanet olarak da görmeyin hem.
Ben galiba cam konusunda vaya bi şanslı çıktım(maşallah diyin????) her tank bitimi (20tank bitmiştir) tel pamuk değişiminde tamamen temizleme huyum var, çok nazik davranmasamda cam halen sağlam. Tek sorunum 5-6 puftan sonra ağıza azda olsa likit geliyor
Ben de cam kıranlar tayfasına katılabilir miyim? Kendi camımı kırmadım ama @hasakcicek abininkini kırdım . Benim yedeği taktık kullanmaya devam ediyor.
Iattyi görünce çatlamıştır o.
Yorumlar nasıl peki?
Bendeki camı da drop kitte kullanamıyorum, direk sıkışıyor. Yedek cam boldu, onu da normal tankta kullanamıyordumŞu diğerlerine göre nispeten kalın oring baya iş görüyor ama paketten 2 tanecik çıktı valla. Bolca olsa birçok problemim hallolmuştu. Hava kaçağını baya kesti. Ancak cam çok laylaylom duruyor. @Uzi Mods mesajımı yolladım üstadım. Ürün yeni elime geçti inşallah sıkıntısız buharlamak nasip olur. Ellerinize sağlık...
Anladım hocam. Camları çıkarmadan kullanmayı düşünüyorum. Askerliğim devam ediyor izne ayrıldım o yüzden yedekleri de satın almak istedim Ramazan hocamda bulunuyorsa. Bakalım nasipBendeki camı da drop kitte kullanamıyorum, direk sıkışıyor. Yedek cam boldu, onu da normal tankta kullanamıyordum
Az once normal chimleyi denemek icin alta kalin oring taktim sorun yoktu ustede kalin oring takinca camı kirilanlar kervanina katildim bende.????Ben de cam kıranlar tayfasına katılabilir miyim? Kendi camımı kırmadım ama @hasakcicek abininkini kırdım . Benim yedeği taktık kullanmaya devam ediyor.
Hocam kendiniz hemde @hasakcicek için sipariş numarası ile Ramazan Bey'e yazarsanız yeni cam gönderiyor, sağolsun.Bendeki camı da drop kitte kullanamıyorum, direk sıkışıyor. Yedek cam boldu, onu da normal tankta kullanamıyordum
Yeni Majör'den 300 küsür tane satılmıştır herhalde.
Burada 10-15 kişi oring, cam konuşup duruyoruz. Geri kalan ne yapıyor ya? Doğru oringler, kırılmaz camlar hep mi onlara gitti?
Tavsiyeniz işeyaradı .Dediğiniz şekilde çözdüm.Çok teşekkür ederim.Yine aynı durumla karşılaşmamak için oringi biraz küçülttüm.Umuladık bi aksilik çıkmazsa şu anda her şey yolundaSetin içinde gelen U aparatın bir ucunu yüzüğü çıkarıp en büyük deliğe takın. Bez ile camı tutarken decki çevirebilirsiniz
Ben de sırf meraktan denedim. Bendeki de U şeklindeki aparatın ucu hava deliklerinden en büyüğüne girmiyor.Benim o aparat en büyük deliğe girmiyor...
Demek hepsi aynı değil ben bu öneriyle çözdüm sorunuBen de sırf meraktan denedim. Bendeki de U şeklindeki aparatın ucu hava deliklerinden en büyüğüne girmiyor.
Drop kiti sökerken ilk seferinde hiç zorlanmamıştım. Deckte en kalın oring var. Bu sefer sökerken bende zorlandım. Şu U aparatı deneyeyim dedim yok girmiyor kesinlikle. Önce drop kit bacası çıktı sonra camı çıkarabildim (narin davranmak lazım). Bu seferde en büyük oringin bi küçük olanını taktım decke. Bu sefer drop kiti takıp çıkarması çok daha rahat oldu. Ama bu seferde normal tankı takınca cam tutmuyor. Ama drop kit de tutmama gibi bir sıkıntı olmadı sağlam tutuyor camı. Bu camın decki tutup tutmama olayının camdan dolayı değil de bacadan kaynaklı olduğunu anladım artık. Drop kitte beslemeyi ayarlamıyoruz yani drop kitin bacasını decke vidalıyoruz ve camı sıkıştırıyoruz esasında(drop kiti takarkende dikkat etmek lazım fazla sıkıştırmayın cam çatlayabilir) Normal tankta baca aşağı yukarı oynuyor ve bunun bir çözümü yok maalesef. Ramazan hocaya da sordum normal bacada oynamayı bana “onun malesef hiçbir cözümü yok bilerek yapıldı neden derseniz oringli sistemde gevşek yapılması gerekiyor çünkü beslemeyi acmak için driptipteki sıkılıktan başka yapılacak birşey yoktu chimney sıkı olsa driptip işlevselligini kaybedicekti 0,25 daha geniş tasarlandı” dedi.Demek hepsi aynı değil ben bu öneriyle çözdüm sorunu