Iattyi görünce çatlamıştır o.
Yorumlar nasıl peki?
Ben hiç sıkıntı yaşamadım, yaşamıyorum, nispet yapıyormuşum gibi olur diye de bilerek yorum yapmaktan kaçınıyorum ama bence gayet başarılı olmuş. Boğaz vurumu önde, serine yakın ılık buhar, basit çözüm odaklı, güzel bir aroma performansı, sıkı içim...MTL bir atomizerden beklenen herşeyi veriyor.
Bunun yanında tabii ki kimse aldığı bir atomizeri efektif kullanmak için uğraşmak, ek bir parça almak v.b. istemez, dozunda eleştirilerde de haklılar sıkıntı yaşayan kullanıcılar ama bu hataların büyük bir kısmının üretim hatalarına sahip camlardan ve sanki biraz üstün körü yapılmış kalite kontrolden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tüm üretim
@Uzi Mods 'un kontrolünde haliyle olamamıştır ki muhtemelen en çok da kendisi istemezdi böyle olmasını.
Çözüm için de kolları sıvamış vaziyette zaten
Kısa zamanda çıkacak bir solid ya da pei tank bir çok sıkıntıyı çözecek
Bu arada sadece ben değil
@hasakcicek abi de başta soğuk yaklaşsa da performansını beğendi. Hatta kelimesi kelimesine şöyle dedi "Güçlü ato olmuş, şık da olmuş ama keşke bir kontrol edilseymiş paketlenmeden önce, 10dk da sinirimi hoplattı".
Bir de ben aldım camını kırdım, "Heh iki el birleşip hepten ... ettik" dedi, "Bırak lan bırak" dedi sonra, sonra bir ışık halidesi gördüm ben böyle parlak, beyaz falan, kalktığımda sabah olmuştu
Drop Kit ile benim yedek camı taktık, o şekilde kullanıyor şu anda ama normal tankı kullanamıyor maalesef, benim yedek cam da geniş biraz çünkü. Pei tank alıp çözcem ama onun tankıda