• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni Majör'den 300 küsür tane satılmıştır herhalde.

Burada 10-15 kişi oring, cam konuşup duruyoruz. Geri kalan ne yapıyor ya? Doğru oringler, kırılmaz camlar hep mi onlara gitti? :)
Drop kitle kullanıyoruz biz :ROFLMAO:
Kendi adıma konuşayım: sadece hava yüzüğünü tutan 2 oringden birini bir tık kalınla değiştirdim. Harici sorunsuz kullanıyorum. Uzun tankın performansı bana göre değil. Bu sebepten diğer konuları çok sorgulamadım.

Setin içinde gelen U aparatın bir ucunu yüzüğü çıkarıp en büyük deliğe takın. Bez ile camı tutarken decki çevirebilirsiniz
Teşekkür ederim.Akşam deniyorum hemen :) Birçok insan standart atomizerle sorun yaşarken ben sorunsuz kullandığımı söyledim ya burda anında nazar değdi:p,
Çoğunluk da drop kit rahat dedi. Ben de buna takıldım.Elbet bir şekilde çözücez:) Tavsiyeler için teşekkürler

Atomizeri birkaç gündür kullanmaktayım yorumumu yazmak için biraz atomizeri kullanmayı bekledim.
Normal chimneyle kullanmak için, camla deckin birleştiği yere en kalın oringi taktım maşallah taş gibi oldu.Camın altından ufak bir hava kaçağı var ancak içim keyfi olarak beni rahatsız etmediği için dert etmedim.Likit beslemesini açabilmek için driptipi çevirdiğimde herzaman beslemeyi döndürmüyordu onu da driptipteki oringleri kalınlarıyla değiştirerek çözdüm.Atomizere nazik davrandığımdan şükür cam kıranlar kervanına katılmadım ama ultem tank çıkarsa daha mutlu olurum.
Drop kit ile zaten en ufak sorun olmadan kullanmaktayım ilk günden beri.
Atomizer daha satışa çıkmadan @Uzi Mods a fiyat sormuştum,öğrenci olduğumdan parayı denkleştirip alsam mı almasam mı diye ikilemde kalmıştım.İyi ki almışım son zamanlarda paramı harcadığım en mantıklı ürün olabilir majör.Ben aşırı memnunum kuruşu kuruşuna helal olsun,elinize emeğinize sağlık hocam @Uzi Mods

Iattyi görünce çatlamıştır o.
Yorumlar nasıl peki?

Ben hiç sıkıntı yaşamadım, yaşamıyorum, nispet yapıyormuşum gibi olur diye de bilerek yorum yapmaktan kaçınıyorum ama bence gayet başarılı olmuş. Boğaz vurumu önde, serine yakın ılık buhar, basit çözüm odaklı, güzel bir aroma performansı, sıkı içim...MTL bir atomizerden beklenen herşeyi veriyor.

Bunun yanında tabii ki kimse aldığı bir atomizeri efektif kullanmak için uğraşmak, ek bir parça almak v.b. istemez, dozunda eleştirilerde de haklılar sıkıntı yaşayan kullanıcılar ama bu hataların büyük bir kısmının üretim hatalarına sahip camlardan ve sanki biraz üstün körü yapılmış kalite kontrolden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tüm üretim @Uzi Mods 'un kontrolünde haliyle olamamıştır ki muhtemelen en çok da kendisi istemezdi böyle olmasını.

Çözüm için de kolları sıvamış vaziyette zaten :) Kısa zamanda çıkacak bir solid ya da pei tank bir çok sıkıntıyı çözecek :)

Bu arada sadece ben değil @hasakcicek abi de başta soğuk yaklaşsa da performansını beğendi. Hatta kelimesi kelimesine şöyle dedi "Güçlü ato olmuş, şık da olmuş ama keşke bir kontrol edilseymiş paketlenmeden önce, 10dk da sinirimi hoplattı". :D Bir de ben aldım camını kırdım, "Heh iki el birleşip hepten ... ettik" dedi, "Bırak lan bırak" dedi sonra, sonra bir ışık halidesi gördüm ben böyle parlak, beyaz falan, kalktığımda sabah olmuştu :) Drop Kit ile benim yedek camı taktık, o şekilde kullanıyor şu anda ama normal tankı kullanamıyor maalesef, benim yedek cam da geniş biraz çünkü. Pei tank alıp çözcem ama onun tankıda :)

Bi inceleme de @Anton dan gelse :devilish:

Sahi o nerelerde , ne diyor DL ci maraşel major için...
Evet hemfikirim. Çok seviyorum yazılarını okumayı :)
Yakışır mareşal a :cool: @Anton

Çok teşekkür ederim, gerçekten onore ettiniz. :) Her ne kadar sizler nedeniyle satış sürecinde yer almış olsam da ben Majör'ü satın almadım biliyorsunuz. Bu bağlamda bir inceleme söz konusu olamadı. @Uzi Mods hocam arzu ederse ve PR çalışmaları için ayırdığı ürün stoğu varsa incelemesi memnuniyetle yaparım tabii ki. Yakın dostlar bilecektir emanet ürünle inceleme yapmaktan mümkün olduğunca kaçınıyorum. ????

Geri