sihirbaz
Council
Yok öylebişey kumandanım, nerden çıkardın şiödi söğüşleme falan ????????sen beni çok söğüşlemişsin ya. şimdi yazdıklarını okuyunca farkettim. diconu koru okus. uyarıyom bak şimdiden.
Yok öylebişey kumandanım, nerden çıkardın şiödi söğüşleme falan ????????sen beni çok söğüşlemişsin ya. şimdi yazdıklarını okuyunca farkettim. diconu koru okus. uyarıyom bak şimdiden.
Abi yeşil gözlüyüm ben, benden zarar gelmez, o çakır mavi gözlüler yok mu herşey onların yüzünden oluyor...Dün kırmızıyı aldım, açtım paketi, kutunun içinden çıkarmaya çalışıyorum ama kutuya o kadar milimetrik sığmışki çıkmıyor bir türlü, koltuğun üzerine doğru bir iki silkeledim, yok milim kıpırdamadı, baktım olmayacak azıcıj tornavida desteği alayım dedim nasıl yaptım bilmiyorum ama kırmızı bir fırladı önce sehpaya sonra yerde parkenin üzerinde seke seke gitti koltuğun altına, yazılanları düşündüm bir an dedim cam gitti de chimney sağlam kalsa bari
Demem o ki böyle bile kırılmadıysa o cam, kimsenin nazarıyla kırılmaz, rahat ol
Zaten kırılsada @comandante nin drop bende sökerim onun camı olur biter ????????
Komutanın çakırmıydı mavimiydi acaba, bak şimdi kurt düştü içime ????????Abi yeşil gözlüyüm ben, benden zarar gelmez, o çakır mavi gözlüler yok mu herşey onların yüzünden oluyor...
kırmızıKomutanın çakırmıydı mavimiydi acaba, bak şimdi kurt düştü içime ????????
Gidişata bakınca genelde kulağımın arkası kaşınacak gibi duruyordu amaEkli dosyayı görüntüle 23589
drop kit denemeleri
Ato cok sessiz televizyonun sesi geldiginden modun çalışıp calismadigindan suphe edicem
Aroma neaaamis drop ta ???? aha bu emoji gibi gözümden yas geldi
28 ga 2 mm 6 tur peace pipe sigma merck merck 9mg tatli tatli vurum var dropun
Hani yag gibi derler oyle
Yanliz aroma gercekten fazla geldi bununla kullaninca ????????????
İyi bu iyi???? @sihirbaz @azash
Ya kanima girdiniz aldirdiniz size ne kaaa dua etsem az ????
Vallahi gülüyorum su an keyiften ????????
İlahi hocam ???? sagol varolGidişata bakınca genelde kulağımın arkası kaşınacak gibi duruyordu ama
Teşekkür edene denk gelmekte güzelmiş...
Keyifle buharlamak nasip olsun Üstadım.
Içerden vidalar sokulmuşClapton sararken başıma gelene bakın. Vida sıkıştı diye komple elime geldi. Şimdi hiçbir şeyi yerine koyamıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2side çıktıysa eger ic tarafta izalator olana daha buyuk olan vidayi tak hocamCımbızla çıkarttım aynı yerden hocam. Biraz uğraşayım döneceğim. Teşekkürler
2side çıktıysa eger ic tarafta izalator olana daha buyuk olan vidayi tak hocam
Izalator olmayan tarafta basit bir pul var O taraf sokulduysa eğer takmak biraz daha zahmetli
Aman check atomizerciler sınıfına girme hocam.izalator olan vida biraz ufak olmuş.chech atomizer hatası almak içten bile degilYaptım valla. Dur bi coil bağlayayım bakalım biz de ohm atlayanlar kulübüne gireriz belki.
Girmedim gibi.Aman check atomizerciler sınıfına girme
Aman check atomizerciler sınıfına girme hocam.izalator olan vida biraz ufak olmuş.chech atomizer hatası almak içten bile degil
Penodat cami çözümStandart hava kaçağı dışında başka sorunum yok şu an. 28*38 Ni80 clapton taktım, 1ohm, 3-5 puff aldım henüz ama çok iyi. Camlar birbirinden farklı demiştim ama bilmiyorum ya. Artık bıktım düzeltmeye çalışmaktan. Deliği kapatıp çekince kaçak yok ama ters üfleyince yüzüğün üstünden buhar geliyor. Rüyama girmezse iyi.
Onerim senin önerdiğin sarim hocamDrop kitle 2mm ye 27 ga 6 tur hafif aralıklı çok iyi oldu tavsiye ederim. Fix sarımım 2.5 mm 6 tur aslında, drop kitte boğaz vurumu düşeceği için çapı düşürme yoluna gittim neredeyse uzun bacadan daha sert oldu işte bu dedim ilk fırtta Renkli bacayı da yarın denicem var mı önerisi olan.
Ben standart chimney’i taktığımda hiçbir yerden buhar gelmiyordu. Ultem drop kit’i takınca patladım. İşin ilginç tarafı ilk sarımda da ultem drop kit takınca sorun yoktu. Harbiden bulmaca gibi. En küçük hava deliğinde çok sıkı bi içim var ama hava kaçağı olduğunu biliyorum ya, tribe giriyorum.Penodat cami çözüm
Harbi bu üretim en çok camdan gol yemiş