• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün kırmızıyı aldım, açtım paketi, kutunun içinden çıkarmaya çalışıyorum ama kutuya o kadar milimetrik sığmışki çıkmıyor bir türlü, koltuğun üzerine doğru bir iki silkeledim, yok milim kıpırdamadı, baktım olmayacak azıcıj tornavida desteği alayım dedim nasıl yaptım bilmiyorum ama kırmızı bir fırladı önce sehpaya sonra yerde parkenin üzerinde seke seke gitti koltuğun altına, yazılanları düşündüm bir an dedim cam gitti de chimney sağlam kalsa bari
Demem o ki böyle bile kırılmadıysa o cam, kimsenin nazarıyla kırılmaz, rahat ol

Zaten kırılsada @comandante nin drop bende sökerim onun camı olur biter ????????
Abi yeşil gözlüyüm ben, benden zarar gelmez, o çakır mavi gözlüler yok mu herşey onların yüzünden oluyor...

Ekli dosyayı görüntüle 23589
drop kit denemeleri
Ato cok sessiz televizyonun sesi geldiginden modun çalışıp calismadigindan suphe edicem
Aroma neaaamis drop ta ???? aha bu emoji gibi gözümden yas geldi
28 ga 2 mm 6 tur peace pipe sigma merck merck 9mg tatli tatli vurum var dropun
Hani yag gibi derler oyle
Yanliz aroma gercekten fazla geldi bununla kullaninca ????????????
İyi bu iyi???? @sihirbaz @azash
Ya kanima girdiniz aldirdiniz size ne kaaa dua etsem az ????
Vallahi gülüyorum su an keyiften ????????
Gidişata bakınca genelde kulağımın arkası kaşınacak gibi duruyordu ama :)
Teşekkür edene denk gelmekte güzelmiş...
Keyifle buharlamak nasip olsun Üstadım.

Clapton sararken başıma gelene bakın. Vida sıkıştı diye komple elime geldi. Şimdi hiçbir şeyi yerine koyamıyorum. :)

c80b222c55ea83f8aadf363674fe675d.jpg

0cfb20a6eacb3b951974e2469b775815.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cımbızla çıkarttım aynı yerden hocam. Biraz uğraşayım döneceğim. Teşekkürler :)

2side çıktıysa eger ic tarafta izalator olana daha buyuk olan vidayi tak hocam
Izalator olmayan tarafta basit bir pul var O taraf sokulduysa eğer takmak biraz daha zahmetli

Aynen ya o pulla uğraşıyorum yarım saattir. Takabilirsem sonra da yukarıda sıkışan vidayı sökmeye çalışacağım. Alt taraftan tornavidayla destekleyip yukarıdan sıkışan vidayı çıkartmaya çalışıyorum şu an.

Yeni bir majör kullanıcısı olarak merak edip aldım kurulumlarimi yaptım ve denedim.
1.1 chimney için
26 ga A1 2.5mm 6 sarım 0.87 ohm pamuk asagi kadar sarkitildi 9 wattta 1 tank likit bitirdim
Buhar soğuk ve kuru
Vurum yüksek
Aroma biraz düşük
Seri çekimlerde vurumu kaybettirmiyor sanırım bu buhar sıcaklığıyla alakalı
Sıkılık en küçük delikte tatmin edici gelmedi bana nerdeyse tamamen kapattım hafif ses olsa da o sekilde daha iyi oldu. En kucuk delikte ses yok onu da belirteyim. Icim kadife güzel genel olarak beğendim. Az önce de dropkit icin bi sarım yaptım doldurup denemeye koyuldum.
27 ga A1 2.5mm 6 sarım 1.08 ohm pamuklar tam hizada kesildi 6watt
Aroma gayet güzel,yeterli, baymıyor içeriyor kendini
Buharın sıcaklığı seri cekimlerde ilik sicak arası onun disinda cok hafif serin ve ıslak
Garibime giden bi nokta daha sıkı ve daha sessiz
1 watt arttitinca buharin sicakligi tamamen değişiyor
Decke likit gelmesi gibi bisey yok suanlik bu sarımla

Performans yorumlarim bu sekilde onun dışında görünüş ve yapi olarak değerlendirmek gerekirse görünüşü güzel, klasik bir görüntüsü var, ultem driptip gayet güzel olmuş. Topcaplerin polisajsiz olmasi hic hos olmamış. Cam gayet stabil bir sekilde yerinde duruyor asılsanız da gelmez sadece dikkatli oturtmak gerekiyor ve evet denilen gibi bir cam sorunu var muhtemelen dropkiti çıkarırken ben de parçalayacağım???? üretici yardımcı oluyor genel tavırlarıyla da bunu zaten belli ediyor. Güzel bir atomizer üretmis eline koluna sağlık sıkılık genel olarak bana uymasa da atomizeri beğendim sattirmaz kendini diye düşünüyorum hic bir zaman. Elimde orijinal kayfun lite plus ve spica pro var denedigim üzere hepsi farkli kulvarlarda atomizerler o yüzden diğer bir yerli üreticiyle karşılaştırmak bana uymadı. Hepsinin kendine ayrı bir icimi bir yorumu var. Kargo 4 gün olmus yoldayken iade mi etsem acaba diye düşünürken denemis bulundum. Gercekten fiyat performans ürünü ufak tefek sorunların da çözüme kavuşturulması dileğiyle ????

Aman check atomizerciler sınıfına girme hocam.izalator olan vida biraz ufak olmuş.chech atomizer hatası almak içten bile degil :)

Standart hava kaçağı dışında başka sorunum yok şu an. :) 28*38 Ni80 clapton taktım, 1ohm, 3-5 puff aldım henüz ama çok iyi. Camlar birbirinden farklı demiştim ama bilmiyorum ya. Artık bıktım düzeltmeye çalışmaktan. Deliği kapatıp çekince kaçak yok ama ters üfleyince yüzüğün üstünden buhar geliyor. Rüyama girmezse iyi. :)

75d9089bfd2718a15407afe975b15e61.jpg

Drop kitle 2mm ye 27 ga 6 tur hafif aralıklı çok iyi oldu tavsiye ederim. Fix sarımım 2.5 mm 6 tur aslında, drop kitte boğaz vurumu düşeceği için çapı düşürme yoluna gittim neredeyse uzun bacadan daha sert oldu işte bu dedim ilk fırtta :) Renkli bacayı da yarın denicem var mı önerisi olan.

Standart hava kaçağı dışında başka sorunum yok şu an. :) 28*38 Ni80 clapton taktım, 1ohm, 3-5 puff aldım henüz ama çok iyi. Camlar birbirinden farklı demiştim ama bilmiyorum ya. Artık bıktım düzeltmeye çalışmaktan. Deliği kapatıp çekince kaçak yok ama ters üfleyince yüzüğün üstünden buhar geliyor. Rüyama girmezse iyi. :)

75d9089bfd2718a15407afe975b15e61.jpg

Penodat cami çözüm
Harbi bu üretim en çok camdan gol yemiş

Drop kitle 2mm ye 27 ga 6 tur hafif aralıklı çok iyi oldu tavsiye ederim. Fix sarımım 2.5 mm 6 tur aslında, drop kitte boğaz vurumu düşeceği için çapı düşürme yoluna gittim neredeyse uzun bacadan daha sert oldu işte bu dedim ilk fırtta :) Renkli bacayı da yarın denicem var mı önerisi olan.
Onerim senin önerdiğin sarim hocam :)
2 mm candır mtlde
28 awg hafif aralıklı 5 tur sardım onunla devam ediyorum majorde
Güzel

Penodat cami çözüm
Harbi bu üretim en çok camdan gol yemiş
Ben standart chimney’i taktığımda hiçbir yerden buhar gelmiyordu. Ultem drop kit’i takınca patladım. İşin ilginç tarafı ilk sarımda da ultem drop kit takınca sorun yoktu. Harbiden bulmaca gibi. En küçük hava deliğinde çok sıkı bi içim var ama hava kaçağı olduğunu biliyorum ya, tribe giriyorum.

Geri