Yeni setup hayırlı olsun mu ? Olsun. İkisi de bugün geldi
(Sonunda
Ah sürat kargo ah)
Yıkadım güzelcene temizledim. Klasiktir, Temco Kanthal 28ga 2mm 6 tur aralıklı sardım hemen.
İlk izlenimler şöyle efenim ;
- V1'de likit dolum için topcapi sökememe sorunu(çok sıkıydı). V2'de böyle bir sorun yok.
- V1'de beslemeyi açmak için driptipi çevirdiğinde bazen döner bazen dönmez(oringler bazen sıkı bazen gevşek tutardı). V2'de böyle bir sorun yok.
- V1'de işçilik ve ilk geldiğindeki temizliği kötüydü(çabaklar,baca içi izler, deckte çizikler). V2'de iyileştirilmiş (çok çok detaylı bakmadım ama herhangi bir kötü izlenim vermedi).
- V1'de hava yüzüğünü çevirmek imkansıza yakındı. V2'de gayet rahat. (fıldır fıldır değil gayet net, güzel.)
- V1'de hava ayarı 1mm olanda ıslık sesi vardı. V2'de yok, çok sessiz hatta. Daha ne kadar sessiz olacak ki diye düşündürdü.
Boğaz vurumu-Aroma için şuan bir şey diyemem daha bir tank bitiremedim. Zamanla yorumlarımı söylerim tabiki de. Sarım-Likit önerilerini konuşuruz
Şimdi yukarıda madde madde söyledim sorun yok diye AMA bu sefer de ilk seferine göre fazla serbest kalmış Majör
Ama bu serbestlik
@Uzi Mods Ramazan hocanın bizim
şikayet-öneri anlamında söylediklerimizden yola çıkarak yaptığı bir şey. V1'i kullanan kullanıcılar hak verecektir bana bu konuda. Paketlerde oringler var, deneye deneye istediğiniz sıkılığa getirebilirsiniz atomizeri gibi duruyor şuanlık(daha bende denemedim). Hiç olmadı bir karış ipliğe bakar.
@azash üstadın atomizeri moda takıp sallama taktiğini pico x ile yapınca (camdan tutarak) cam hafif hafif yukarı kaymaya başladı. Belli ki camın temas ettiği oringleri değiştiricem, o da olmadı altına iplik sarıcaz. Topcapten tutup sallayınca yine topcap hafif hafif geliyor yukarı ama dikkat edince camla beraber geliyor yani camı tutan oringte sıkıntı var topcapi tutan oringin sıkılığı yerinde. Yine oringleri deneriz olmadı iplik sararız. İplik sarmak çok mu sıkıntı ? Yav değil tabikide
Besleme ayarı eski versiyonlarda deli ediyordu adamı. Oring bir tutar bir tutmazdı. Bu v2'de öyle bir sorun yok. Hava ayar yüzüğündeki oringlere hiç bulaşmam mis gibi güzelcene dönüyor. Eski versiyonda moddan söküp ayar yapardık bunda öyle bir derdiğimizde yok. Gelelim cama
Bendeki camlar şuan üstündeki oringlerle kırılcak gibi durmuyor kalınlarıyla değiştirince ne olur bilemem deneyince bunu da tecrübe ederiz.
Ben V1'i doggystyle 2k16 + 20 lira + holosko ile takaslayıp, sonra bu yukarda maddelediğim sorunlar yüzünden satmıştım. Şimdi ise bu atomizer istediğim-istediğimiz kıvama gelmiş duruyor. Uzun lafın kısası ortada belli ki bir
iyileştirme çalışması-çabası var arkadaşlar
F/P ürünü müdür ?
-Evet.
Alınır mı ?
-Alınır.
Herkese sevgiler