• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sahibinden az kullanılmış. Sahibinin hakkını veren nick var lazım olursa bir öm bakar :D
Nick : Bahtsız Bedevi :D

Dip Not: Allah yardımcınız olsun :)
Amin teşekkür ederim :) Sağolsun Ramazan hocam da direk telefon ile ulaşıp bilgi aldı benden ve konu ile kendisi de ilgili.
Adam daha ne yapsın diyorum bazen. Kargo ile ne ilgisi var üzerine düşen sorumluluk dahi yok ama elini taşın altına koymaktan kaçmıyor

Arkadaslar elimde fazladan 2 cam mevcuttur.ramazan hocam yanlislikla fazladan yollamis.bana geri yollama ihtiyaci olan arkadaslarimiza ucretsiz yolla dedi.isteyen varsa yollayabilirim.2 adet mevcuttur.saygilar.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar elimde fazladan 2 cam mevcuttur.ramazan hocam yanlislikla fazladan yollamis.bana geri yollama ihtiyaci olan arkadaslarimiza ucretsiz yolla dedi.isteyen varsa yollayabilirim.2 adet mevcuttur.saygilar.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam benim cam kırıldı şırınga ile idare ediyorum Ramazan hocayla görüştüm ama pazartesi yollayacak eğer fazlaysa ben alabilirim
f5e4ce1f9c50d574c27df427c0d5f3c9.jpg

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri