K
KadirTurhan
Misafir
Tyler durden de kim diye Google bakanlar el kaldırsın
Haaa o muş
Haaa o muş
Fight Club????Tyler durden de kim diye Google bakanlar el kaldırsın
Haaa o muş
Bak bak bak, Seyit onbaşı gibi iki yüz küsür kiloluk duaları sırtladım, camlarınıza gönderiyorum kırmızılılar...
@Uzi Mods Ustam;
Bize temiz bir sayfa açıp şu oring ölçülerini ve gevşek olmayan kullanım için nereye hangi oringi takmamız gerektiğini falan bir anlatsanız.
Bir de @oXelight üstadımızın Majör 1.0 incelemesi vardı. Onu da keşke bir daha izleyebilsek. Yeni başlayan dostlara yol gösterici olurdu.
Umarım V2 incelemesi de gelir Üstad dan en kısa sürede.
Enteresan bendeki amazonun rengi sarıya daha yakın. Neredeyse bir buçuk aydır demlenmiş olmasına rağmen..
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Geo - Amazon
Abi edward norton halime geri dönüyorum kargom gelmiş emraha, ah nedir bu emrahlardan çektiğim neyse bu konu dışı, benim de majorüm var artık ya...Aman hocam, tahta kutudan çıkan camın birini ilk elime aldığımda kırdım. Diğeri de kalın oringden kurtarmaya çalışırken hasar aldı, kullanılıyor ama gidici. Elimde bir tek kırmızı ile gelen cam kaldı. Ultem vs. çıkana kadar idare etmem lazım.
Enteresan bendeki amazonun rengi sarıya daha yakın. Neredeyse bir buçuk aydır demlenmiş olmasına rağmen..
Bu arada drop kit ile yine limon kabuğu tadı alıyorum. Tart tadını bende hiçbir atomizer vermedi. Sanmıyorum bir daha demleyeceğimi.
Bu sorunlar üretici kaynaklı olabileceği gibi üreticinin elinde olmayan sebeplerden de olabiliyor(mesela camı @Uzi Mods kendisi üretmiyor)hocam yokluk döneminde normal tabi ki ama şu anda bunlarla uğraşmamalıyız diye düşünüyorum. güle güle kullanın, sorunsuz bir tane denk gelir umarım bana da ikinci elde.
Benim ikinci paketim 18 inden beri gelmedi. Sorgulama yapıyorum. Kargo dağıtıma çıkmış ama ne gelen var ne giden.Sürat kargo Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kedinin ciğere baktığı gibi okuyorum yorumları
Ekli dosyayı görüntüle 23569
Akşam tekrar gidecektim şubeye nöbet çıktı, yarın nöbet çıkışı tekrar kapılarına dayanacam bakalım ne durumda olay. Hafiyelik yaptık iki gündürBenim ikinci paketim 18 inden beri gelmedi. Sorgulama yapıyorum. Kargo dağıtıma çıkmış ama ne gelen var ne giden.
Valla bende sabah şubeye gideceğim. Bu sürat kargo tınlamıyor bileAkşam tekrar gidecektim şubeye nöbet çıktı, yarın nöbet çıkışı tekrar kapılarına dayanacam bakalım ne durumda olay. Hafiyelik yaptık iki gündür
Sahibinden az kullanılmış. Sahibinin hakkını veren nick var lazım olursa bir öm bakarSürat kargo Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kedinin ciğere baktığı gibi okuyorum yorumları
Ekli dosyayı görüntüle 23569
Geleyazdım ???? check atomizer dedi alttaki vidayi da sökemiyorum kutup boş dönüyor insallah bir dahaki sefere ????Rez aldım geliyorum birazdan ????Ekli dosyayı görüntüle 23559