• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3616ffd3b854c08a75e37348e44d7fb5.jpg

b164709a19a15be9d4756f9cf46d7300.jpg
95e555e48c55418fa251403ee184acc0.jpg

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Geo - Amazon

Bak bak bak, Seyit onbaşı gibi iki yüz küsür kiloluk duaları sırtladım, camlarınıza gönderiyorum kırmızılılar...

Aman hocam, tahta kutudan çıkan camın birini ilk elime aldığımda kırdım. Diğeri de kalın oringden kurtarmaya çalışırken hasar aldı, kullanılıyor ama gidici. Elimde bir tek kırmızı ile gelen cam kaldı. Ultem vs. çıkana kadar idare etmem lazım.

@Uzi Mods Ustam;
Bize temiz bir sayfa açıp şu oring ölçülerini ve gevşek olmayan kullanım için nereye hangi oringi takmamız gerektiğini falan bir anlatsanız.
Bir de @oXelight üstadımızın Majör 1.0 incelemesi vardı. Onu da keşke bir daha izleyebilsek. Yeni başlayan dostlara yol gösterici olurdu.
Umarım V2 incelemesi de gelir Üstad dan en kısa sürede.

Diğer konuda bana bir şey gelmedi. Gelse çeker koyarım :)

Aman hocam, tahta kutudan çıkan camın birini ilk elime aldığımda kırdım. Diğeri de kalın oringden kurtarmaya çalışırken hasar aldı, kullanılıyor ama gidici. Elimde bir tek kırmızı ile gelen cam kaldı. Ultem vs. çıkana kadar idare etmem lazım.
Abi edward norton halime geri dönüyorum kargom gelmiş emraha, ah nedir bu emrahlardan çektiğim neyse bu konu dışı, benim de majorüm var artık ya...

Enteresan bendeki amazonun rengi sarıya daha yakın. Neredeyse bir buçuk aydır demlenmiş olmasına rağmen..
Bu arada drop kit ile yine limon kabuğu tadı alıyorum. Tart tadını bende hiçbir atomizer vermedi. Sanmıyorum bir daha demleyeceğimi.

Bendeki sanıyorum 2.5 ay olmuştur.
Amazon bence çok uzun demlenmek istemiyor. 15. Gündeki aldığım tadı tekrar alamadım desem yalan olmaz.
Renk olarak arion raven ile neredeyse aynı renk oldu
35a37889ffd1384a61d40108fc1f8614.jpg

Hazır ve Nazır oldular [emoji1]

hocam yokluk döneminde normal tabi ki ama şu anda bunlarla uğraşmamalıyız diye düşünüyorum. güle güle kullanın, sorunsuz bir tane denk gelir umarım bana da ikinci elde.
Bu sorunlar üretici kaynaklı olabileceği gibi üreticinin elinde olmayan sebeplerden de olabiliyor(mesela camı @Uzi Mods kendisi üretmiyor)
Yaşanan bazı sorunlar kolayca çözülebilir. vida değişimi ile çözülebilecek olan ohm okumama veya dalgalanması sorununu Aromamizer plus gibi binlerce üretilmiş bilinen bir atomizerde bile yaşadım, ki bu Aromamizer kötü demek değildir
Cam kırılması sorunu; camın üretimindeki hatadan dolayı fazla sert olması kaynaklı ve değişim ile çözülebilir. Ramazan usta zaten elinden geldiğince her soruna yardımcı olmaya çalışıyor

Geri