Aferinbu cümlenle niyetini belli etmişsin zaten. cevap vermeye bile gereksiz buluyorum. iyi günler
Aferinbu cümlenle niyetini belli etmişsin zaten. cevap vermeye bile gereksiz buluyorum. iyi günler
sağol abi çok büyüksün ihya oldum teşekkürlerAferin
Aferin
Kendi yazdigi cevabin aynisini yazdim hocam. Bir onceki sayfada gorebilirsiniz.Karşınızdaki kişinin yaşını kişiliğini bilmiyorsunuz.
Sizi saygıya ve sevgiye davet ediyorum.
Ürünü almamışsınız ama bir ürün ile ilgili kullanıcı kulübüne gelip alanlara laf etmeye cüret edebiliyorsunuz?
O zaman benim de cüretimi mazur görün ve soruma cevap verin lütfen.
Sizi buraya kim gönderdi?
Evet sıkıntılı mesajlar paylaşılıyor. Ama sıkıntısız geldiği gibi kullanan üyeler de var. Onların mesajları neden bazı belli amaçlı şahıslar tarafından görünmüyor. Vurum ve aroma olrak 2 farklı chimney koyulmuş paket 210 TL. TR piyasasında ki hangi 210 liralık ürün ile karşılaştırabilirsiniz?
F/P ürünü olarak ifade edilen de işte o 210 TL lik paket.
Siz amacı belli olan kişi!
En azından laf etmeye çalışırken paketler, fiyatlar hakkında bari bilgi sahibi olun.
Sizin en doğal hakkınız. Ve siz bunu rahatlıkla yapıyorsunuz.selam,
ben satın aldım ama paketi açıp atomizeri elime alıp şöyle bir bakıp üreticiye geri yolladım. Yorum yapma hakkım varmı sizin nezdinizde bilmiyorum ama 210 liralık sorunlu bir atomizer f/p değildir. 210 liraya TR piyasasında siren v2, berserker mtl vb gibi sorunsuz sürüyle atomizer alabilir kalan parayla da bir kahve içebilirsiniz.
210-410-610 tl verip major alıp tamir edip kullanmaktan keyif alana saygı duyarım fakat şu ürünün üretim hatalı bir şekilde geldiğini kabul edin lütfen.
atomizeri elime aldım hava yüzüğü şu döndürmeli el oyuncağı gibi fıldır fıldır. moda taktım kaskatı kesildi oynaması imkansız. boş atomizere tüm delikler kapalı bir nefes çektim spicada 3 delik açık kadar hava kaçağı var. besleme kanalını açtım atomizer dans etmeye başladı. cam zaten Allah'a emanet durmaya çalışıyor dokunsan çıkacak.
bunlar benim yaşadıklarım kalın oring takıp camı kırmayı, sarım yapıp ohm atlaması yaşamayı deneyimlemeden korkumdan kaldırıp iade talep ettim.
şimdi dürüst olun lütfen, ben sıfır bir ürün alıp bu kadar hatayla boğuşmak zorunda mıyım ? Göz göre göre neden bana satışı yapıldı bu ürünün ki ben 1 hafta kargo bekledim şimdi de iade bekliyorum ?
lütfen üreticiye olan duygusallığı kenara bırakıp yanıt verin
@ozaniskender @maynardÖncelikle gunaydinlar
Dun aksam vakitlerinde kargoyu teslim aldim,gece majör mesaisi yaptim diyebilirim
•ürün saglam geldi
•atomizer de muhtelif lekeler ve kilcal capaklari temizlemekle basladim bu kisim 30 dk sürdü
•atomizerin hava ayarini yapan oringleri olcu testini yapmak icin uzerinden cikan oringin bir tanesini egri cimbizin ucuna en ice gelicek sekilde tutturdum ve servis pack icindeki bu oringe denk gelenleri de onune yani cimbizin ucuna dogru yerlestirip masa uzerine duzgunce bastirarak ölçüm yaptim basit bir yöntem (oringi parmaklarinizin arasinda tam ortasından bastirarak parmaklarinizi birlestirmek gibi dusunulebilir) yukaridan bakildiginda en dista kalan oringi yuzuk altina yerlestirdim
•atomizer uzerine yerlesen tum oringler minimal miktarda likitlendi
•hava kacagi sifir,parmakla delik kapandiginda cekmenin imkani yok
•cam guven vermiyor,asla vermiyor
•cam ile atonun birlesimini saglayacak oringleri yuzukte hava kacagi icin kullanildigindan,ato kismi hareketliligi uzerine yazmak fuzuli
•ato genel hatlarıyla bakildiginda iscilik iyi fakat finished kismi yani son iscilik bence vasat kilcal çapaklar ve muhtelif noktalarda belli belirsiz kahverengilik mevcut(atomizerin ic fiziginde yer alan leke)metal isciligi esnasinda bunlarin olmasi normal ancak bu polisajmi denir nedir parlatma zayif kalmış ilaveten hemen sunu belirtmeliyim hakka girmemek için dis kisimda ato kondisyon süper görünüş harika
•ato kullanim ve kurulum ve stabilite kisminda inanilmaz rahat -perfect
•gelelim bogaz vurumu ve icim keyfine
•drop kit denemesi henüz yapilamadi edit yapilacak standart chimney kullanildi
•kurulum:28 ga 2 mm 6 tur kanthal sigma merck merck 9 mg kendi karisimim olan cohiba+tobacco absolute
•bogaz vurumu icin sunu soylemek istiyorum birçok kişi yanlış yorumlama yapabiliyor
•bogaz vurumu bogazinizda aciya sebep olan gıcıklayıcı olay degildir,kaba tabirle boğür diyeyim oranin nico hava karisimina verdigi tepkiyle kasilmasidir buna en buyuk sebep olan şey nico nun kendisidir
•yani bu ato tam orayi hedef aliyor bence baca best of the size
•aroma kismini ancak 1 hf sonra konusabilirim
•icim keyfi olarak müthiş Belki buna benim atonun sifir hava kacagi sebep olmustur bu arada en küçük delik ve bir ustu benim araligimdir bunu yeri gelmisken belirteyim
Beklentiler
•yeni bir servis pack olmali kesinlikle
•acilen plexiglass pei policarbon ultem her ne ise yapilmali
•bence majör 2 cozum basligi diye bir baslik olmamali ????
•iplik bantla olmaz bu is olmamali
•ohm oynama gormeme ile deck te iletkenligi saglayan vida ve izolatöru için cozum kalici ve saglikli olmali (ben yaşamasam da)
bunlarin disinda genel olarak yorumum
Bu atomizer öyle karalama kampanyasina HİÇ EDİLECEK bir atomizer degil üstüne birsey yazmama gerek yok
Muthis icim keyfi ve kullanici dostu bir ato
son olarak serzenisimdir cunku görünürde;isin arka tarafinda buna dair talep nedir bilmiyorum
Benim gorebildigim 5,6 kisi seri numarasi hassasiyeti ile talepte bulundu
Seri numarasi 10 gondermek zor olmamaliydi bence ki diger yandan en cok @Sagoo kardesim de bu durumdan muzdarip bu 5,6 adam kirilmayabilirdi.Ha su noktadan sonra elimdeki parçayi da kimseyle değişmem
niahyetinde bu ato olmuş son damlasina kadar helali hos olsun
@Uzi Mods usta Rabbim senin işini rast getirsin emeginin karsiligi olan cok guzel bir ato yapmışsın
Sizin en doğal hakkınız. Ve siz bunu rahatlıkla yapıyorsunuz.
Size üreticimiz dahi şunu rahatlıkla söyledi. İade edin ve ücretiniz iade edilecek.
Peki siz atomizeri alıp da hiç sorunsuz kullanan kişilerin varlığını ve bunun da tüm ürünlerin hatalı üretim falan olmadığını neden kabul etmiyorsunuz?
Olumsuzluk yaşadınız ve çözüldü.
Bırakın vape sektörünü, aldığımız her ürün için hatalı/bozuk/sorunlu çıkma ihtimali olmuyor mu?
Sıfır aldığımız o ürünleri bu gibi durumlarda iade etmiyor muyuz?
Sizin adınıza en az sizin kadar üzüldüm. Ve tüm samimiyetimle şunu diliyorum. Umarım bir gün çevrenizde veya 2. elde hiçbir sorunu olmayan diğer Majörlerden birisini yeniden deneyimlersiniz.
Keyifli buharlar.
Üstadım şehir Ankara ise bir süre sonra iletişim kuralım ve elimde ki Majörleri deneyelim. Tabi camları telef etmezsem Gerçi sorun değil eski mika camlar da duruyor.Teşekkür ederim. Ben merakla bekliyordum bu ürünü pastane meyve tatlarını güzel veren yerli mtl atomizer hemde hep övülüyor. Beklenti büyük olunca hüsranda büyük oldu malesef. Yinede bir gün birisinden denk gelip deneyimlemek isterim kısmet olursa.
Daha fazla olumsuz yorum atmayacağım zaten fazlaca yazdık çizdik. Keyifle kullananlara afiyet olsun. Üreticide umarım çizgisini bi kademe üste taşır ilerleyen üretmlerinde