• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada annemin hastane işlerinden dün eve gelen Majör kutusuna alıcı gözle bugün bakabiliyorum. Daha sarıp da içemedim bile.
Bu arada bir cam kırdım :)
Bu camlar bendekilerden daha kalın olmasına rağmen neden kırıldı anlamadım.
Nasıl bir göz varsa artık üzerlerinde :)

Bu arada annemin hastane işlerinden dün eve gelen Majör kutusuna alıcı gözle bugün bakabiliyorum. Daha sarıp da içemedim bile.
Bu arada bir cam kırdım :)
Bu camlar bendekilerden daha kalın olmasına rağmen neden kırıldı anlamadım.
Nasıl bir göz varsa artık üzerlerinde :)
Benim kargo gelene kadar tüm camlar kırılsın diye budaya dua ettim, hepsi kırılacak...

Oring yuvasina iplik sar, vidanin altina tel sar, cami kullanma onun yerine baska atomizerin camini traslayip kullan. CNC aletinin basina gecelim herkes kendi majorunu yapsin bastan oldu olacak... iyi ki butceyi vega'dan yana kullanmisim.

Icim, besleme, renk ve havuz icin bir suru farkli secenek sunan rda icin o para verilir mi diyenler ayni drop kit'in 3 farkli pastel rengine 410 tl verip f/p diyor aklim almiyor. :)

Oring yuvasina iplik sar, vidanin altina tel sar, cami kullanma onun yerine baska atomizerin camini traslayip kullan. CNC aletinin basina gecelim herkes kendi majorunu yapsin bastan oldu olacak... iyi ki butceyi vega'dan yana kullanmisim.

Icim, besleme, renk ve havuz icin bir suru farkli secenek sunan rda icin o para verilir mi diyenler ayni drop kit'in 3 farkli pastel rengine 410 tl verip f/p diyor aklim almiyor. :)
aferin ;)

Biz uğraşmayı seviyoruz hacı sen keyfine bak :)

+ olarak, ultem bacanın üstündeki ayrıntılar çok keskin(keskinden kastım döndürmeye yardımcı olsun diye yapılan yapının çıkıntıları sert), yani dondureyim derken parmaklarınıza dikkat ediniz.

@Uzi Mods Sizden kaynaklı sorun nedeniyle camım kırıldı. Yeni cam istiyorum.
e62e9639c1cacb609a3ff8f4f1211f90.jpg

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu insanoğlu ne garip yahu.
Herkesin zevki farklıyken beğenenleri eleştirmek çok garip geliyor bana.
Sen beğendiğinle mutlu mesut yaşa. Ne diye onu beğenenlerin yerine gidip "ben beğenmedim almadım" der bi insan.
50 küsur yıldır çözemedim ben bunu.
Biri bana açıklayabilirmi lütfen.

Şu sebepten hocam, ürün çıkmadan öyle bir gazlandı ki alamadım diye çok üzülüyordum. iki gündür yorumlara bakıyorum hep aynı sorunlar var ve şaka gibi çözümler sunulmuş. bunun üzerine bir de markanın fanboyları inanılmaz bir refleksle savunmaya koşuyor. :)

bir önceki yorumumda herkes kendi atomizerini yapsın harici tüm çözümler burada sıralanan şeyler. konu beğenip beğenmemek de değil, ben atomizeri tutarken her an cam yerinden fırlayabilsin ve bütün likit üzerime aksın, öyle beğeniyorum ben heyecan istiyorum diyen varsa anlarım ama konu gayet objektif ve teknik bir şey. tipi çirkin deseydim zevkler tartışılmaz derdiniz. pozitif pinin temassızlığını vida altına tel sararak çözmek bir beğeni meselesi değil.

Şu sebepten hocam, ürün çıkmadan öyle bir gazlandı ki alamadım diye çok üzülüyordum. iki gündür yorumlara bakıyorum hep aynı sorunlar var ve şaka gibi çözümler sunulmuş. bunun üzerine bir de markanın fanboyları inanılmaz bir refleksle savunmaya koşuyor. :)

bir önceki yorumumda herkes kendi atomizerini yapsın harici tüm çözümler burada sıralanan şeyler. konu beğenip beğenmemek de değil, ben atomizeri tutarken her an cam yerinden fırlayabilsin ve bütün likit üzerime aksın, öyle beğeniyorum ben heyecan istiyorum diyen varsa anlarım ama konu gayet objektif ve teknik bir şey. tipi çirkin deseydim zevkler tartışılmaz derdiniz. pozitif pinin temassızlığını vida altına tel sararak çözmek bir beğeni meselesi değil.
elime ulaşan şeyi tekrar gönderip ugrasmamak için
bi an önce kullanmak ve bu sorunu yaşayıpta , çözüp isteyen buhardaşlara yardım içindi o tel işi
zamanında troy v1 rdanında piniyle az ugrasmadık
yokluk döneminde kangertech subtankı mtl yapmalar falan
olmasa iyiydi ama çözüdüm bitti
alacağım ürünü eski versiyonunu kullandıgım için biliyordum normal tankta cok kullanışlı olmayacağını
direk drop kitle kullanırım diye aldım
ve aldıgıma mutluyum
alttan dolum sabit yivle tutuyor drop tiple gayet güzel atomizer
ama bu ufak sorunlar olmasaymış çok daha iyi olcakmış

Ürünü almamışsınız ama bir ürün ile ilgili kullanıcı kulübüne gelip alanlara laf etmeye cüret edebiliyorsunuz?
O zaman benim de cüretimi mazur görün ve soruma cevap verin lütfen.
Sizi buraya kim gönderdi?

Evet sıkıntılı mesajlar paylaşılıyor. Ama sıkıntısız geldiği gibi kullanan üyeler de var. Onların mesajları neden bazı belli amaçlı şahıslar tarafından görünmüyor. Vurum ve aroma olrak 2 farklı chimney koyulmuş paket 210 TL. TR piyasasında ki hangi 210 liralık ürün ile karşılaştırabilirsiniz?
F/P ürünü olarak ifade edilen de işte o 210 TL lik paket.

Siz amacı belli olan kişi!

En azından laf etmeye çalışırken paketler, fiyatlar hakkında bari bilgi sahibi olun.

Ürünü almamışsınız ama bir ürün ile ilgili kullanıcı kulübüne gelip alanlara laf etmeye cüret edebiliyorsunuz?
O zaman benim de cüretimi mazur görün ve soruma cevap verin lütfen.
Sizi buraya kim gönderdi?

Evet sıkıntılı mesajlar paylaşılıyor. Ama sıkıntısız geldiği gibi kullanan üyeler de var. Onların mesajları neden bazı belli amaçlı şahıslar tarafından görünmüyor. Vurum ve aroma olrak 2 farklı chimney koyulmuş paket 210 TL. TR piyasasında ki hangi 210 liralık ürün ile karşılaştırabilirsiniz?
F/P ürünü olarak ifade edilen de işte o 210 TL lik paket.

Siz amacı belli olan kişi!

En azından laf etmeye çalışırken paketler, fiyatlar hakkında bari bilgi sahibi olun.
dış mihraklar gönderdi beni hocam, rockefeller ailesi ve soros vakfı tarafından fonlanıyorum. :) alanlara değil ürünün kendisine lafım, yoksa insanların kendilerine laf etmek ne haddime.

elime ulaşan şeyi tekrar gönderip ugrasmamak için
bi an önce kullanmak ve bu sorunu yaşayıpta , çözüp isteyen buhardaşlara yardım içindi o tel işi
zamanında troy v1 rdanında piniyle az ugrasmadık
yokluk döneminde kangertech subtankı mtl yapmalar falan
olmasa iyiydi ama çözüdüm bitti
alacağım ürünü eski versiyonunu kullandıgım için biliyordum normal tankta cok kullanışlı olmayacağını
direk drop kitle kullanırım diye aldım
ve aldıgıma mutluyum
alttan dolum sabit yivle tutuyor drop tiple gayet güzel atomizer
ama bu ufak sorunlar olmasaymış çok daha iyi olcakmış
hocam yokluk döneminde normal tabi ki ama şu anda bunlarla uğraşmamalıyız diye düşünüyorum. güle güle kullanın, sorunsuz bir tane denk gelir umarım bana da ikinci elde.

Geri