demlemecay
Community
Estağfurullah, iyi forumlarözür dilerim konuyu yanlış anlamışım.
Estağfurullah, iyi forumlarözür dilerim konuyu yanlış anlamışım.
uzun tank decke duzgun takilsin diye kalin oringleri taktim. Simdi de dropkit decke kalin geliyor oturmuyor
şans.
Zevkler ve renkler komutanımşans.
ben 100 numarayı istemiştim halbuki. v1.1 100 seri noluydu. aynısı olsun diye.
numaraya çokta takılmamak lazım. işlevi daha önemli bana göre.
istersen değişebilirim
Yabancı kullanıcıları da düşünerek yorum yaptığınız için, teşekkür ederim.Öncelikle gunaydinlar
Dun aksam vakitlerinde kargoyu teslim aldim,gece majör mesaisi yaptim diyebilirim
•ürün saglam geldi
•atomizer de muhtelif lekeler ve kilcal capaklari temizlemekle basladim bu kisim 30 dk sürdü
•atomizerin hava ayarini yapan oringleri olcu testini yapmak icin uzerinden cikan oringin bir tanesini egri cimbizin ucuna en ice gelicek sekilde tutturdum ve servis pack icindeki bu oringe denk gelenleri de onune yani cimbizin ucuna dogru yerlestirip masa uzerine duzgunce bastirarak ölçüm yaptim basit bir yöntem (oringi parmaklarinizin arasinda tam ortasından bastirarak parmaklarinizi birlestirmek gibi dusunulebilir) yukaridan bakildiginda en dista kalan oringi yuzuk altina yerlestirdim
•atomizer uzerine yerlesen tum oringler minimal miktarda likitlendi
•hava kacagi sifir,parmakla delik kapandiginda cekmenin imkani yok
•cam guven vermiyor,asla vermiyor
•cam ile atonun birlesimini saglayacak oringleri yuzukte hava kacagi icin kullanildigindan,ato kismi hareketliligi uzerine yazmak fuzuli
•ato genel hatlarıyla bakildiginda iscilik iyi fakat finished kismi yani son iscilik bence vasat kilcal çapaklar ve muhtelif noktalarda belli belirsiz kahverengilik mevcut(atomizerin ic fiziginde yer alan leke)metal isciligi esnasinda bunlarin olmasi normal ancak bu polisajmi denir nedir parlatma zayif kalmış ilaveten hemen sunu belirtmeliyim hakka girmemek için dis kisimda ato kondisyon süper görünüş harika
•ato kullanim ve kurulum ve stabilite kisminda inanilmaz rahat -perfect
•gelelim bogaz vurumu ve icim keyfine
•drop kit denemesi henüz yapilamadi edit yapilacak standart chimney kullanildi
•kurulum:28 ga 2 mm 6 tur kanthal sigma merck merck 9 mg kendi karisimim olan cohiba+tobacco absolute
•bogaz vurumu icin sunu soylemek istiyorum birçok kişi yanlış yorumlama yapabiliyor
•bogaz vurumu bogazinizda aciya sebep olan gıcıklayıcı olay degildir,kaba tabirle boğür diyeyim oranin nico hava karisimina verdigi tepkiyle kasilmasidir buna en buyuk sebep olan şey nico nun kendisidir
•yani bu ato tam orayi hedef aliyor bence baca best of the size
•aroma kismini ancak 1 hf sonra konusabilirim
•icim keyfi olarak müthiş Belki buna benim atonun sifir hava kacagi sebep olmustur bu arada en küçük delik ve bir ustu benim araligimdir bunu yeri gelmisken belirteyim
Beklentiler
•yeni bir servis pack olmali kesinlikle
•acilen plexiglass pei policarbon ultem her ne ise yapilmali
•bence majör 2 cozum basligi diye bir baslik olmamali ????
•iplik bantla olmaz bu is olmamali
•ohm oynama gormeme ile deck te iletkenligi saglayan vida ve izolatöru için cozum kalici ve saglikli olmali (ben yaşamasam da)
bunlarin disinda genel olarak yorumum
Bu atomizer öyle karalama kampanyasina HİÇ EDİLECEK bir atomizer degil üstüne birsey yazmama gerek yok
Muthis icim keyfi ve kullanici dostu bir ato
son olarak serzenisimdir cunku görünürde;isin arka tarafinda buna dair talep nedir bilmiyorum
Benim gorebildigim 5,6 kisi seri numarasi hassasiyeti ile talepte bulundu
Seri numarasi 10 gondermek zor olmamaliydi bence ki diger yandan en cok @Sagoo kardesim de bu durumdan muzdarip bu 5,6 adam kirilmayabilirdi.Ha su noktadan sonra elimdeki parçayi da kimseyle değişmem
niahyetinde bu ato olmuş son damlasina kadar helali hos olsun
@Uzi Mods usta Rabbim senin işini rast getirsin emeginin karsiligi olan cok guzel bir ato yapmışsın
yanlış görmediysem senin modda swag dimi. ohm atlaması yapıyor diye yazan bi arkadaşımız vardı aynı modu kullanan. sende durum nasılSunun guzelligine bak ????Ekli dosyayı görüntüle 23499
Stabilite cok iyi yazmistim genel yorumumda herhangi bir oynama yok komutanım geceden beri neyse hala ayni 0.01 bile degisim soz konusu degil ????????????yanlış görmediysem senin modda swag dimi. ohm atlaması yapıyor diye yazan bi arkadaşımız vardı aynı modu kullanan. sende durum nasıl
Stabilite cok iyi yazmistim genel yorumumda herhangi bir oynama yok komutanım geceden beri neyse hala ayni 0.01 bile degisim soz konusu degil ????????????
svag mod bende var . soyle anlatayım teli guzel sarıyorum fazlalıklarını dibinden kesiyorum , artı deck altındaki vidalarıda sıktım . sarımı yaptım pamukladım likitledim 1.06 ohm geldi sonra pili çıkarıp takıyoeum 1.20 ye cıkıyor sonra uavas yavas ohm duserek 1.06. iniyor . şimdi acıp kapattım 1.09 oldu bu neyden olur
@Şehsuvar kardeşimle irtibat kur. aynı mod ondada varmış. belki bir şeyi yanlıştır. aranızda görüşerek halledebilirsiniz diye etiketledim ikinizidesvag mod bende var . soyle anlatayım teli guzel sarıyorum fazlalıklarını dibinden kesiyorum , artı deck altındaki vidalarıda sıktım . sarımı yaptım pamukladım likitledim 1.06 ohm geldi sonra pili çıkarıp takıyoeum 1.20 ye cıkıyor sonra uavas yavas ohm duserek 1.06. iniyor . şimdi acıp kapattım 1.09 oldu bu neyden olur
@Uzi Mods ustaya özelden mesaj atınIlk günden cam kirildi. Herhangi bir düsürme yok. Likit koyarken elimde kaldi. nasil yedek cam bulabilirim?
Rica ederim alinabilir cevrilebilir cogaltilabilir paylasilabilirYabancı kullanıcıları da düşünerek yorum yaptığınız için, teşekkür ederim.
Yorumlamana çok teşekkür ediyorum. Daha atomizer elime geçmese bile yapılacakları daha önceden okuyup bilinçli bir müdahale etmeme vesile oldu.Öncelikle gunaydinlar
Dun aksam vakitlerinde kargoyu teslim aldim,gece majör mesaisi yaptim diyebilirim
•ürün saglam geldi
•atomizer de muhtelif lekeler ve kilcal capaklari temizlemekle basladim bu kisim 30 dk sürdü
•atomizerin hava ayarini yapan oringleri olcu testini yapmak icin uzerinden cikan oringin bir tanesini egri cimbizin ucuna en ice gelicek sekilde tutturdum ve servis pack icindeki bu oringe denk gelenleri de onune yani cimbizin ucuna dogru yerlestirip masa uzerine duzgunce bastirarak ölçüm yaptim basit bir yöntem (oringi parmaklarinizin arasinda tam ortasından bastirarak parmaklarinizi birlestirmek gibi dusunulebilir) yukaridan bakildiginda en dista kalan oringi yuzuk altina yerlestirdim
•atomizer uzerine yerlesen tum oringler minimal miktarda likitlendi
•hava kacagi sifir,parmakla delik kapandiginda cekmenin imkani yok
•cam guven vermiyor,asla vermiyor
•cam ile atonun birlesimini saglayacak oringleri yuzukte hava kacagi icin kullanildigindan,ato kismi hareketliligi uzerine yazmak fuzuli
•ato genel hatlarıyla bakildiginda iscilik iyi fakat finished kismi yani son iscilik bence vasat kilcal çapaklar ve muhtelif noktalarda belli belirsiz kahverengilik mevcut(atomizerin ic fiziginde yer alan leke)metal isciligi esnasinda bunlarin olmasi normal ancak bu polisajmi denir nedir parlatma zayif kalmış ilaveten hemen sunu belirtmeliyim hakka girmemek için dis kisimda ato kondisyon süper görünüş harika
•ato kullanim ve kurulum ve stabilite kisminda inanilmaz rahat -perfect
•gelelim bogaz vurumu ve icim keyfine
•drop kit denemesi henüz yapilamadi edit yapilacak standart chimney kullanildi
•kurulum:28 ga 2 mm 6 tur kanthal sigma merck merck 9 mg kendi karisimim olan cohiba+tobacco absolute
•bogaz vurumu icin sunu soylemek istiyorum birçok kişi yanlış yorumlama yapabiliyor
•bogaz vurumu bogazinizda aciya sebep olan gıcıklayıcı olay degildir,kaba tabirle boğür diyeyim oranin nico hava karisimina verdigi tepkiyle kasilmasidir buna en buyuk sebep olan şey nico nun kendisidir
•yani bu ato tam orayi hedef aliyor bence baca best of the size
•aroma kismini ancak 1 hf sonra konusabilirim
•icim keyfi olarak müthiş Belki buna benim atonun sifir hava kacagi sebep olmustur bu arada en küçük delik ve bir ustu benim araligimdir bunu yeri gelmisken belirteyim
Beklentiler
•yeni bir servis pack olmali kesinlikle
•acilen plexiglass pei policarbon ultem her ne ise yapilmali
•bence majör 2 cozum basligi diye bir baslik olmamali ????
•iplik bantla olmaz bu is olmamali
•ohm oynama gormeme ile deck te iletkenligi saglayan vida ve izolatöru için cozum kalici ve saglikli olmali (ben yaşamasam da)
bunlarin disinda genel olarak yorumum
Bu atomizer öyle karalama kampanyasina HİÇ EDİLECEK bir atomizer degil üstüne birsey yazmama gerek yok
Muthis icim keyfi ve kullanici dostu bir ato
son olarak serzenisimdir cunku görünürde;isin arka tarafinda buna dair talep nedir bilmiyorum
Benim gorebildigim 5,6 kisi seri numarasi hassasiyeti ile talepte bulundu
Seri numarasi 10 gondermek zor olmamaliydi bence ki diger yandan en cok @Sagoo kardesim de bu durumdan muzdarip bu 5,6 adam kirilmayabilirdi.Ha su noktadan sonra elimdeki parçayi da kimseyle değişmem
niahyetinde bu ato olmuş son damlasina kadar helali hos olsun
@Uzi Mods usta Rabbim senin işini rast getirsin emeginin karsiligi olan cok guzel bir ato yapmışsın