ProdigyBOSS
Community
rica ederim sitesi hep aktifTeşekkürler Ilgın için. Birde penodat in sitesini acabilsem
rica ederim sitesi hep aktifTeşekkürler Ilgın için. Birde penodat in sitesini acabilsem
Üstat aynı sitede major camı da satılıyor, herkes de melo oluyor mu diye sormuş. Bir şey mi kaçırıyorum acaba neden major camı sitede zaten varken ona cam uydurmaya çalışıyoruz?
olmaz, boşuna para verme,Penodat'ın ultemi birebir oluyor mu acaba? Fiyatı da 60 TL az değil.
sadece 10 tl olandan 4ml pleksi glass al zımpara yap major topcap ine geçene kadarPenodat'ın ultemi birebir oluyor mu acaba? Fiyatı da 60 TL az değil.
Melo3 muhabbeti geçtiği için satıcıyla teyit etmek istedim sadece. Haklısınız. v1’i hiç bilmiyorum. Eğer v1 camıyla yeni versiyon uyumluysa ki öyledir, direkt onu almak daha mantıklı tabii.Üstat aynı sitede major camı da satılıyor, herkes de melo oluyor mu diye sormuş. Bir şey mi kaçırıyorum acaba neden major camı sitede zaten varken ona cam uydurmaya çalışıyoruz?
rica ederim sitesi hep aktif
[/QUOT hallettim sipariş verdim çok teşekkürler
hayırlı olsun, zımpara olayında kafana takılan birşey olursa yardımcı olurum...Hallettim sipariş verdim çok teşekkürler
Azar azar yaparım sürekli deneyerek hallederim.hayırlı olsun, zımpara olayında kafana takılan birşey olursa yardımcı olurum...
Zirkonyum 27 ga 2 mm 5 turTc modu kullanan arkadaşlar tel türü, ohmaj ve sıcaklık değeri paylaşabilir mi?
Nife30 - 0.25ohm - 180C° driptip dudağımı yakıyor biraz [emoji16]
Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Çünkü sitede satılanların çoğu normal cam ve hemen kırılıyor %100 cam işe yaramıyor o yüzden ultem veya pleksi glass veya polikarbon uydurmaya çalışıyoruz!Üstat aynı sitede major camı da satılıyor, herkes de melo oluyor mu diye sormuş. Bir şey mi kaçırıyorum acaba neden major camı sitede zaten varken ona cam uydurmaya çalışıyoruz?
Aynı sitede derken cambellcapi kast etmiştim. Melo camları da cam ayrıca, düzgün ve dikkatli okursanız sevinirim.Çünkü sitede satılanların çoğu normal cam ve hemen kırılıyor %100 cam işe yaramıyor o yüzden ultem veya pleksi glass veya polikarbon uydurmaya çalışıyoruz!
özür dilerim konuyu yanlış anlamışım.Aynı sitede derken cambellcapi kast etmiştim. Melo camları da cam ayrıca, düzgün ve dikkatli okursanız sevinirim.