• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstat aynı sitede major camı da satılıyor, herkes de melo oluyor mu diye sormuş. Bir şey mi kaçırıyorum acaba neden major camı sitede zaten varken ona cam uydurmaya çalışıyoruz?
Melo3 muhabbeti geçtiği için satıcıyla teyit etmek istedim sadece. :) Haklısınız. v1’i hiç bilmiyorum. Eğer v1 camıyla yeni versiyon uyumluysa ki öyledir, direkt onu almak daha mantıklı tabii.

Bu arada cam satın almak da çözüm değil bana kalırsa. Oringleri çözmek lazım. Benim iki cam arasında fark olduğunu düşünüyorum açıkçası. Şu an kutuda yatan cam ile ultem drop kit‘i kullandığımda camın altından buhar gelirse iki camın ölçüsü birbirinden farklı demektir. Yarın akşam deneyeceğim.

Aylardır beklediğim atomizer bu olmamalıydı cam ayrı dert oringler ayrı bir dert hava kaçağı fiyasko kimse kusura bakmasında bu atomizer olmamış paramızla rezil olduk sabahtan beri kargoda atomizer arıyorum ayrı bir dert akşam saat 8de şubede paket arayarak aldım 2 buçuk saattir uğraşıyorum yerli üretici dedik destekledik ama tekrardan v1 üretseniz daha iyi olurdu sadece drop kitle kullanabiliyorum bu fiyata ikinciel v1.1 alsam bu kadar koymazdı @Uzi Mods buna çözüm bul CNC ile atomizer olmuyor Ramazan Hocam kalın oring takın demişsiniz iki tane oring koymuşsunuz kusura bakmayın da gerisini totomuzdan mı çıkarıcaz Spica Proyu sattığıma pişman ettiniz beni stok açmadan önce sorunları çözün öyle stok açın diğer insanlarıda mağdur etmeyin BU KADAR İNSANI MAĞDUR ETMEYE HAKKINIZ YOK

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün decki baseden hiç ayırmadığımı yazmıştım. Bugün cesaretimi toplayıp ayırdım temizliğini yaptım iyice sıktım ve mod okudu, soğuk terler döktüm tabi okuyacak mı, ya okumazsa diye. Tekrardan sarım dolum sonrası küçük bir şey farkettim sanki havadarlığı 1 tık artmış gibiydi. (Sıkı içimci değilim gelen majoru oring değiştirmeden en geniş delikte kullanıyorum.) Acaba baseyi decke tam oturtamadım mı diye düşünüp o kısmı kapatarak çekim yaptım aynıydı. Hava yüzüğü de modda çok kolay dönüyordu ancak şimdi hiç dönmüyor. Sadece ayırıp temizleyip birleştirdim. Neden olduğunu anlamadım ama ilginç geldi, ben de daha dar olan deliğe geçtim. Sizce neden olmuştur?

Temizlikten sonra kaldırdım çekmeceye benimkini. Haftasonu şu başlıklardaki oring-deck vs konuşmalarına bakıp toplayacağım atoyu,üşendim baya toplamaya. Özellikle normal set ince ayar istiyor gibi.

Atomizeri Temizleyip yarım tank doldurduktan sonra,ilk icimi yaptim aroma noktasında büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bogaz vurumu fena değildi. Sıcaklıkla beraber camı tutarken cam elimde kaldı. Formdaki arkadaşların yaptığı gibi alt ve ust kısma teflon sardım. Oringleri değiştirmeden. Bu sefer oldu !! ikinci tankta aroma ve soft icimi beğendim. Oyleki 3. Tankida doldurdum. Gayet keyifli bir icimi var şuan. Merak ettiğim standart bir uretim yok gibi herkesin farklı şikayetleri var .Benim hava yüzügündeki oynama ve hava kacagi gibi problemlerim yok.

Üstat aynı sitede major camı da satılıyor, herkes de melo oluyor mu diye sormuş. Bir şey mi kaçırıyorum acaba neden major camı sitede zaten varken ona cam uydurmaya çalışıyoruz?
Çünkü sitede satılanların çoğu normal cam ve hemen kırılıyor %100 cam işe yaramıyor o yüzden ultem veya pleksi glass veya polikarbon uydurmaya çalışıyoruz!

Geri