penodat üstünde gelen veya penodat sitesinden aldıgınız yedek cam fark etmez aynı penodatın ürettiği cam kutudan çıkan .Penodatın kutusunda gelen mi hocam bu, yoksa üstünde gelen mi...
Arkadaşlar cam sorunu yaşayanlar için, @Uzi Mods yeni cam sistemi üretimine geçene kadar, işinizi görmek amacı ile Orjinal Penodat Pleksi Glass camının oringe geçen iç kısımlarını ince zımpara ile 0.5 mm kadar zımparalayın arada bir deneyerek zımpara yapın sonra takıp kullanın gerçekten hiç sorun yaşamadım gün boyu her türlü test ettim sök tak yaptım normal ve drop kit ile denedim 10 numara oldu ne gevşeme var ne kırılma riski var, şuan gayet memnunum, kutudan çıkan normal camı kullanmadım hiç düşünün , zaten kırılır diye hiç takmadım, şuan penodat orjinal pleksi glass camını majorde kullanıyorum kafam rahat tavsiye ederim....
Ya vay arkadaş, Ramazan ustadan sonra en cok uğrasan kisiye henüz ulaşmamış kargo, cidden atomizeri kullanirken ben utandım, Allah bu kargo sirketlerini bildiği gibi yapsın.Benim hala Ankara aktarmada. Hiç hareket yok dünden beri. İşin saçma tarafı İstanbul - İzmir arası 450, İzmir - Ankara arası 800km. Kargo geleceğine gidiyor Şu an yapıldığı yerden daha uzak bana...
sorma ya. arabaya atlayıp kendi atomizerimi hediye edesim geldi.Ya vay arkadaş, Ramazan ustadan sonra en cok uğrasan kisiye henüz ulaşmamış kargo, cidden atomizeri kullanirken ben utandım, Allah bu kargo sirketlerini bildiği gibi yapsın.
Kırmızılılar ve @sihirbaz yapmayın böyle gözün sevem,Kirmizi sustason chimney almistim goruntuden ziyade manyak bir sekilde Bogaz vurumu artisi oluyor cok begendim aroma ve bogaz vurumu konusunda bu versiyonu cok iyi
ben korkudan kendi camını hiç kullanmadım vallahi, penodatın camına ayar çektim sorunsuz kullanıyorum Major v2 de ne normal ne dropkit hiçbirinde sorun yaşamıyorum, biraz hatalı kurulum belkide ciddi derecede hava kaçağı olayı olmuştu bende tüm oringleri denememe rağmen çözememiştim komple parçalayıp tekrar kurdum düzeldi %80 , artık ufak tepek sorunları burada birbirimize yardımcı olarak çözeceğiz elbetYa arkadaşlar ben bir konuya değinmek istiyorum major normal helde (drop kitsiz) içmek işkence gibi cam o kadar güvensizki ve forumda okuyorum yorumları yok ip sarın yok teflon bant sarın filan yok hava ayar yüzüğünü zımparalayin ya biz bunlari yapmiyacaz bu işin arge kısminda yapilmasi lazim yani bu ato illaki ilk ureildiğinde satılmadan once denendi ve onun dışında canli yayinda da ramazan bey birkaç arkadaşa kutu lu versiyonunu verdiğini söyledi yani ramazan bey atoyu ilk denediğinde bunları farketmedimi hadi o farketmedi bu ilk verdiği arkadaşlarda mı farketmedi yada Ramazan beyin ilk denediği ve bu arkadaşlara verdiği atolar şuankiler le aynı atolar değil. Özetle çözüm uretmek zorunda kalmamalıyiz bunlarin yasanmaması lazım araştırma ve geliştirme kısminda bunlarin tespit edilip giderilmesi gerekmezmiydi satışa çıkmadan önce. Yada ben mi yanlış düşünüyorum.
Not: Burada atamizerin verildiği arkadaşlar derken ucretsiz verildiğini kastetmiyorum satış oncesi verilen atoları soylüyorum.
Onu bende fark ettim, Kalın oring takınca Dikkat ettiyseniz hava ayar yüzüğünü kapalı konuma getirince daha çok hava kaçağı oluyor!Bir görsel de benden gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 23437
Not:Hava yüzüğü sıkı olsun diye yúzük altına en büyük o-ringleri yerleştirmiştim. Yüzük sıkılaştı evet ancak bu kez atomizer havadar oldu. Geniş o-ring takıldığında yüzük ile base arasında hava boşluğu oluşuyor zannedersem. Bu gün tekrardan yüzük altına ilk montajdaki o-ringleri taktım. İçim sıkılığı böyle çok daha iyi. Hava yüzüğü de dokunulmadığı sürece kendiliğinden dönmüyormuş ayrıca.
Bir de merak ediyorum, 44 numaraya kavuştunuz mu @Sagoo hocam?
penodat sitesinde var 10 tl tanesi, oring geçtiği montaj yerlerini zımparala inceldikçe majörün topcap ile test et tam uyduğu zaman diğer tarafı zımparala içten sonra tak majöre keyfine bak...Nereden bulacağız