CmZ
Community
Bende tam bu konudan bahsedicektim. Likit bitmek bilmiyor içindeki =)Dünden beri elimden düşmedi. Dün doldurduğum likit anca tankın ortasına geldi. Çok likit tüketimi de yok.
Bende tam bu konudan bahsedicektim. Likit bitmek bilmiyor içindeki =)Dünden beri elimden düşmedi. Dün doldurduğum likit anca tankın ortasına geldi. Çok likit tüketimi de yok.
ben çok içiyorum heraldeBende drop kitle kullanıyorum ve gerçekten çok keyifli bir içimi var. Hava kaçağı yok. Bayağa sıkı ve aromasını da beğendim. Dünden beri elimden düşmedi. Dün doldurduğum likit anca tankın ortasına geldi. Çok likit tüketimi de yok. Umarım sorununu en kısa zamanda çözersin. Benim kullandığım Drop kit'te bir sorun yaşamadım.
Aynen valla şimdiye kadar 2-3 kere Tankı doldurmuştum başka atolardaBende tam bu konudan bahsedicektim. Likit bitmek bilmiyor içindeki =)
Pico ile ohm dalgalanması vardı bendede. Modu değiştirip yihi chipe geçtim. Sorun kalmadıeyv üstad dediğiniz gibi ısınıp soğuma esnasında dalgalanma daha çok oluyor vidaların hepsini bir kontrol edip dediğiniz gibi ohm u kitlemeye çalışıyım bi bakalım sağolun bilgilendirme için
Olabilir tabi ama en azından benim gördüğüm diğer atolardan daha az likit tükettiği. Belki Sizde biraz olsa fark etmişsinizdir. Bilmiyorum belki likitim bitmesin diyede psikolojik olabilir benim hüsnü kuruntumben çok içiyorum heralde
öğleden sonra 2 gibi doldurdum
suan 1 ml bile yoktur belki 0,5 ml
Çekmeye kıyamıyosun dimekki ????????Olabilir tabi ama en azından benim gördüğüm diğer atolardan daha az likit tükettiği. Belki Sizde biraz olsa fark etmişsinizdir. Bilmiyorum belki likitim bitmesin diyede psikolojik olabilir benim hüsnü kuruntum
Hahaha valla belki öyledir ama güzel aroma veriyor bu mübarek majör????????Çekmeye kıyamıyosun dimekki ????????
kayfun lite ve five pwns cok az tüketirOlabilir tabi ama en azından benim gördüğüm diğer atolardan daha az likit tükettiği. Belki Sizde biraz olsa fark etmişsinizdir. Bilmiyorum belki likitim bitmesin diyede psikolojik olabilir benim hüsnü kuruntum
yihi yada dna chip için şimdi biraz bütçe kesat ama bir kaç aya gidişat o yönde olacak gibi üstadımPico ile ohm dalgalanması vardı bendede. Modu değiştirip yihi chipe geçtim. Sorun kalmadı
Drop kitle likit sorunu yaşamamanız lazım. Hayret. Pamuğunuzdan olabilir sorun. Emme seviyesi yetersizmi acaba ???? Başka bir çeşit pamuğunuz varsa onunla deneyin birde.Drop kit ile besleme sorunu yasiyorum arkadaslar. Bildigim kadariyla drop kitte likit kontrol yok. Gerekli aciklik var aslinda kucuk kucuk baloncuklar goruyorum ancak tanki sokunce pamuk bembeyaz cikiyor. Cozumu nedir acaba? Pamuk tabana degecek uzunlukta
@Nagoddogan 0005 - farketmezBu saatten sonra varsın dünya yansın umrumda değil ????????
Teşekkür ederim üstadım, tavsiyelerinizi deneyeceğim inşallah sonuc alirimüstad ben kuruluma başlamadan
1. tankın deck e oturduğu kısımdaki oringin altına iplik sardım cam tanktan sallıyorum düşmüyor(ki wismec 2/3 e bağlı ato )
2. decki söktüğünde deckteki oring biraz ince kalmış dikkatli bakarsan belli oluyor orayada aynı şekilde iplik sardım ve atoyu topladım
şuan en küçük hava kanalında kullanıyorum atoyu kava kaçağı yok terse defalarca üfleme yaptım ama gene yok bir dene derim belki iş görür.
Özellikle decki altındaki ince dediğim oringin orayı ya iplikle yada teflon bantla biraz sıkılaştır sorununun çözüleceğini düşünüyorum
Drop kitle likit sorunu yaşamamanız lazım. Hayret. Pamuğunuzdan olabilir sorun. Emme seviyesi yetersizmi acaba ???? Başka bir çeşit pamuğunuz varsa onunla deneyin birde.
Daha elimize geçmedi matmazel artık hangi seri no gelecekse ????????@Nagoddogan 0005 - farketmez
@TAHTA 0033 - 0005 istiyor
@Servet33 0044 - 0033 istiyor
@Sagoo ? - 0044 istiyor
Sago bana yollar
Ben tahtaya yollarım
Tahta servete yollar
Servet sagoya yollar
Benim için farketmez kargo ödemem ???? siz istedğiniz numaraları alın diye diyorum
Ben 60-40 kullanıyorum. Pamukta JellyfishCb prime ile denemistim hocam. Birazdan rayon ve muji ile de deneyecegim. Normal chimneyi kullanmaya calistigimda şaldir şaldir akittim. Drop kite mecbur kaldim o da beslemiyor bu arada likit 76 vg 24 pg