• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ultemle deniyorum.
bu arada alt ve üst oringlerin altına 3 tur siyah iplik geçtim değiştirirken. taş gibi oldu cam.
şu an hava ayar fıldır fıldır dönüyor. camda sorun yok. pinde sorun yok.
geleyim içimine. kupkuru bir buhar. doyuruyor. vurum çok hafif azalmış gibi ama o doygunluğu beni mest etti.
bence direkt ultemle başlayın kullanmaya

Son düzenleme:
selam
şu oringler hangisi hocam sabah hepsini tek tek denedim neyi atlıyorum anlayamadım.

edit:
normal chimney bacadan bahsedıyorum,drop ismi verilen bacadan değil.
Selamlar hocam,
Hava ayar yüzüğü dışında stok gelen oringler sorunsuz çalıştı onlara hiç dokunmadım. Belki usta montajda oringleri takarken karışıklık oldu ölçülerinde bilemiyorum. Topcap ve cam birleşimi bende harika.Ne zorluyor ne gevşek. Temizlik yaparken söküp yedeklerle fotoğraf çekebilirim. Ölçüsünün fikir vermesi açısından

Driptipten tutup sallayinca bizde de sorun yok.

sorun su ki, hava kanalini ayarlamaya calistiginizda zaten mod ustunde donmuyor dondurmeye calistiginizda ise cam cok kolay ayriliyor deckten ve icindeki likit bosaliyor. Moda geri takayim dediginizde modu tutup atomizeri cevirirken surekli cam donuyor. zaptedemiyorsunuz :) insallah oringindegistirince cozulecek bu sorun.

atomizerin sessizligi ve aromasina, ayrica buharin sicakligina hayran kaldim.
Moddan moda değişmez diye düşünüyorum ama bende moda takılıyken hava ayar yüzüğü harika çalışıyor. Video çekebilirim isterseniz :) Base ile camı birleştiren contada sıkı. Camtan tutup salladığımda topcap ile birlikte elime gelmiyor. Ben en iyisi tank boşaldığında temizlik için söküp üstündeki oringleri yedekler ile yan yana çekeyim. Aynı ölçü kombinasyonunu sizde deneyin olmazsa.

Valla üstad @Uzi Mods eline emeğine sağlık benim açımdan 10 numara 10 yıldız bir ato olmuş ilk defa major kullanıyorum valla deseler v2.00000000.... çıkacak alır mısın alırım. 3 yıl oldu ateşliyi bırakalı bıraktım elektronik içtim ara ara, bu ara ateşliyi çok arar olmuştum elektroniği gene elime aldım ateşliye başlamamak için tam ato arıyordum senin talep listesi dedim kayıt ol dene iyi ki kayıt yaptırdım iyi ki aldım valla bana ateşliyi aratmadı 2 saate yakındır elimde keyifle buharlıyorum. Esnaflığına emeğine yüreğine tekrardan teşekkürler.

Yapımda takibinde listelemesin de burda uğraşan tüm arkadaşların eline koluna sağlık

Geri