antitu
Community
oringler sıkı tutuyor demekki. Likitlerseniz sizde de döner üzülmeyin.
Likitledim, aktif kullanıyorum hocam.
oringler sıkı tutuyor demekki. Likitlerseniz sizde de döner üzülmeyin.
Benim sorun ondan değilmiş hocam. Deck içindeki vidaları söküp taktım düzeldi.Hocam, asmodus colossal a ion v2 atomizeri taktığımız zaman 510 connector yaylı olmadığından temas etmiyor vida yivi kısa geldiğinden. Aynı korkuyu majör için de yaşıyorum.
Bu durumu çözmek için tavsiyeniz var mıdır?
Üye kaydını nereye yaptırıyoruz
215
Üyelik aidatlarına zam geldi yalnız. [emoji23]
Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Bende ki durum yüzükle ilgili değil hocam.Bu yüzük uzunluğu sebebiyle bazı modlara kısa kalıyor olabilir 510 pini.
Acaba check atomizer sorunu alan arkadaşlar, hava yüzüğünü çıkartarak modlarına takıp bir deneyebilreler mi?
Selamlar hocam,selam
şu oringler hangisi hocam sabah hepsini tek tek denedim neyi atlıyorum anlayamadım.
edit:
normal chimney bacadan bahsedıyorum,drop ismi verilen bacadan değil.
Moddan moda değişmez diye düşünüyorum ama bende moda takılıyken hava ayar yüzüğü harika çalışıyor. Video çekebilirim isterseniz Base ile camı birleştiren contada sıkı. Camtan tutup salladığımda topcap ile birlikte elime gelmiyor. Ben en iyisi tank boşaldığında temizlik için söküp üstündeki oringleri yedekler ile yan yana çekeyim. Aynı ölçü kombinasyonunu sizde deneyin olmazsa.Driptipten tutup sallayinca bizde de sorun yok.
sorun su ki, hava kanalini ayarlamaya calistiginizda zaten mod ustunde donmuyor dondurmeye calistiginizda ise cam cok kolay ayriliyor deckten ve icindeki likit bosaliyor. Moda geri takayim dediginizde modu tutup atomizeri cevirirken surekli cam donuyor. zaptedemiyorsunuz insallah oringindegistirince cozulecek bu sorun.
atomizerin sessizligi ve aromasina, ayrica buharin sicakligina hayran kaldim.
Bende de vardı sordum normalBende de aynı parçalarda izler var
Ben denedim Üstad çözmedi sorunuBu yüzük uzunluğu sebebiyle bazı modlara kısa kalıyor olabilir 510 pini.
Acaba check atomizer sorunu alan arkadaşlar, hava yüzüğünü çıkartarak modlarına takıp bir deneyebilreler mi?
Yüzük için çözüm bulan var mı
ben bikaç mesaj yukarıya çözüm önerisi yazdım hocamBen denedim Üstad çözmedi sorunu
Aynısını sevgili kayıpederim de söyledi abi o yüzden seve seve gidiyorum ????????evlilik teklifimi var yoksam askerliğini yapmayana kız vermiyoz ???? ???? ???? ????