• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimki de yarım saat önce ulaştı elime. Eleman da şaşırdı o şubeye nasıl gitmiş adres üstünde yazıyor diye. :) Oringleri söküp sirkeli suya yatırdım iyi ki de öyle yapmışım pek temiz gelmedi benimkisi,tozluymuş baya. Normal topcaple drop kitin üstünde belli belirsiz makine izleri var. Başka öyle gelen var mı?

Benimki de yarım saat önce ulaştı elime. Eleman da şaşırdı o şubeye nasıl gitmiş adres üstünde yazıyor diye. :) Oringleri söküp sirkeli suya yatırdım iyi ki de öyle yapmışım pek temiz gelmedi benimkisi,tozluymuş baya. Normal topcaple drop kitin üstünde belli belirsiz makine izleri var. Başka öyle gelen var mı?
Bende de aynı parçalarda izler var

Ekli dosyalar

• 15767525829971507757469687924899.jpg
    15767525829971507757469687924899.jpg
    26.7 KB · Görüntüleme: 42
Ayrıca ato okumuyor söküp takıyorum sıkılıyorum gevşetiyorum. Daha yeni okudu ama 1.15 lik sarımı 1.60 olarak okudu

Driptipten tutup sallasam bile topcap yerinde. Cam dönmüyor oring işini yapıyor. Hava ayar yüzüğündeki oringleri küçükleri ile değiştirdim oldu. Özetle canavar gibi. Ellerine sağlık @Uzi Mods (y)
Driptipten tutup sallayinca bizde de sorun yok.

sorun su ki, hava kanalini ayarlamaya calistiginizda zaten mod ustunde donmuyor dondurmeye calistiginizda ise cam cok kolay ayriliyor deckten ve icindeki likit bosaliyor. Moda geri takayim dediginizde modu tutup atomizeri cevirirken surekli cam donuyor. zaptedemiyorsunuz :) insallah oringindegistirince cozulecek bu sorun.

atomizerin sessizligi ve aromasina, ayrica buharin sicakligina hayran kaldim.

Arkadaşlar ürün geldi çokta beğendim ama yalniz benim mi başıma gelen bir şey bu hava ayar yüzüğü alt deck ten daha uzun olduğu için moda takınca hava ayar yüzüğünü hareket ettiremiyorum anca ato yu biraz gevsettiğimde hava ayar yüzüğünü oynatabiliyorum
@Uzi Mods hocam bir yardımcı olurmusunuz.

Kalın oringleri taktım. Yine üstümü başımı likit etmeyi başardım.
1 kere buharlıya bildim. Üstüm başım likit oluncada yıkadım kaldırdım.
Tel sarım aparatı muazzam. Delrin drip Muazzam. Ultem Drip muazzam.
Bazı parçalarda makine izleri mevcut.
Ama tankın bu kadar kolay çıkması hiç hoşuma gitmedi. Üst baş battı. (Kalın Oringleri takmama rağmen.

Arkadaşlar ürün geldi çokta beğendim ama yalniz benim mi başıma gelen bir şey bu hava ayar yüzüğü alt deck ten daha uzun olduğu için moda takınca hava ayar yüzüğünü hareket ettiremiyorum anca ato yu biraz gevsettiğimde hava ayar yüzüğünü oynatabiliyorum
@Uzi Mods hocam bir yardımcı olurmusunuz.
Aynı problem bendede mevcut hocam yanlız degilsiniz. Onu ayarlamaya çalışır iken tank çıkıyor yerinden ve likit boşalıyor

drop kitle denedim. cam çıkmadır falan yok. ama moda takılıyken hava yüzüğü hiçbir şekilde oynamıyor. hatta no atomizer hatası alıyorum sürekli. hava yüzüğünü çıkarttım no atomizer hatası da bitti. yüzüğü de parmağıma taktım Barış Manço gibi geziyorum :D

drop kitle denedim. cam çıkmadır falan yok. ama moda takılıyken hava yüzüğü hiçbir şekilde oynamıyor. hatta no atomizer hatası alıyorum sürekli. hava yüzüğünü çıkarttım no atomizer hatası da bitti. yüzüğü de parmağıma taktım Barış Manço gibi geziyorum :D
Evet hava ayar yüzüğü biraz uzun. Su zımparası ile altından traşlayacağım biraz. O zaman sorun kalmayacak diye düşünüyorum. :)

Tahminimce cam üretiminden kaynaklanan bir sorun. Malum cam soğurken az biraz genişleme yapar. O yüzden üretim aşamasında her cam aynı şekilde çıkmadığı için farklılıklar yaşanmış diye düşünüyorum.

Klasik topcaplu chimney ile kurdum akintidan bas edemedim yikadim kaldirdim moral bozuntusu ile.
Sonra @azash yazisini okudum.
Suan cok mutluyum. Hic bu kadar sessiz bir ato kullanmadim daha once.
1- Ato moda takiliyken hava ayar yuzugu zor donuyor. Sikinti degil benim icin.
2- Bogaz vurumu oyle cok cok fazla degil. Spica prodan bir tik, hatta yarim tik ustte. (Bana kafi)
Hava ayar yuzugu halen gevsek. Tank bittikten sonra bir tik kalin oring kullanicam, hava akisi ve bogaz vurumu bir tik daha artacagini dusunuyorum.
Sonuc olarak sevdim cok ????

Geri