• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hava yüzüğü ilk etap ta bende dönmüyordu. Yıkayın kurulayın ardından abartmadan likitleyin. Ancak likiti oringlere yedirin. Metal üzerinde kalmasın sadece. ardında dönecektir.

Hocam, camı tutan alttaki oringi kalını ile değiştirin. En kalının bir incesini taktım ben, bir tık daha iyi durumda. Hava yüzüğü moda bağlıyken hiçbir şekilde dönmüyor.
Simdilik masaustu setupi yaptim cebe atmiyorum :) dediginizi tanktaki likit bitince deneyecegim. Drop kiti denenedim dropkitte sorun yok diyenler de var. Bu atonun ilaci ulem tank:) cam likit gordumu oringle dans ediyor ultemde bu olay belki azalabilir

@azash üstad ip bulamadım oringlerin altına 28ga tel sarıdım 1 tur( camın alt ve üst tarafına gelen oringlerle bacanın tapcaple buluştuğu oring) şimdi kimse sallanmıyor ve dönmüyor birbirine taş gibi bağlılar :cool: boğaz vurumu hala alamadım ters üfleyince yüzüğün altından ve üstünden kaçak var :( bunu da çözersek tamam

Simdilik masaustu setupi yaptim cebe atmiyorum :) dediginizi tanktaki likit bitince deneyecegim. Drop kiti denenedim dropkitte sorun yok diyenler de var. Bu atonun ilaci ulem tank:) cam likit gordumu oringle dans ediyor ultemde bu olay belki azalabilir
Aynen ultem drop kiti sorunsuz kullanmıştım ilk gün.

drop kiti birazdan ilk defa deneyeceğim. bazı endişelerim var. camla beraber bacayı decke takması sıkıntı olur mu, yani oringten geçirmek için bastırıp aynı anda dişleri tutması için de çevirececek miyiz. başka bir yolu var mı. diş falan sıyırmayalım sonra, o yüzden soruyorum. inşallah anlatabilmişimdir. karışık oldu galiba biraz :)

@azash üstad ip bulamadım oringlerin altına 28ga tel sarıdım 1 tur( camın alt ve üst tarafına gelen oringlerle bacanın tapcaple buluştuğu oring) şimdi kimse sallanmıyor ve dönmüyor birbirine taş gibi bağlılar :cool: boğaz vurumu hala alamadım ters üfleyince yüzüğün altından ve üstünden kaçak var :( bunu da çözersek tamam
Yüzük altı oringlerini bir boy büyük olanlarla değiştirerek deneyin Üstadım.
Yüzük oldukça sıkı hale gelecektir ama başta 1 kere ayarlarsınız, o şekilde devam edersiniz.

drop kiti birazdan ilk defa deneyeceğim. bazı endişelerim var. camla beraber bacayı decke takması sıkıntı olur mu, yani oringten geçirmek için bastırıp aynı anda dişleri tutması için de çevirececek miyiz. başka bir yolu var mı. diş falan sıyırmayalım sonra, o yüzden soruyorum. inşallah anlatabilmişimdir. karışık oldu galiba biraz :)
Decki, Chimneye yerleştirince yarım veya 1 tur geriye çevirin. Dişler birbirine oturunca nazikçe düz çevirmeye başlayın. Yivler ters sıkışacak kadar kötü değildi eski decklerde. Bu da aynıdır. Yavaşça sıkıştırırken cam da oringe oturuyor.

Zamanı olan biri amme hizmeti yapsa da hangi parça için hangi oring kullanılacağı ilk mesaja eklense ne güzel olurdu.

@Uzi Mods Ustam;
Bize temiz bir sayfa açıp şu oring ölçülerini ve gevşek olmayan kullanım için nereye hangi oringi takmamız gerektiğini falan bir anlatsanız.
Bir de @oXelight üstadımızın Majör 1.0 incelemesi vardı. Onu da keşke bir daha izleyebilsek. Yeni başlayan dostlara yol gösterici olurdu.
Umarım V2 incelemesi de gelir Üstad dan en kısa sürede.

Geri