demlemecay
Community
Üstadım chinmey havada falan değil dimi bir tarafı yukarıda da değil? Nedense gözüme öyle geldi deEkli dosyayı görüntüle 23229
çok yakışıklı çok ❤
Üstadım chinmey havada falan değil dimi bir tarafı yukarıda da değil? Nedense gözüme öyle geldi deEkli dosyayı görüntüle 23229
çok yakışıklı çok ❤
bu yazdığınız ölçüler tam ölçülermi acaba hocam bu durumda et kalınlığı 1.5mm oluyor doğrumudurDış Çap 22
İç Çap 19+
Boy 30
bu şekilde olan camlar uygundur arkadaşlar
Bu konu basliklari acildigindan beri okudugum en faydali en aydinlatici yaziydi, resmen isigi gordum suan. Cok tesekkurler..İlk defa.Major ile tanışan buharci dostlara naçizane önerim.
Majoru Drop kit ile kullanın. Klasik chimney ile üstten dolumda bazen basınç sebebiyle decke likit basar ve deliklerden sızma yapabilir.
Drop kit ile alttan dolum haline gelir ve pamuklama da çok aşırı bir hata yapmazsanız kolay kolay akmaz.
28 ga ile 6-7 tur aralıklı 2 mm ye sıkı pamuklama veya 2.5 mm ye hafif gevşek bir pamuklama ile keyifle kullanırsınız.
Drop kit de besleme açıp kapatma yoktur. Besleme kısmı sürekli açık kalır.
Troya s m l mv2 Lv2 gibi örneklerde ki gibi.
Klasik chimney ile kullanırsanız pamuklama sonrası chimneyi decke tamamen vidalayin. Cami takın. Hava yüzüğünü kapalı konuma alın. Likiti üstten yarım cm boşluk kalacak kadar doldurun.
Topcapi takın ama oturtmayın. Oring cama temas ettiği noktada ters çevirin. Likitin boşluğu, yukarı çıkana kadar bekleyip topcapi yerine takın.
Atomizeri düzeltip yüzüğü istediğiniz deliğe alın.
Keyifli buharlar...
Aralıklı sarım yapınca driptip ısınması kayboldu.Tc modu kullanan arkadaşlar tel türü, ohmaj ve sıcaklık değeri paylaşabilir mi?
Nife30 - 0.25ohm - 180C° driptip dudağımı yakıyor biraz [emoji16]
Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Peki neresinden kesicez pamuguAralıklı sarım yapınca driptip ısınması kayboldu.
Tapatalk kullanılarak gönderildi.
2,5 mm ye bitişik sarmayı deneyin Üstadım. Veya biraz da watt ı arttırabilirsiniz. Mevcut sarım ile 18-22 arası gibi.Abiler bir şey soracağım, ben bu buharı nası ısıtabilirim hani azıcık serin geldi bana 2m klavuz 26 ga tel 0.84 ohm içiyorum ohm u 0.65 e çekicem teli 24 ga ya mı çekeyim ?
2,5 mm ye bitişik sarmayı deneyin Üstadım. Veya biraz da watt ı arttırabilirsiniz. Mevcut sarım ile 18-22 arası gibi.
Üstad volta çok takılmayın. Hele hele 3,7 volt efsanesinden uzak durun.Likit 9 olduğundan çok arttıramıyorum yihi power modda 3.65 voltla içiyorum 2.5 da 26 mı sarayım 24 mü peki ?
Ayrıca elinizde 28 ga var ise, twisted yapıp o şekilde 2.5 mm de sarabilirsiniz.Likit 9 olduğundan çok arttıramıyorum yihi power modda 3.65 voltla içiyorum 2.5 da 26 mı sarayım 24 mü peki ?
ben 3.7 voltu geçmiom 4 çıkmayın dediler ama neden dediler bilmiymÜstad volta çok takılmayın. Hele hele 3,7 volt efsanesinden uzak durun.
Az geniş bir vaktinizde lütfen şu başlığa bakın Üstadım.
Mevcut sarımınızla önerilen watt miktarı 19-20 watt. Optimal içim için.
Ve bir kez daha aşağıda ki linkteki değerli bilgileri için @url üstada teşekkür edeyim.