3 modda görmüyor ki üstad
Bir tanesi olsa anlarım
bi kullanıcı şöyle çözdüğünü yazmıştı. denediniz mi sizdeOh be sonunda. İki vidayı da çıkarıp yeniden taktım. Deck altındaki. Sonunda Oldu.
Yaptım Üstadbi kullanıcı şöyle çözdüğünü yazmıştı. denediniz mi sizde
@Uzi Mods ustaya özelden yazın çözüm üretir kesinlikleYaptım Üstad
Hatta bir arkadaşta vidalardan birinin altındaki contayı çıkardım dedi
Onu da yaptım
Maalesef
İzleyince cesaret geldi, bende alttaki oringi değiştirmiştim, evet gerçekten sağlam tutuyormuş.Eski serinin oring Topcap deck durumu. Şu an içtiğim setup ile kaydettim.
Uygun oring ölçüsünü tutturduğunuzda güvenle kullanabilirsiniz.
ramazan hocam bence ultem isteyen olur gibi başta ben tabi bir konu açıp kaç kişi istiyor ve ona göre yapılabilir tabiki bu isteyenler ilk olarak ücretini yatırmadı karşılığında yoksa ben isterim diyip sonra vaz geçerse size külfet olur diye düşünüyorum böyle bir çalışma belki zor olur ama geri dönüşü gayet iyi olacaktır ...ben teşekkür ederim yorumunuz için aslında maliyetleri düşürmek adına ultemden ziyade pahalı olacagı için plexi yada policarbon seçeneklerini düşünüyorum herkesin en azından rahatlıkla kullanabileceği ve satın alabileceği
Şu yeni seri elime ulaşsın da bir bakayım. Belki aşacak bir şey bulurum ben deRus işi test geldi aklıma ????
Ekli dosyayı görüntüle 23216
Deckin altını açın, içindeki vidaları çıkarıp, tekrar takın. Bende bu sorunu yaşamış ve bu şekilde çözmüştüm. Bir arkadaş daha bu şekilde çözdü.3 modda görmüyor ki üstad
Bir tanesi olsa anlarım
Ben ne yaptımsa olmadı. geri gidecek maalesefDeckin altını açın, içindeki vidaları çıkarıp, tekrar takın. Bende bu sorunu yaşamış ve bu şekilde çözmüştüm. Bir arkadaş daha bu şekilde çözdü.
Coopervape Spicayi bilmem ama orjinal Spica Pronun cam olmayan tankı maalesef olmuyor.Coppervape Spica Pro PEI tankın da uyumlu olduğu yazılmış. Dış ölçüler uyuyor ama elinde olan varsa iç çapı ölçebilirse emin olmuş olacağız. Sağlık yönünden cam ile kıyaslanamaz tabii orası ayrı konu.
Coili 1 mm kadar daha öncekine göre yukarda konumlandirin.İlk kurulumumu yaptım azönce aroma gayet yeterli, sıkılık tam aradığım gibi. Boğaz vurumu süper. Drop kiti de yarın denemeyi düşünüyorum ama vurum kaybı yaşamaktan çekiniyorum. 2.5 yerine 2mm sarsam drop kitle telafi eder mi vurum kaybını.
Benim de umudum kalmamıştı. Deck altındaki üstündeki hepsini çıkardım.vidaları geri takmak da biraz zorladı. Takarken üstende bir tornavida ile tutup iyice sıktım..vida içlerini de peçete ile kontrol ettim yıkarken su kalmış mı diyeBen ne yaptımsa olmadı. geri gidecek maalesef
Ne el kaldı ne parmak
Ama olmadı
Benden bu kadar
Ben de aynı şekilde çözdüm.Deckin altını açın, içindeki vidaları çıkarıp, tekrar takın. Bende bu sorunu yaşamış ve bu şekilde çözmüştüm. Bir arkadaş daha bu şekilde çözdü.
Valla Üstad okuduğum denilen herşeyi yaptım ama tık demediBenim de umudum kalmamıştı. Deck altındaki üstündeki hepsini çıkardım.vidaları geri takmak da biraz zorladı. Takarken üstende bir tornavida ile tutup iyice sıktım..vida içlerini de peçete ile kontrol ettim yıkarken su kalmış mı diye
kargonuz kaybolursa mutlaka bana ulaşın yardımcı olurum
bir kişininde ihbarnamesi yok diye bekledi ulaştı ulaşmazsa mutlaka yazın