• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende de aynı sorun oldu. Deckin altını açtım, içte gözüken vidalardan kısa olanı açtım, onun altında da çok ince bir pul vardı . Onu çıkarıp, tekrar yerine taktım. Sonra atoyu toparlayıp, denedim ateşledi . İsterseniz bir deneyin. Bende 1 saat uğraştım, sonunda şansa oldu sanırım.
Oh be sonunda. İki vidayı da çıkarıp yeniden taktım. Deck altındaki. Sonunda Oldu.

@Uzi Mods Ramazan hocam size teşekkür etmeyi unuttum. Elinize,gönlünüze sağlık.
Telâşınız bitince,eğer mümkünse,bıkmadıysanız :)
Kırılgan ve nazik cam yerine ultem mamul tank yapmanız bizi mutlu edecektir.
Ayrıca ekstra driptip almadığıma bin pişmanım :(. Yeni model ultem driptipin içim hissiyatına bayıldım.

Son düzenleme:
@Uzi Mods Ramazan hocam size teşekkür etmeyi unuttum. Elinize,gönlünüze sağlık.
Telâşınız bitince,eğer mümkünse,bıkmadıysanız :)
Kırılgan ve nazik cam yerine ultem mamul tank yapmanız bizi mutlu edecektir.
Ayrıca ekstra driptip almadığıma bin pişmanım :(. Yeni model ultem driptipin içim hissiyatına bayıldım.

ben teşekkür ederim yorumunuz için aslında maliyetleri düşürmek adına ultemden ziyade pahalı olacagı için plexi yada policarbon seçeneklerini düşünüyorum herkesin en azından rahatlıkla kullanabileceği ve satın alabileceği

Mevcudu kullanabilirsek onu da alırız üstad da mevcudu kullanamadık ki daha
Bu atomizer short olayı insanı delirtiyor
Ne el kaldı ne parmak
Hadi diyorum bunu becerdik bir şekilde ki ben atomizer short dediği için altını açtım
Her altı açıldığında böyle olacaksa vay halime derim ben

ben teşekkür ederim yorumunuz için aslında maliyetleri düşürmek adına ultemden ziyade pahalı olacagı için plexi yada policarbon seçeneklerini düşünüyorum herkesin en azından rahatlıkla kullanabileceği ve satın alabileceği
Hocam henüz majorume kavuşamasam da bir talep listesi oluştursak en azından sadece bu listede olan ve isteyen kişilere ultem düşünebilir misiniz. Fazla olmuyoruz umarım bu taleplerle

Üstadım şu siyah driptipten üretmeyi düşünüyor musunuz ? :) çok güzel olur üretseniz.

Tc modu kullanan arkadaşlar tel türü, ohmaj ve sıcaklık değeri paylaşabilir mi?

Nife30 - 0.25ohm - 180C° driptip dudağımı yakıyor biraz [emoji16]

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Mevcudu kullanabilirsek onu da alırız üstad da mevcudu kullanamadık ki daha
Bu atomizer short olayı insanı delirtiyor
Ne el kaldı ne parmak
Hadi diyorum bunu becerdik bir şekilde ki ben atomizer short dediği için altını açtım
Her altı açıldığında böyle olacaksa vay halime derim ben
Üstad modunuzun 510 pini yaylı/hareketli mi? Belki oradan bir miktar kaldırarak teması sağlayabilirsiniz.

Üstad modunuzun 510 pini yaylı/hareketli mi? Belki oradan bir miktar kaldırarak teması sağlayabilirsiniz.
achilles serisi, troy serisi, flash serisi de böyle efendim. moda değse de içindeki 510 pinin atomizere temas eden kısmı (vida yuvalarının altında kalan vidalar) havada kalınca atomizer short oluyor.

üşenmesem açıp bakacağım fotoğraf çekeceğim ama şu an keyifle buharlıyorum kendilerini :D

Soldaki metal etli kısma sağdaki uzun vida başı degiyorsa izolatorunuzde sıkıntı olabilirIMG_20191218_212409.jpg

Haklısınız. Ultem maliyet yüksek olacaktır. Kargo v.s. eklenince rakam üzebilir. Siz yineden maliyet hesaplayın, ben şahsen talep ile birlikte satıştan önce ödeme yapmaya razıyım. Ultem olmaz,polikarbonda karar kılarsanız,ne olur parlak veya parlatılmış tank olmasına özen gösterin. Tanka bakınca MAJÖR yazısı bir okunsun :) Cam olmasın, ama cam gibi olsun :)

Geri