Öyle ölmez abi füze atucuz et ve yahni ilişkisi sinirim oynadı
Oh be sonunda. İki vidayı da çıkarıp yeniden taktım. Deck altındaki. Sonunda Oldu.Bende de aynı sorun oldu. Deckin altını açtım, içte gözüken vidalardan kısa olanı açtım, onun altında da çok ince bir pul vardı . Onu çıkarıp, tekrar yerine taktım. Sonra atoyu toparlayıp, denedim ateşledi . İsterseniz bir deneyin. Bende 1 saat uğraştım, sonunda şansa oldu sanırım.
Gözünüz aydın, çok sevindimOh be sonunda. İki vidayı da çıkarıp yeniden taktım. Deck altındaki. Sonunda Oldu.
Ben bu tankı uyduramamıştım Mehmet hocam. Spicanın tank bitiminde iç kısımda, çıkıntı var. Kurtarmıyor.Dış Bağlantı bu olurmu arkadaslar dış baglantıya tıklayın
eyvallah kardeşim @Uzi Mods hocam acaba ultem tank olacakmı aramayalım biraz sana baskı yapıyoruz belki ama bizi affet cam mağduru oluruz diye biraz elimin ayarı olmadığı içinBen bu tankı uyduramamıştım Mehmet hocam. Spicanın tank bitiminde iç kısımda, çıkıntı var. Kurtarmıyor.
@Uzi Mods Ramazan hocam size teşekkür etmeyi unuttum. Elinize,gönlünüze sağlık.
Telâşınız bitince,eğer mümkünse,bıkmadıysanız
Kırılgan ve nazik cam yerine ultem mamul tank yapmanız bizi mutlu edecektir.
Ayrıca ekstra driptip almadığıma bin pişmanım . Yeni model ultem driptipin içim hissiyatına bayıldım.
Hocam henüz majorume kavuşamasam da bir talep listesi oluştursak en azından sadece bu listede olan ve isteyen kişilere ultem düşünebilir misiniz. Fazla olmuyoruz umarım bu taleplerleben teşekkür ederim yorumunuz için aslında maliyetleri düşürmek adına ultemden ziyade pahalı olacagı için plexi yada policarbon seçeneklerini düşünüyorum herkesin en azından rahatlıkla kullanabileceği ve satın alabileceği
Üstadım şu siyah driptipten üretmeyi düşünüyor musunuz ? çok güzel olur üretseniz.ben teşekkür ederim yorumunuz için aslında maliyetleri düşürmek adına ultemden ziyade pahalı olacagı için plexi yada policarbon seçeneklerini düşünüyorum herkesin en azından rahatlıkla kullanabileceği ve satın alabileceği
Üstad modunuzun 510 pini yaylı/hareketli mi? Belki oradan bir miktar kaldırarak teması sağlayabilirsiniz.Mevcudu kullanabilirsek onu da alırız üstad da mevcudu kullanamadık ki daha
Bu atomizer short olayı insanı delirtiyor
Ne el kaldı ne parmak
Hadi diyorum bunu becerdik bir şekilde ki ben atomizer short dediği için altını açtım
Her altı açıldığında böyle olacaksa vay halime derim ben
achilles serisi, troy serisi, flash serisi de böyle efendim. moda değse de içindeki 510 pinin atomizere temas eden kısmı (vida yuvalarının altında kalan vidalar) havada kalınca atomizer short oluyor.Üstad modunuzun 510 pini yaylı/hareketli mi? Belki oradan bir miktar kaldırarak teması sağlayabilirsiniz.
Haklısınız. Ultem maliyet yüksek olacaktır. Kargo v.s. eklenince rakam üzebilir. Siz yineden maliyet hesaplayın, ben şahsen talep ile birlikte satıştan önce ödeme yapmaya razıyım. Ultem olmaz,polikarbonda karar kılarsanız,ne olur parlak veya parlatılmış tank olmasına özen gösterin. Tanka bakınca MAJÖR yazısı bir okunsun Cam olmasın, ama cam gibi olsunben teşekkür ederim yorumunuz için aslında maliyetleri düşürmek adına ultemden ziyade pahalı olacagı için plexi yada policarbon seçeneklerini düşünüyorum herkesin en azından rahatlıkla kullanabileceği ve satın alabileceği