• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk paketi açtığımda atomizeri söktüm yıkadım. İyice de kurutup topladım. Acaba düşen bir parça mı var diye aklıma geliyor ama eksik bir şey görünmüyor. Vidalarda izalatör ler var. Deck in altını açınca düşecek bir parça var mı acaba sizlerin atolarda?

Daha ürün gelmedi ama kırık camlar ve oring sorunu çok üzdü beni :( 5-6 kişi birden ilk günden camı kırdıysa malesef problemli bir ürünle karşı karşıyayız gibi duruyor :(

Butik tarzda olası şeyler bunlar. Bırakın butiği, sektörde işçiliğiyle tanınmış lokomotif firmalarda bile oluyor. Svoemesto KFL19 vida vakası, Smokerstore Taifun GTR PSU tank vakası...Daha çok örnek verilebilir, ama ilk aklıma gelenler bunlar.

“Feedback” kritik: kullanıcıların deneyimlerini izah edip aktarması, ve üretici ile diyaloğun canlı ve olumlu tutulması.

Ramazan ustam elleriniz dert görmesin süper drop kitle müthiş oldu lakin bu cam çok canımı sıkıyor acilen plastik lazım yada ultem olursa bu camın tam ölçüsü lazım ve bilen varsa nerede satıldığını lütfen yazsın korkarak içiyorum herşey için çok teşekkür ederim ilgilenen ve yapımında olanlardan ????????????????????

Geri