benim de sonuç bulunamadı yazıyor hocam@Uzi Mods ustam, kargo mesajı geldi, sorguladığımda adres çok farklı benim verdiğimden süratin takip sisteminde, siz teslim adresini poşetin üstüne yazıyor musunuz...
Hocam, sisteme girdiğiniz adresi, kargonun girdiğinin aksine yapıştırılmış, benim de farklı idi adres, ama ulastirdilar.@Uzi Mods ustam, kargo mesajı geldi, sorguladığımda adres çok farklı benim verdiğimden süratin takip sisteminde, siz teslim adresini poşetin üstüne yazıyor musunuz...
Kargo da adres yapıştırıldıysa üstüne gelir dedi, emin olamadım, iyi allahtan adres varsa ulaşır o zaman, teşekkürler...Hocam, sisteme girdiğiniz adresi, kargonun girdiğinin aksine yapıştırılmış, benim de farklı idi adres, ama ulastirdilar.
Ben baya bastırdım ama bir değişim yok. 2 mod da da çalışmadıU şeklindeki alet ile 510 u atodan ayırın. Taban(seri No yazan kısım) ile 510 pin iki parçadır aslında ama tek gibi görünür. Ters çevirip içeride kalan topuzu yere bastırın, 510 pin atonun altına doğru dışarı çıkar.. Yani 510 pini uzar. Veya tam tersi yapıp yukarı hareket ettirin deck vidasını altına değmemesi ihtimali de var. Ama tahminim Ato moda kısa kalmıştır. Pin dışarı Çıkınca düzelir..
hocamBen baya bastırdım ama bir değişim yok. 2 mod da da çalışmadı
Hocam hsva deliğine coil jig soktum öyle sıktım yine bir fark yok. Anlamadım bu işihocam
alttaki vidayı sıkarken üste birlikte sekronize dönüyor malesef
alttan sıkarken üstende torna vida ile sıkıştırmak lazım
bi dene
Cammbelcap a ölçüleri bir sorun isterseniz Hocam. 22*22*30 ise muhtemelen uyacaktır. Eski seriye uyuyor bu ölçülerde ki camalar. Yeni seriye henüz elime geçmediği için deneyemedim. Veya çevrenizde bir melo 3 4 ml tank var ise deneyebilirsiniz.İlk versiyondaki camı v2 ye deneme şansı olan varmıdır? Kargonun azizliğine uğradık pakette kırık cam ile aldık kargodan ona göre eski cam bulmaya çalışayım en azından
modun atoyu görmemesi tamam burada etkin olabilir lak,n deck içinde bulunan vidayı iyice sıkman lazım.Ekli dosyayı görüntüle 23170
Alt taraf çıkıntısı bu şekilde
Usta satarken adresi vermeyeyim dedim ama, abi madem sen verdin, major için olanı da var aynı yerde, uyar mı tam bilmiyorum ama...Cammbelcap a ölçüleri bir sorun isterseniz Hocam. 22*22*30 ise muhtemelen uyacaktır. Eski seriye uyuyor bu ölçülerde ki camalar. Yeni seriye henüz elime geçmediği için deneyemedim. Veya çevrenizde bir melo 3 4 ml tank var ise deneyebilirsiniz.
Deck vidası hangisi hocam. Coil takılan vidalar mı?modun atoyu görmemesi tamam burada etkin olabilir lak,n deck içinde bulunan vidayı iyice sıkman lazım.
Doğrusu ben de emin olamadım ama tek camını kırmış ve sitede şu an satışı kapalı bir ürün için alternatif link vermek yanlış gelmedi doğrusu.Usta satarken adresi vermeyeyim dedim ama, abi madem sen verdin, major için olanı da var aynı yerde, uyar mı tam bilmiyorum ama...