• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods ustam, kargo mesajı geldi, sorguladığımda adres çok farklı benim verdiğimden süratin takip sisteminde, siz teslim adresini poşetin üstüne yazıyor musunuz...

yıkıyoruz paklıyoruz kurutuyoruz
deckin altındaki oringi 16lık olanla değiştiriyoruz
sarıyoruz puffluyoruz.
bu mudur olay.kargom geldiyse akşama denicem de hazır olalım di mi :)

U şeklindeki alet ile 510 u atodan ayırın. Taban(seri No yazan kısım) ile 510 pin iki parçadır aslında ama tek gibi görünür. Ters çevirip içeride kalan topuzu yere bastırın, 510 pin atonun altına doğru dışarı çıkar.. Yani 510 pini uzar. Veya tam tersi yapıp yukarı hareket ettirin deck vidasını altına değmemesi ihtimali de var. Ama tahminim Ato moda kısa kalmıştır. Pin dışarı Çıkınca düzelir..
Ben baya bastırdım ama bir değişim yok. 2 mod da da çalışmadı

İlk versiyondaki camı v2 ye deneme şansı olan varmıdır? Kargonun azizliğine uğradık pakette kırık cam ile aldık kargodan ona göre eski cam bulmaya çalışayım en azından :(

İlk versiyondaki camı v2 ye deneme şansı olan varmıdır? Kargonun azizliğine uğradık pakette kırık cam ile aldık kargodan ona göre eski cam bulmaya çalışayım en azından :(
Cammbelcap a ölçüleri bir sorun isterseniz Hocam. 22*22*30 ise muhtemelen uyacaktır. Eski seriye uyuyor bu ölçülerde ki camalar. Yeni seriye henüz elime geçmediği için deneyemedim. Veya çevrenizde bir melo 3 4 ml tank var ise deneyebilirsiniz.

Cammbelcap a ölçüleri bir sorun isterseniz Hocam. 22*22*30 ise muhtemelen uyacaktır. Eski seriye uyuyor bu ölçülerde ki camalar. Yeni seriye henüz elime geçmediği için deneyemedim. Veya çevrenizde bir melo 3 4 ml tank var ise deneyebilirsiniz.
Usta satarken adresi vermeyeyim dedim ama, abi madem sen verdin, major için olanı da var aynı yerde, uyar mı tam bilmiyorum ama...

Yorumları okudum check ato olayindan sikayet tek ben değilmişim. Yukarda yazilanlarin hepsini dun denedim hic biri olmadi 101 numarali atomizerimi Ramazan beye incelemesi icin geri gönderdim sağolsun ilgilenip bilgilendiricek.

Usta satarken adresi vermeyeyim dedim ama, abi madem sen verdin, major için olanı da var aynı yerde, uyar mı tam bilmiyorum ama...
Doğrusu ben de emin olamadım ama tek camını kırmış ve sitede şu an satışı kapalı bir ürün için alternatif link vermek yanlış gelmedi doğrusu.
Ben direk majör camı diye satıldığını görmemiştim. Evet varmış. Büyük ihtimalle de aynı cam :) ölçüler aynı. Sitede satış başlayınca linki sileriz :)

Geri