• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ramazan ustam elleriniz dert görmesin süper drop kitle müthiş oldu lakin bu cam çok canımı sıkıyor acilen plastik lazım yada ultem olursa bu camın tam ölçüsü lazım ve bilen varsa nerede satıldığını lütfen yazsın korkarak içiyorum herşey için çok teşekkür ederim ilgilenen ve yapımında olanlardan ????????????????????
ben drop kitle sıkarak kırılmadığını denedim efendim :) çıkartırken iki parmakla üst kısımdan tutup ortadan da diğer elimin tek parmağıyla yavaşça itiyorum. bir tarafı boşa çıkıyor, sonra sağ sol yaparak alıyorum.
30*22 ölçüsü camın
IMG_20191218_185805.jpgIMG_20191218_185917.jpg

içi 19.7. satılan camlara baktım dış ölçüyle satıyorlar hep, penodatın cam ölçüsü 31x22 olarak görünüyor ama birebir uyumlu olduğunu yazmışlar fasttechde

Coppervape Spica Pro PEI tankın da uyumlu olduğu yazılmış. Dış ölçüler uyuyor ama elinde olan varsa iç çapı ölçebilirse emin olmuş olacağız. Sağlık yönünden cam ile kıyaslanamaz tabii orası ayrı konu.

Hevesim kursağımda kaldı. Modu atoyu görmeyip çözen var mı arkadaşlar?
Bende de aynı sorun oldu. Deckin altını açtım, içte gözüken vidalardan kısa olanı açtım, onun altında da çok ince bir pul vardı . Onu çıkarıp, tekrar yerine taktım. Sonra atoyu toparlayıp, denedim ateşledi . İsterseniz bir deneyin. Bende 1 saat uğraştım, sonunda şansa oldu sanırım.

Coppervape Spica Pro PEI tankın da uyumlu olduğu yazılmış. Dış ölçüler uyuyor ama elinde olan varsa iç çapı ölçebilirse emin olmuş olacağız. Sağlık yönünden cam ile kıyaslanamaz tabii orası ayrı konu.
yaygınlaştıkça fotoğraflar gelir :) ultem tanklı major görürsek hemen sorarız

IMG_20191218_194353.jpg

Hava kaçağı sorunu yasayanlar tüm oringleri kalinlari ile değiştirdikten sonra, bu alttaki 510 pinin altina teflon bant sarip uzerine oringi taksın
(Bandı nalburdan 1 tl ye aldım).

Delikleri elimle kapatiyorum kaçak sıfır, içerken en küçük delikte yanaklarım birbirine değecek gibi :love:

20191218_192645.jpg
Öğle 12 de teslim aldım. Temizlik sonrası 6 saattir elimde. V1 ilk çıktığı dönemde edinmiştim hala durur. Aralarında kozmetik dışında bir fark yok. Sessiz,stabil bir atomizer.Sadece deck ile camın birleştiği oring i büyüğü ile değiştirdim. Tüm oringleri likitledim. Alttan dolum yaptım. Hiçbir problem yaşamadım.

Geri