• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şuanlık tek sorunum camı tutan o-ringin gevşek olması, kaza ile cam çıktı ve tüm likit üzerime boşaldı. Yedek o-ringlerden hangisini kullansak acaba camı daha sıkı tutması için veya farklı bir çözüm önerisi olan var mı?
Boğaz vurumunu çok çok beğendim, normalde 12mg içerim 9 bile fazla geldi. Major sayesinde fazla nikotinden kurtulacağız anlaşılan :)

Ultem drop kit’i taktıysanız alttan, yani chimney ile tank arasında kalan o ufacık boşluktan doldurmanız lazım. :) Ben de hiç sorgulamamışım, bugün kurulumdan sonra ufaktan bi dumura uğradım. Eğer drop kit değil de düz ultem chimney kullanıyorsanız da topcap’i çıkartıp chimney ile tank arasındaki boşluktan... :) Enteresan di mi?
Ben de oyle yaptim da zor is......

Ben 10 lu paketini aldım ve onları kullanıyorum uzun zamandır.
Bazen cam ilculeri tam olmuyor. Gevşek geliyor. Cama temas eden oringler altına 3-5 tur siyah dikis ipliği sariyorum. Sorunsuz kullanıyorum.
Hocam yarın da kargonuz çıkmazsa akşam eve dönerken uğrayıp kendi majorumu bırakacağım. Hem cam konusunda arkadaşları bilgilendirmiş olursunuz, hem denersiniz (eski drop kit yeni drop kit farklı mı bilmiyorum) hem de kullanmayı en çok hakedenlerdensiniz :)
Hem de açın caddesine taşındım yakınız bayağı.

nasıl düzelticez :D

U şeklindeki alet ile 510 u atodan ayırın. Taban(seri No yazan kısım) ile 510 pin iki parçadır aslında ama tek gibi görünür. Ters çevirip içeride kalan topuzu yere bastırın, 510 pin atonun altına doğru dışarı çıkar.. Yani 510 pini uzar. Veya tam tersi yapıp yukarı hareket ettirin deck vidasını altına değmemesi ihtimali de var. Ama tahminim Ato moda kısa kalmıştır. Pin dışarı Çıkınca düzelir..

Hocam yarın da kargonuz çıkmazsa akşam eve dönerken uğrayıp kendi majorumu bırakacağım. Hem cam konusunda arkadaşları bilgilendirmiş olursunuz, hem denersiniz (eski drop kit yeni drop kit farklı mı bilmiyorum) hem de kullanmayı en çok hakedenlerdensiniz :)
Hem de açın caddesine taşındım yakınız bayağı.
Ooooo çok yakinlaşmisiz Üstad. Güle güle oturun.
Ama hiç gerek yok. Muhtemelen yarın yola cikar.
Ayrıca Drop kit üst işleme haricinde malzeme veya ölçü farkı yok diye biliyorum.
Asıl benim kutu gelince beraber Ultem chimney farklılığına bakarız.
Keyifli buharlar.

Şuanlık tek sorunum camı tutan o-ringin gevşek olması, kaza ile cam çıktı ve tüm likit üzerime boşaldı. Yedek o-ringlerden hangisini kullansak acaba camı daha sıkı tutması için veya farklı bir çözüm önerisi olan var mı?
Boğaz vurumunu çok çok beğendim, normalde 12mg içerim 9 bile fazla geldi. Major sayesinde fazla nikotinden kurtulacağız anlaşılan :)
Yedek poşetinde hem 15 hem 16mm ölçüsünde oring var. İkisini yanyana koyunca belli oluyor büyük olan. Onu takınca biraz daha sıkı oluyor.

Şu an hava yüzüğünde en kalın oringleri kullanıyorum. SS chimney‘i (drop değil) test ediyorum. Atomizer mod üzerindeyken hava ayarı yapılmıyor ve ters üfleyince (en kalın oring’i kullanmama rağmen) yüzük üzerinden buhar çıkıyor. :)

Yoruldum, bugün çok uğraştım, pes ediyorum. Geniş zamanda tüm oringleri tek tek denemek benim açımdan farz olmuştur. :)

İlk defa Majör kullandım. Benim açımdan öne çıkan özellikleri muazzam boğaz vurumu ve sessiz çalışması oldu.

Birileri hangi oring'i nereye takacağımızı söylese ne güzel olmaz mı? Ne bileyim, 15'i deck üstüne, 16'yı hava yüzüğüne tak falan gibi... Artık yüzüğün dönmesini kafama takmıyorum, dönmezse dönmesin. Drop ultem chimney'de sorun olmuyor, aynı oring üzerine SS chimney takınca cam oturmuyor vs. Yani birine uysa diğerinde patlıyor. 210'luk paketten alıp hiç dertlenmese miydim acaba diyorum bazen. :)

Birileri hangi oring'i nereye takacağımızı söylese ne güzel olmaz mı? Ne bileyim, 15'i deck üstüne, 16'yı hava yüzüğüne tak falan gibi... Artık yüzüğün dönmesini kafama takmıyorum, dönmezse dönmesin. Drop ultem chimney'de sorun olmuyor, aynı oring üzerine SS chimney takınca cam oturmuyor vs. Yani birine uysa diğerinde patlıyor. 210'luk paketten alıp hiç dertlenmese miydim acaba diyorum bazen. :)

Hocam ben tüm oringleri söküp deneme yanılma ile toparladım şuan ne hava kaçağı var nede mevlana gibi dönen cam ve yüzük var :)
Atomizeri moda takınca hangi oringi takarsanız takın yüzük dönmüyor bunuda belirteyim.
Belki bazılarında dönüyordur ama bende bu şekilde.
Birde drop ile kullandiktan sonra normal chimneyi takarken oringi değiştirin o zamanda dönmüyor.

Geri