S
shivers
Misafir
Mod üzerindeyken biraz zor olsa da hava ayarı yapmak mümkün. Zorluğu da oringlerden sanıyorum.
Sizde öyle mi hocam? Kalın oringleri likitlememe rağmen şu an mümkün değil dönmüyor.
Mod üzerindeyken biraz zor olsa da hava ayarı yapmak mümkün. Zorluğu da oringlerden sanıyorum.
Kusura bakmayin ????????Sürekli hava ayarını değiştirerek içmek tarzım değil. Sadece bunun bir sorun olup olmadığını teyit etmek istedim. Öneriler için teşekkürler.
Kusura bakmayin ????????
Simdi o taraftan bakinca sanki bilmişlik yapmış gibi hissettim kendimi ????????????
Alla allaa bak bi garip oldum yauwww ???? rica ederim yinede ,ama bi olmadi sanki ????
muhtelemen oringler şuan yeni olduğu için zor oluyor olabilir hocam, biraz kullanınca düzelecektir diye düşünüyorum..Estağfurullah hocam.
Mod üzerindeyken de ayar yapılabiliyor olması lazım bana kalırsa. Yapılmaması saçma olmaz mı?
Neyse ki alet çok sessiz. Bir kez ayar yapmak yetiyor. Nadiren de olsa hava ayarını değiştirebilmek için atomizeri sökmek zorunda kalmamız biraz saçma.
ya da doğru oringi bulmak şart.
Evet bu konuda %100 haklisinizEstağfurullah hocam.
Mod üzerindeyken de ayar yapılabiliyor olması lazım bana kalırsa. Yapılmaması saçma olmaz mı?
Neyse ki alet çok sessiz. Bir kez ayar yapmak yetiyor. Nadiren de olsa hava ayarını değiştirebilmek için atomizeri sökmek zorunda kalmamız biraz saçma.
ya da doğru oringi bulmak şart.
muhtelemen oringler şuan yeni olduğu için zor oluyor olabilir hocam, biraz kullanınca düzelecektir diye düşünüyorum..
eski serilerde bahsettiğiniz olay vardı ama yeni seride bunun önüne geçmek için deck değişmişti diye hatırlıyorum sanki..
Evet bu konuda %100 haklisiniz
Ornek olarak elimde berserker mini v1.5 var bu ato da milimetrik pay verilmis ve deck alt tabani 510 konnektore yerlestiginde zor da olsa dönüyor stoper mevcut oldugundan sona gelindiginde de sökülüp komple moddan ayriliyor,zorluk ise oringlerden kaynakli,genel olarak karsidan bakildiginda atonun formunda bu pay gozle görülür degil ama var yani
Sanırım asıl mesele hava ayar yüzüğünün 510 pin tablasina basması. Hava ayar yüzüğü biraz uzunca sanki, atomizer moda iyice sıkılırsa hava ayar yüzüğü temas ediyor 510 pin tablasina.
Ayni sorun bende de var kalin oring takinca yuzuge bu defada moda takılı iken hava yuzugu dönmüyor.Yeni Majör'ü eline geçen arkadaşlara bir sorum var.
Hava yüzüğü çok gevşek. Yüzüğü çıkardıktan sonra deckte kalan iki oringi değiştirip kurulum yaptım ama bu sefer de atomizeri moda takınca hava ayarını değiştiremiyorum. Moddan çıkarıp ayar yapmak gerekiyor. Aynı zamanda şu an ters üflediğimde yüzük gevşek olduğundan yüzük üzerinden buhar çıkıyor. Nasıl çözeceğiz bunu? Hangi oringleri takmak gerekiyor? Farkı çıplak gözle anlamak da çok zor geldi bana.
Bunlara rağmen atomizer çok sessiz çalışıyor. İçimi çok keyifli geldi bana.
masanın üstünden atomizerden tutarak kaldırdım ve açıldı şuan modu ve masayı temizliyorum aşırı gevşek aman dikkatBir diğer uyarim Majör ile ilk kazamı yaşadım, atomizeri kot pantolonun cebine koymustum, 1.1 de hep camdan tutup cekip cikarirdim cebimden aliskanlik ile cami tutup çekince oringler kalın olmadigindan 1 tank dolusu Lemon tart üzerime bocalandi cam elimde kaldi sadece. Simdi işten ciktim eve gidiyorum uzerimi degismek icin, limonlu turta gibi kokuyor arabanin ici şu anda
Ozet ; Siz siz olun tanki tutan oringleri kalinlari ile degistirin
masanın üstünden atomizerden tutarak kaldırdım ve açıldı şuan modu ve masayı temizliyorum aman dikkat
değiştiriyorum hocam düzeleceğini umuyorumdeckle cam geçtiği oringi 16x1.5 takarsaniz sorun düzelecektir
Komutanım ağız tadımız aynı, FE tütünlü den şaşmıyorum.Real Cig, 555, Cohiba, French Pipe denedim majörde
Genel olarak tütün bazlı likit kullandığım için hepsinden de memnun kaldım
En çok sevdiğim ise 50-50 RealCig/555 karışımı oldu.
FE harici ise Soho'yu çok keyifle içiyorum ????
16*15 16,5*15 oldgunu nerden bilecezdeckle cam geçtiği oringi 16x1.5 takarsaniz sorun düzelecektir