• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vay arkadaş herkesin paketleri tek tek geliyor kıskandım ????????
Bizim odeme yapildi siparis noyu yazdik hersey tastamam,mesaj bile gelmedi ya laaa ????????????????

Gelirnabi gün icinde mesaj
Her zaman ki gibi isin esprisindeyim ustam eline emegine saglik fotoğraflar gelmeye basladikca ne kadar dogru secim yaptigimi bir kez daha anlamis oldum,iyi ki varsın ????
Su camia seninle bir kez daha esnafligin adamligin,iyi niyetin ,guzel dusuncelerin ne oldugunu hatirladi
Ahsap kutu neaaamiss öyle dibimi kaybettim duyan beri gelsin ????????????

Yeni Majör'ü eline geçen arkadaşlara bir sorum var.

Hava yüzüğü çok gevşek. Yüzüğü çıkardıktan sonra deckte kalan iki oringi değiştirip kurulum yaptım ama bu sefer de atomizeri moda takınca hava ayarını değiştiremiyorum. Moddan çıkarıp ayar yapmak gerekiyor. Aynı zamanda şu an ters üflediğimde yüzük gevşek olduğundan yüzük üzerinden buhar çıkıyor. Nasıl çözeceğiz bunu? Hangi oringleri takmak gerekiyor? Farkı çıplak gözle anlamak da çok zor geldi bana. :)

Bunlara rağmen atomizer çok sessiz çalışıyor. İçimi çok keyifli geldi bana.

Hava yüzüğü çok gevşek. Yüzüğü çıkardıktan sonra deckte kalan iki oringi değiştirip kurulum yaptım ama bu sefer de atomizeri moda takınca hava ayarını değiştiremiyorum. Moddan çıkarıp ayar yapmak gerekiyor. Aynı zamanda şu an ters üflediğimde yüzük gevşek olduğundan yüzük üzerinden buhar çıkıyor. Nasıl çözeceğiz bunu? Hangi oringleri takmak gerekiyor? Farkı çıplak gözle anlamak da çok zor geldi bana. :)

Valla bugün kullanan üstadlar sarımları pamuklamalarınızı değiştirdiğiniz oringleri vb dikkat etmemiz gereken hususları paylaşırsanız çok güzel olur daha önce hiç major kullanmadım inş şu Kargo gelince deneyeceğiz, siz tecrübeleriniz burdan aktarsanız tadından yenmez valla ????

20191217_152128.jpg20191217_152149.jpg
İçim kalitesi tam hatırladığım gibi (y)
Tamamen sessiz. 12mgdan 8-10 fırt aldım başım döndü :Pp

Şaka bir yana üretim kalitesi gerçekten çok iyileşmiş. Ben böyle hatırlamıyorum majoru. Belki malzeme farkından ötürü böyle hissediyorum. Diğer konuları yorumlamak için çok erken. Uzun chimneyi inceliyorum. İşçilik, dişler, malzemenin ağırlığı falan çok üst düzey iş olmuş bence. Daha bilgili arkadaşlar daha net yorumlayacaktır ama eline koluna sağlık @Uzi Mods çok iyi iş olmuş gerçekten.

Poşetteki 15 mm olanları oringleri takın daha sonra likitleyip yüzüğü öyle takın

Poşetteki 15 mm olanları oringleri takın daha sonra likitleyip yüzüğü öyle takın

Benim gözler biraz kör. :)

Yine de gözüme en kalın gözüken oringleri buldum, taktım, şimdi daha iyi. Yalnız sanırım bu atomizerin yüzük ayarı atomizer mod üzerindeyken yapılamıyor. Hangi oring'i takarsam takayım, hava ayarını değiştirmek istediğimde atomizeri moddan ayırmak zorunda kalıyorum. Eski Majör kullananlar bu konuda beni onaylayabilir mi? Eğer yanlışımız varsa doğrusunu öğrenip öyle devam edelim. :)

Yine de gözüme en kalın gözüken oringleri buldum, taktım, şimdi daha iyi. Yalnız sanırım bu atomizerin yüzük ayarı atomizer mod üzerindeyken yapılamıyor. Hangi oring'i takarsam takayım, hava ayarını değiştirmek istediğimde atomizeri moddan ayırmak zorunda kalıyorum. Eski Majör kullananlar bu konuda beni onaylayabilir mi? Eğer yanlışımız varsa doğrusunu öğrenip öyle devam edelim. :)
Eski kullanıcılar, özellikle v1 kullanıcıları o şekilde değiştiriyordu hava ayarını.

Şu anki rahatlık hoşuma gitti benim. Sadece stoper olmadığı için drop kiti sökerken ne yapacağım diye düşünüyorum ama bu 2 gün sonranın konusu :cool:

Ben henüz kullanmadım ama o şekilde sıkılık daha iyi daha az hava kaçağı olur ben v1 ide moddan çıkarıp kullanıyordum devamlı delik değiştirmeye gerek yok hangi sıkılık size uygunsa o şekilde bırakın bence

Bir adet heat sink bu isi halleder ????
Eger elinizde yoksa 18 mm capinda yahut deck altina denk gelecek ölçüde bir rontgen filmi kesip kullanin ????

Ben henüz kullanmadım ama o şekilde sıkılık daha iyi daha az hava kaçağı olur ben v1 ide moddan çıkarıp kullanıyordum devamlı delik değiştirmeye gerek yok hangi sıkılık size uygunsa o şekilde bırakın bence
Bir adet heat sink bu isi halleder ????
Eger elinizde yoksa 18 mm capinda yahut deck altina denk gelecek ölçüde bir rontgen filmi kesip kullanin ????

Sürekli hava ayarını değiştirerek içmek tarzım değil. Sadece bunun bir sorun olup olmadığını teyit etmek istedim. Öneriler için teşekkürler. :)

Geri