• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her şeyi güzelce yaptım, likiti doldurdum, besleme için bacayı gevşettim ama zıngır zıngır sallanıyor ato ???? bu normal değildir sanırım?

Atomizer ilk geldiginde standart 1.0 ve 1.1 sıkıldığında kullanmak icin nerdeyse tüm oringleri degistirmenizi öneririm. Alttaki hava ayar yüzüğünün 2 oringi, deckdeki oring, topcapdeki oring ve likit kontrolün tepesindeki küçük oring. Ben acikcasi 2 tanesini yedek oringler ile degistirdim geriye kalanlarin altina 2 tur teflon bant sardim üzerine oringi taktim boylelikle daha yuksekte duruyor oringler. Şu anda 1.0 sıkıldığında kaçak 0 diyebilirim. images(2).jpg

deckle cam geçtiği oringi 16x1.5 takarsaniz sorun düzelecektir
Üstadım tüm dertlerimizin ilacı sanırım bu oring, gerek hava yüzüğüne gerek cam ve deck arasina kullanıldığı zaman atomizer sanki daha stabil olacak. Lakin bu oringlerden sadece 2 adet çıkıyor ambalajından. Benim camda bir sorunum yok ama olmadan evvel çözüm üretmek adına ilgili oringi sizi bildigirdigimiz zaman
göndereceğinizi söylemiştiniz özel mesaj yoluyla. Buradan da bildirelim sorunu olan arkadaşlar durumu @Uzi Mods a bildirdikleri takdirde çözüm üretiliyor.

Ramazan üstadın işi başından aşkın şu sıra ama merak ettiğim bir şey var ultem tank neden yok abi. Benim gibi sakar kullanıcılar için cam her zaman risk :)

Cam cok ince cok kolay çıt diye kirilabiliyor, eminim gelecek hafta herkes feryat figan cam arayacak.. Elinde eski major serileri olan var ise pc tank kullanımı daha saglikli olur. Ben bir tanesini heba ettim bile :p

Ramazan üstadın işi başından aşkın şu sıra ama merak ettiğim bir şey var ultem tank neden yok abi. Benim gibi sakar kullanıcılar için cam her zaman risk :)

Cam cok ince cok kolay çıt diye kirilabiliyor, eminim gelecek hafta herkes feryat figan cam arayacak.. Elinde eski major serileri olan var ise pc tank kullanımı daha saglikli olur. Ben bir tanesini heba ettim bile :p

Pleksi varken herkes cok kötü plastik istemiyoruz demişlerdi arada kaldım :)

Arkadaslar enteresan bir sorum olacak;
Major'e (ultem chimney versiyonu) likit nasil dolduruluyor? :)
-ciddiyim-

Ultem drop kit’i taktıysanız alttan, yani chimney ile tank arasında kalan o ufacık boşluktan doldurmanız lazım. :) Ben de hiç sorgulamamışım, bugün kurulumdan sonra ufaktan bi dumura uğradım. Eğer drop kit değil de düz ultem chimney kullanıyorsanız da topcap’i çıkartıp chimney ile tank arasındaki boşluktan... :) Enteresan di mi?

Geri