Vape Mania
Community
Hayır değilsinÇok kısa bir sorum var Check atomizer veren sadece benmiyim
nasıl düzelticezHayır değilsin
nasıl düzelticez
banada tüm oringler aynı gibi geliyor sök tak yapıyorum tek tek16*15 16,5*15 oldgunu nerden bilecez
Üstadım tüm dertlerimizin ilacı sanırım bu oring, gerek hava yüzüğüne gerek cam ve deck arasina kullanıldığı zaman atomizer sanki daha stabil olacak. Lakin bu oringlerden sadece 2 adet çıkıyor ambalajından. Benim camda bir sorunum yok ama olmadan evvel çözüm üretmek adına ilgili oringi sizi bildigirdigimiz zamandeckle cam geçtiği oringi 16x1.5 takarsaniz sorun düzelecektir
Ramazan üstadın işi başından aşkın şu sıra ama merak ettiğim bir şey var ultem tank neden yok abi. Benim gibi sakar kullanıcılar için cam her zaman risk
Cam cok ince cok kolay çıt diye kirilabiliyor, eminim gelecek hafta herkes feryat figan cam arayacak.. Elinde eski major serileri olan var ise pc tank kullanımı daha saglikli olur. Ben bir tanesini heba ettim bile
Arkadaslar enteresan bir sorum olacak;
Major'e (ultem chimney versiyonu) likit nasil dolduruluyor?
-ciddiyim-
Merhaba Ramazan Bey, mantıklı bir fiyat ile ultem tank harika olurdu. Ama hatır için üretilen bir seride size birde bu konuda baskı grubu kurulmasına da gönlüm razı değil.Pleksi varken herkes cok kötü plastik istemiyoruz demişlerdi arada kaldım
5 kuruş fazla olsun ultem olsun üstadım. Şubatta deck in yanına belki bir de ultem tank olur sitede. Dimi razamazan hocam neden olmasın. Belki yaniPleksi varken herkes cok kötü plastik istemiyoruz demişlerdi arada kaldım