• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ramazan hocam bence ultem isteyen olur gibi başta ben tabi bir konu açıp kaç kişi istiyor ve ona göre yapılabilir tabiki bu isteyenler ilk olarak ücretini yatırmadı karşılığında yoksa ben isterim diyip sonra vaz geçerse size külfet olur diye düşünüyorum böyle bir çalışma belki zor olur ama geri dönüşü gayet iyi olacaktır ...
Buna şöyle bir çözüm bulabiliriz @Uzi Mods hocam bir fiyat verir ve ücretini ödeyen listeye eklenir. Bir nevi ön sipariş

Tc modu kullanan arkadaşlar tel türü, ohmaj ve sıcaklık değeri paylaşabilir mi?

Nife30 - 0.25ohm - 180C° driptip dudağımı yakıyor biraz [emoji16]

Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Sanırım mod direnci doğru okumuyor veya tcr değerinizde sıkıntı var. 180 derecede bu kadar uzun atoda ultem driptipin dudak yakması çok enteresan. 0,25 ohmu nasıl bir sarımla elde ediyorsunuz? Tel çapı, kalınlığı ve markası nedir?

Sanırım mod direnci doğru okumuyor veya tcr değerinizde sıkıntı var. 180 derecede bu kadar uzun atoda ultem driptipin dudak yakması çok enteresan. 0,25 ohmu nasıl bir sarımla elde ediyorsunuz? Tel çapı, kalınlığı ve markası nedir?
Nife30 28ga(zivipf), 2.5mm e "sanırım" 5tur sarılı.
Hazır profil yükledim satıcının verdiği.
Mod dna75c
Zincir çekimde 3. Puffta yakmaya başlıyor.

Bu arada "yakma" derken, ciddi ciddi yanma değil. Yanma odası driptipe yakın DL atomizer gibi diyeyim. :)

Nihayet kavuştuk Majör'e.
İlk izlenimim kesinlikle görselde gördüğümden daha şık.
Black Note Burley döktüm tanka. Tütünle başlamak istedim. Driptipten tutup çevirmeyince dry hit yedim. :) @Nacruno kardeşim bu durumu izah etti sağ olsun. Konusunu açıp okumaya vaktim olmamıştı.

Aroma yeterli izlenimi bıraktı bende. Boğaz vurumu da korktuğum kadar çok değil, Spica'dan daha fazla olduğu kesin ama. 28 GA 2 mm 6 tur ayrık sarım yaptım. İçimi pürüzsüz, keyifli. Spica Pro'dan daha sessiz bir içimi var. Bendeki ilk izlenimi olumlu. Zamanla daha bir fikir sahibi oluruz. Yapanların eline sağlık.

Kuru bir buhar veriyor Spica Pro'ya göre. Bu durumda bende ufak bir eksi puan oluşturdu.
IMG_20191218_212420.jpg

Nife30 28ga(zivipf), 2.5mm e "sanırım" 5tur sarılı.
Hazır profil yükledim satıcının verdiği.
Mod dna75c
Zincir çekimde 3. Puffta yakmaya başlıyor.

28ga zivipf nife30'dan 2.5mm sarımda 0,25ohm direnç alabilmek için 8/9 tur sarmanız gerekiyor.
Şu anki sarımınızın değerinin 0,16 ohm falan olması gerekirdi. Sıcaklık katsayısı yüksek telde 0,02 ohm oynaması bile fark ediyor. Mod direnci doğru okumadığı için aslında 180derecede içmiyorsunuz.

Kısacası dudak yanmasının sebebi modun tele gereğinden fazla güç verip ısıtması.

Bence atoyu iyice temizleyip sarımu yenileyin, telleri iyi sıkın, tcr değerini de 520 olarak elle girin.

Sonunda başardım (gibi)

Yüzüğe en kalın oringleri taktım. Deck üzerine, yani camın alt bölümünün temas ettiği yere de bir tık ince oringi koydum. Ters üflemede tankın altından buhar çıkmıyor. Doğru oring olduğunu tahmin ediyorum bu yüzden. Şu an mutlu mesut takılıyorum.

Sadece yüzük için hangi oringi kullanırsam kullanayım atomizer moddayken yüzüğü çeviremedim. En incesinden en kalınına... hiçbiri olmadı. Buna da kafa yormaya gerek yok bu saatten sonra.

4dafbb8ba7bb0a6d556718fe320f92f4.jpg

28ga zivipf nife30'dan 2.5mm sarımda 0,25ohm direnç alabilmek için 8/9 tur sarmanız gerekiyor.
Şu anki sarımınızın değerinin 0,16 ohm falan olması gerekirdi. Sıcaklık katsayısı yüksek telde 0,02 ohm oynaması bile fark ediyor. Mod direnci doğru okumadığı için aslında 180derecede içmiyorsunuz.

Kısacası dudak yanmasının sebebi modun tele gereğinden fazla güç verip ısıtması.

Bence atoyu iyice temizleyip sarımu yenileyin, telleri iyi sıkın, tcr değerini de 520 olarak elle girin.
Doğru düzgün sayamadım vallahi.
Sanırım 8 tur var.
7f077d11200c025156d1c3d71251763f.jpg

Sorun tam olarak nedir anlayamadım ben? TC de içim yapıyorsanız yanık tadı diye birşey olmaması gerekir. Pamuğunuz ıslak gördüğüm kadarıyla ama sarımınızı net seçemiyorum resimden ama bana bitişik sarım gibi göründü, ayrık sarım gerekli. Hoş bitişik sarımda ısıyı görünce kesmesi lazım.

Sorun yok [emoji16]

Ben tc kullanan arkadaşların sarımlarını sormuştum, konu böyle gelişti [emoji4]

Nihayet kavuştuk Majör'e.
İlk izlenimim kesinlikle görselde gördüğümden daha şık.
Black Note Burley döktüm tanka. Tütünle başlamak istedim. Driptipten tutup çevirmeyince dry hit yedim. :) @Nacruno kardeşim bu durumu izah etti sağ olsun. Konusunu açıp okumaya vaktim olmamıştı.

Aroma yeterli izlenimi bıraktı bende. Boğaz vurumu da korktuğum kadar çok değil, Spica'dan daha fazla olduğu kesin ama. 28 GA 2 mm 6 tur ayrık sarım yaptım. İçimi pürüzsüz, keyifli. Spica Pro'dan daha sessiz bir içimi var. Bendeki ilk izlenimi olumlu. Zamanla daha bir fikir sahibi oluruz. Yapanların eline sağlık.

Kuru bir buhar veriyor Spica Pro'ya göre. Bu durumda bende ufak bir eksi puan oluşturdu.
Ekli dosyayı görüntüle 23224
Offf SS Macro.
Siyahını aldım, fuşyasini aldım ama şunu almadım ya FT den zamanında...
Siz bir de Drop kit ile deneyin Üstadım aromayi :)
Güle güle, keyifle buharlayin

merhabalar,
@Uzi Mods , prime dlc, et9 gus da 0.19 ohm okuyabiliyorum 2.5 mm, 7 tur stealth vape nife 30 tel ile. ama majorde 0.23 ohm goruyor. dogru ohm okunmasi konusunda onerileriniz olabilir mi ?

bu arada tekrar elinize saglik icim keyfi mükemmel bir atomizer olmus.

Ekli dosyalar

• IMG_20191218_234156.jpg
    IMG_20191218_234156.jpg
    23.7 KB · Görüntüleme: 42
Geri