• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods Eline sağlık. Dün Ürünler bana ulaştı.
Baya bir malzeme Geldiği için ( tahta kutu ve renkli drop kitler..) Temizliği uzun sürdü. Ardından Komple dağıttım atoyu. Vidalarına kadar tekrar topladım. ( alışkanlık her atoya yapıyorum bunu anlamak adına ) İlk etapta klasik major kurulumuna 27 Ga kanthal 2.5 mm 6 tur attık. CB ile pamukladık. Tribeca ile başladık.

Ilık Soğuk arası bir buhar güzel bir boğaz vurumu. Aroma ortalama. Ben sevdim . İlk defa kullanıyorum. hoşuma gitti . Net bir puan vermem TC profillerindeki yorumlamaya drop kit ile olan değişikliklere bağlı. Tabi bu biraz uzun sürüyor. Bir yandan da vegayı zorluyorum.

Sanırım sırasıyla test aşamaları şöyle olacak;

Klasik Kurulum
(2.5 mm ve 2 mm denenecek)
kanthal 27 ga
SS304
Nife 30
Zİrconium
Tungsten
Dicodes Nife 30
Titanium
Nano Alien Clapton

SS drop kit , ultem Dropkit Ve rochling sastone drop kitler için
(2.5 mm ve 2mm denenecek)
Kanthal 27 ga
ss304
nife30
zirconium
tungsten
dicodes nife 30
titanium
nano alien Clapton

PS: Coil Tab üzerinde bir sorun yaşadım ateşlerken ara ara kesiyordu elektrik iletimini. Güzelce sıkınca bir problem kalmadı. Gerçi Yaylı 510 yuvasına sahip bir modda denemedim. Custom Stabwood larda vidalı olduğundan yükseklik ayarlanıyor genelde. Problem yaratmadı.

Bakalım ilerleyen zamanlarda kapsamlı bir inceleme yazıya dökerim sanıyorum:)
Test sürecini okuyunca içimden geldi. Söylemezsem çatlarım.
''Seneye görüşürüz Üstad''
:)
Heyecanla bekliyor olacağım yorumlarınızı.
Ve de @onepuffman Üstadın incelemesini.

öncelikle teşekkür ederim @Uzi Mods cihazı dün akşamdan beri kurup bozup tekrar içip denemeler yapıyorum o ringleri değiştiriyorum ellerine sağlık ancak ilk defa majör kullandığımdan heralde çözemedim drop kitte tüm parçalar birbirini sımsıkı tutarken kendi bacasında besleme konusu anlamadım yarım tur geriye çevirdiğimde içim güzel besleme tamam ama cam oynuyor dönüyor likit dökülcek gibi hissediyorum drop kitteki birbirine olan bağlılığı yakalayamıyorum birde boğaz vurumu alamıyorum acaba kaçırdığım bir şey mi var? hava yüzüğü moda oturduğu için dönmüyor hem pumada hem mx classta denedim onu en küçük deliğe ayarlayıp öyle devam ediyorum bana da yardım eder misiniz arkadaşlar şimdiden tecrübeleriniz için teşekkür ederim

öncelikle teşekkür ederim @Uzi Mods cihazı dün akşamdan beri kurup bozup tekrar içip denemeler yapıyorum o ringleri değiştiriyorum ellerine sağlık ancak ilk defa majör kullandığımdan heralde çözemedim drop kitte tüm parçalar birbirini sımsıkı tutarken kendi bacasında besleme konusu anlamadım yarım tur geriye çevirdiğimde içim güzel besleme tamam ama cam oynuyor dönüyor likit dökülcek gibi hissediyorum drop kitteki birbirine olan bağlılığı yakalayamıyorum birde boğaz vurumu alamıyorum acaba kaçırdığım bir şey mi var? hava yüzüğü moda oturduğu için dönmüyor hem pumada hem mx classta denedim onu en küçük deliğe ayarlayıp öyle devam ediyorum bana da yardım eder misiniz arkadaşlar şimdiden tecrübeleriniz için teşekkür ederim
kardeşim bende ilk defa kullanıyorum aynı sorunlar bendede var vurum alamıyorum 12mg j.vaperin parliment blue likitinde

Drop kit ile deck-cam tam oturuyor vidalı sistem.
Klasik Majörde ise bu sıkılığı sağlayamıyorsanız, Topcap altında ki oringi ya bir kalını ile değiştirin, ya da mevcut halini söküp, altına 5 tur dikiş ipliği (veya uygun tur da) sarıp oringi takrar yerine takın ve o şekilde cama takın.
Minik bir dikkat edilecek noktada şu;
Beslemeyi kapatıp, likiti doldurdunuz, topcapi taktınız, driptip ten yarım veya 1 tur açtınız. Bu sırada Topcap camı yukarı doğrı 1 tur veya yarım tur, yani ne kadar açarsanız o kadar yukarı itiyor. Beslemeyi açtıktan sonra topcape üstten tekrar baskı uygulayarak camın içine tamamen girmesini sağlayın.
Karışık yazdım ama yaparken çok kolay olacak :)
Keyifli buharlar.

Klasik Majörde ise bu sıkılığı sağlayamıyorsanız, Topcap altında ki oringi ya bir kalını ile değiştirin, ya da mevcut halini söküp, altına 5 tur dikiş ipliği (veya uygun tur da) sarıp oringi takrar yerine takın ve o şekilde cama takın.
Beslemeyi kapatıp, likiti doldurdunuz, topcapi taktınız, driptip ten yarım veya 1 tur açtınız. Bu sırada Topcap camı yukarı doğrı 1 tur veya yarım tur, yani ne kadar açarsanız o kadar yukarı itiyor. Beslemeyi açtıktan sonra topcape üstten tekrar baskı uygulayarak camın içine tamamen girmesini sağlayın.
Keyifli buharlar.
abi neden vurum alamiyorum sence 1,24 ohm 12mg likit

Keyifli buharlar.
önceki yazdığınızda da tecrübenizden faydalandım teşekkür ederim ancak drop kitteki sıkı bağlılık yinede olmuyor cam dönüyor üstad birde iple tur atayım öyle deneyim

aksam pamukladım yanık kokusu gelio neden yanar kısa sürede

Hocam 50 tane soru sordun atomizerle ilgili. Hepsinin çok basit cevapları var. Biraz araştırmaya ne dersin?

Pamuk yandıysa önce beslemeyi kontrol edebilirsin. Belki kapalı kalmıştır.
Besleme açıksa pamuğu bol kullanmış olabilirsin. Besleme açıksa da yetersiz kalmıştır.
Ohm değerine göre fazla watt basmış olabilirsin. Düşürerek deneyebilirsin.

vb. bir sürü sebebi var.

Hocam 50 tane soru sordun atomizerle ilgili. Hepsinin çok basit cevapları var. Biraz araştırmaya ne dersin?

Besleme açıksa pamuğu bol kullanmış olabilirsin. Besleme açıksa da yetersiz kalmıştır.

vb. bir sürü sebebi var.

vb. bir sürü sebebi var.
iyikı varsın arkadaşım

önceki yazdığınızda da tecrübenizden faydalandım teşekkür ederim ancak drop kitteki sıkı bağlılık yinede olmuyor cam dönüyor üstad birde iple tur atayım öyle deneyim
Drop kit vidalı sistem tam güvenlik veriyor. Ama oringlerle de bu iş hallediliyor Üstadım. Eski serinin Klasik hali ile dün akşam yaptığım test şu şekilde mesela.
Yeni kutu elime daha gelmediği için oring durumunu kontrol edemedim. Ama çok fark olmayacaktır diye düşünüyorum.

abi neden vurum alamiyorum sence 1,24 ohm 12mg likit
Aynı likit farklı atomizer aynı sarım ile vurum alıp bunda alamıyorsanız bu atomizer size uymamış olabilir Üstad. Ama elinizde başka test atomizeri yoksa ve elinizde hazır likit varsa nikotin oranı hatalı olabilir.
Mtl deneyimini ilk kez Majör ile yaşıyorsanız, nikotin eşiğiniz yüksek ve 12 mg sizi tatmin etmiyor olabilir.

spica proyla aynı likit aynı kurulumda vurum alamadım majörden. ip bulamadım söküp yeniden kurucam olsun istiyorum inşallah yanlış yapıyorumdur ve doğruyu bulurum majörünüz geldiğinde sizi takipte olucam hocam

spica proyla aynı likit aynı kurulumda vurum alamadım majörden. ip bulamadım söküp yeniden kurucam olsun istiyorum inşallah yanlış yapıyorumdur ve doğruyu bulurum majörünüz geldiğinde sizi takipte olucam hocam
Muhtemelen hava yüzüğünde gevşek oring sebepli bir kaçak ve bol hava girişi sonucu düşük hissedilen bir boğaz vurumu durumu söz konusu olabilir.
İçim sıkılığı Spica Pro gibi olmasına rağmen şayet vurum alamıyorsanız muhtemelen yapısal olarak Majör size uymuyor olabilir Üstadım.
Yüzük oringlerini kontrol ettikten sonra bir de hem Drop kit hem de Klasik chimney ile deneyebilir misiniz uygun olduğunuzda.

Ramazan Yıldızeli bunu okursan eğer yol yakınken kargo firmasını değiştir gerekirse biraz daha fazla ödeyip yurtiçi ile gönderin cumartesi verdiğim sipariş daha bugün mersine geldi adres yanlış yazılmış arabaya bakıyorlar kargo yok evime 1 saat mesafede olan kargoyu şubeden alayım dedim gittim yarın gel diyorlar bunu siz veya kargo firması kim yaptıysa sorumlusu kimse umarım kulakları çınlıyordur çünkü ettiğim küfürlerin hatti hesabı yok SÜRAT KARGO PİŞMANLIKTIR @Uzi Mods

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan Yıldızeli bunu okursan eğer yol yakınken kargo firmasını değiştir gerekirse biraz daha fazla ödeyip yurtiçi ile gönderin cumartesi verdiğim sipariş daha bugün mersine geldi adres yanlış yazılmış arabaya bakıyorlar kargo yok evime 1 saat mesafede olan kargoyu şubeden alayım dedim gittim yarın gel diyorlar bunu siz veya kargo firması kim yaptıysa sorumlusu kimse umarım kulakları çınlıyordur çünkü ettiğim küfürlerin hatti hesabı yok SÜRAT KARGO PİŞMANLIKTIR

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri