• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu yüzük uzunluğu sebebiyle bazı modlara kısa kalıyor olabilir 510 pini.
Acaba check atomizer sorunu alan arkadaşlar, hava yüzüğünü çıkartarak modlarına takıp bir deneyebilreler mi?

Check Atomizerci Majorcü Buhardaşlar Bu Tarafa

bende de check atomizer hatası vardı
soktum dağıttım baya ugrastım ama yaptım
baseyi sökünce daha dışarda olan vidadaydı sorun
o base alt zeminindeki pozitif kutuba değmediği için çalışmıyordu
o daha dışarda olan vidayı söktüm.vidaya bikac tur ince kanthal tel sardım
uclarını direk kesmedim vidayı tekrar vidaladım
sonra uclarını az uzun kestim
uzun kalan kısımları vidanın tam üzerine yatırdım
suan ateşliyor

Not:Uzun bırakılan tel ucları cok önemli onlar dı8ş duvara değmeyecek
sadece sarılı olanın vidanın üzerinde kalsa yeter
bu sayede iletimi tamamlıyoruz

Son düzenleme:
Check Atomizerci Majorcü Buhardaşlar Bu Tarafa

bende de check atomizer hatası vardı
soktum dağıttım baya ugrastım ama yaptım
baseyi sökünce daha dışarda olan vidadaydı sorun
o base alt zeminindeki pozitif kutuba değmediği için çalışmıyordu
o daha dışarda olan vidayı söktüm.vidaya bikac tur ince kanthal tel sardım
uclarını direk kesmedim vidayı tekrar vidaladım
sonra uclarını az uzun kesimtim
uzun kalan kısımları vidanın tam üzerine yatırdım
suan ateşliyor
usta işi ;)

b3187419e973932a62d78a9968cbd0fe.jpg

Driptipi öyle böyle degil çok begendim özellikle delrin olanına bayıldımmm.
Duramadım tekrar sardım sarmaladım.
İçindeki en kalın olan 2 oringi tankı tutması için kullandım. Tank biraz daha sağlamlaştı oturma konusunda.(yine belirtmekte fayda var bu oringlere müsahale etmek lazım 0.1 daha kalınını likitleyerek takıp çok zor çıkması sağlana bilir yada tam kıvamında bir ultem tank yapılması şart)
İlk başta deckin altına cift oring takmış idim (hava kaçağı olması diye check atomizer hatası aldım sonra oringin birini çıkarttım ve pense yardımı ile sıktım hata ortadan kalktı.
6mg likit koydum içerisine bogaz vurumu ve doyum gayet güzel. Aromasını begendim.
Çok şey istediğimin farkındayım lakin içteki yive uyumlu yivli bir tank ile tadındından yenmez bu atomizer drop kit gibi normal tank çünkü ben tütün severim drop kiti çok kullanmam.

Arkadaşlar ürün iyi güzel ama kesinlikle drop kitsiz kullaninca en kalin oring leri bile takınca pek sağlam durmuyor cam çıktım çikacam diyor ama en kalin oringleri hava ayar tarafına takincada hava kaçağı sıfıra iniyor şuan için çözüm drop kitle kullanma öbür türlü ben cebime filan koymam yani ????????????

Check atomizer hatasi alan arkadaslar, eger su pinin uzerinde boyle bir iz varsa pin vidaya degiyor ve sorun yok demektir, muhtemelen soktugunuz 510 u yeterince siki takmamis olabilirsiniz. Ciddi anlamda sikistirin..
Halen sorun varsa diger cozum onerilerini deneyin
57856A44-EE0B-4FD9-9769-EB0A1FC5673F.jpegCC73D8D3-F5A2-4F53-A5B0-37543489311C.jpeg

Geri