• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cam sallanma olayını geçtim artık, orjinal tankı kullanmayalım bari deyip dropkit ile yoluma devam ediyorum. Fakat edebildiğim de söylenemez. Hava kaçağı için kalın oringlerin ikisinide yüzüğe kullandım yine de fena hava kaçağı var... Atomizerden sogutacak seviyede bu sorunu çözebilen oldu mu?

üstadlar bir sorum olacak
majorle sarımımı yaptım 2.5mm kılavuza 8-9 tur bitişik 26g kanthal a1 ile 1.189 ohm yakaladım
11w ta başladım buharlamaya 3-4 sattir buharlıyorum
hiç ohm a bakmıyordum şimdi dikkat ettim benim ohm değerleri 1.1xx ile 1.4xx arası sürekli değişiyor
wismec 2/3 cihaza artic fox yüklü
bu kadar ohm değişmesi normal mi sizce bu ohm değişiminin önüne nasıl geçebilirim

majorle sarımımı yaptım 2.5mm kılavuza 8-9 tur bitişik 26g kanthal a1 ile 1.189 ohm yakaladım
hiç ohm a bakmıyordum şimdi dikkat ettim benim ohm değerleri 1.1xx ile 1.4xx arası sürekli değişiyor
bu kadar ohm değişmesi normal mi sizce bu ohm değişiminin önüne nasıl geçebilirim
likitiniz bittiğinde temizlik yaparken deck içindeki vidaları sıkıştırın bi.

Cam sallanma olayını geçtim artık, orjinal tankı kullanmayalım bari deyip dropkit ile yoluma devam ediyorum. Fakat edebildiğim de söylenemez. Hava kaçağı için kalın oringlerin ikisinide yüzüğe kullandım yine de fena hava kaçağı var... Atomizerden sogutacak seviyede bu sorunu çözebilen oldu mu?
Hava kaçağını tespit etmek için hangi yöntemi kullandınız? Ben en küçük hava ayarında kullanırken hava deliğini parmağımla kapatıp çekmeye çalıştığımda yanaklarım gömülüyor, kaçak yok gibi yani.

üstad ben kuruluma başlamadan
1. tankın deck e oturduğu kısımdaki oringin altına iplik sardım cam tanktan sallıyorum düşmüyor(ki wismec 2/3 e bağlı ato )
2. decki söktüğünde deckteki oring biraz ince kalmış dikkatli bakarsan belli oluyor orayada aynı şekilde iplik sardım ve atoyu topladım
şuan en küçük hava kanalında kullanıyorum atoyu kava kaçağı yok terse defalarca üfleme yaptım ama gene yok bir dene derim belki iş görür.

Özellikle decki altındaki ince dediğim oringin orayı ya iplikle yada teflon bantla biraz sıkılaştır sorununun çözüleceğini düşünüyorum

Majör hakkında iki kelam etmek isterim.
Kesinlikle fiyatını hakeden bir atomizer. İşçilik konusunda ufak tefek problemler olsada benim nezdimde butik olarak yer alıyor.
İçim keyfi gayet hoş ve keyifli fakat kesinlikle zor bir atomizer. Yeni kullanıcı olsam uzak dururdum. Muadili olarak düşündüğüm, uzun zaman troya s/m/mv2 kullanmış birisi olarak içimlerini çok benzetiyorum. Aroma ve boğaz vurumu konusunda bu serilerden daha başarılı fakat iki parçalı oluşu troya serisini kullanıcı dostu yapıyor.
Benim için en önemli unsur sigarayı simüle etmesi. Birçoğunuz gibi hobi olarak değilde sigarayı bırakma aracı olarak kullanıyorum. Majör'ü buharlarken heh işte diyorsunuz. O tokluğu ve nikotin doygunluğunu veren bir atomizer olmuş.
En önemlisi üretici burada bizimle muhattap oluyor. Sorun varsa çözmek için uğraşıyor, ürünün arkasında duruyor.
Bence bu olmuş. Pc veya pei tank işini çözersek ömürlük bir ato sahibi olmuş oluyorsunuz.
Sevgiler saygılar

Aynı sorun bende de var yardım ettiler ama çözüm bulamadım

selam
tüm vidaları sıktınız
teli doğru şekildetaktınız
bunlar atomızerle alakalı.
arctic fox ve özellikle wismec ohm ve stabile konularında oldukça başarısız.
26 ga tel kalın sayılabilecek bir tel haliyle soğuması diğer tellere göre daha yavaş soğur
siz tam güç verip puffu bıraktığınızda ohm sıacakken hesaplıyor
sonra siz tam soğumaya başladığında 2 ci kez pufluyorsunuz
ohm da bir inip bir çıkıyor
olabiliyorsa ohm'u kitleyin olmuyorsa sizlere dna yada yihi yolları görünür :D

teli inceltin

Anlamadım hakıkaten alet bir sürü sorunlamı geldi yoksa yeni kullancılar mı alısamadı.
Bende ilk kez kullanıyorum, hiç sorun yok. Şıkır şıkır.
Yuzuk kolay dönüyordu, bir tık kalın oring takrim, tas tamam oldu.

Ohm sorunlarını görünce, dedim allah allah benim ato'da mı bi sorun var. Dün'den Beri 1.11 ohm. Ato'yu söküyorum, takıyorum yine 1.11 ohm????????
bende bi miktar tamir bişeyler yapsamda ohm gayet stabil
drop kitle gayet sıkıntısız oringler falan
ufak bir hava kacağı var onuda hallederim
normal tankını v1 de deneyip zaten sevmemiştim sistemi
drop kit olunca direk aldım
tam benlik alttan dolum vida ile güvenli sabitlik
diğre standart tankı belki hiç kullanmam bile
drop çelik gayet güzel

selam
tüm vidaları sıktınız
teli doğru şekildetaktınız
bunlar atomızerle alakalı.
arctic fox ve özellikle wismec ohm ve stabile konularında oldukça başarısız.
26 ga tel kalın sayılabilecek bir tel haliyle soğuması diğer tellere göre daha yavaş soğur
siz tam güç verip puffu bıraktığınızda ohm sıacakken hesaplıyor
sonra siz tam soğumaya başladığında 2 ci kez pufluyorsunuz
ohm da bir inip bir çıkıyor
olabiliyorsa ohm'u kitleyin olmuyorsa sizlere dna yada yihi yolları görünür :D

teli inceltin

eyv üstad dediğiniz gibi ısınıp soğuma esnasında dalgalanma daha çok oluyor vidaların hepsini bir kontrol edip dediğiniz gibi ohm u kitlemeye çalışıyım bi bakalım sağolun bilgilendirme için

bende bi miktar tamir bişeyler yapsamda ohm gayet stabil
drop kitle gayet sıkıntısız oringler falan
ufak bir hava kacağı var onuda hallederim
normal tankını v1 de deneyip zaten sevmemiştim sistemi
drop kit olunca direk aldım
tam benlik alttan dolum vida ile güvenli sabitlik
diğre standart tankı belki hiç kullanmam bile
drop çelik gayet güzel
Bende drop kitle kullanıyorum ve gerçekten çok keyifli bir içimi var. Hava kaçağı yok. Bayağa sıkı ve aromasını da beğendim. Dünden beri elimden düşmedi. Dün doldurduğum likit anca tankın ortasına geldi. Çok likit tüketimi de yok. Umarım sorununu en kısa zamanda çözersin. Benim kullandığım Drop kit'te bir sorun yaşamadım.

Geri