• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Normal kite Burley koymuştum, bugün Drop kite Amazon döktüm. Aroma gerçekten başarılı. Sanırım yeni kullanıcılardan kaynaklı bazı problemler var.

Hava kaçağı demişiz, hava kaçağı var. Dert mi? Benim için değil. Kimisi için ciddi dert elbette.

Yüzük vs dönme olayı demişiz, benim şansıma her şey tıkır tıkır.

Akıtma yapanlar olmuş, aşağıdaki gibi pamukladım her iki seferde de, herhangi bir sorun olmadı. Hatta bu kez pamuklar biraz fazla kaçtı, yine besleme sorunu yok.

Ultem driptip çok güzel gerçekten. İçimi keyifli hale getiriyor.

Kurulum basit. Pamuk yuvalarının derin olması, pamuğun kazaen dışarı çıkmasının da önüne geçiyor.

Bir kere çok şık zaten. Görsellerde o kadar beğenmemiştim ama canlı görünce inanılmaz sevdim.

Drop kitte boğaz vurumu ciddi oranda azaldı, ama bu sefer de aroma artış gösterdi.

210 liraya içinde Drop kitin de dahil olduğu ve bu performansın alındığı bir atomizer satın almak gerçekten güzel. Bir kez daha teşekkürler.

IMG_20191219_190421.jpgIMG_20191219_190516.jpgIMG_20191219_190632.jpgIMG_20191219_191210.jpg

Bu arkadaslar bana yazdı değişelim diye, muhtemelen 3ümüz arasında olacak, o yüzden dedim. Bana hangi no gelecek farketmez.
Benim kargo işi sıkıntılı hocam. Ürün teslim edildi görülüyor. Kargoya gittim, başkasına teslim edilmiş. Kim diyorum geveliyorlar. Yarın o ürün bana gelecek dava açarım size dedim. Bakalım sonuç ne olacak. Bu 3. Kargomu hiç edişleri

Benim kargo işi sıkıntılı hocam. Ürün teslim edildi görülüyor. Kargoya gittim, başkasına teslim edilmiş. Kim diyorum geveliyorlar. Yarın o ürün bana gelecek dava açarım size dedim. Bakalım sonuç ne olacak. Bu 3. Kargomu hiç edişleri
Ürünü zamanında teslim edemediklerinde sistemde teslim edilmedi çıkmasın diye birinin adını yazıp ona teslim etmişler gibi yapıyorlar. Aman dikkat kardeşim

Ürünü zamanında teslim edemediklerinde sistemde teslim edilmedi çıkmasın diye birinin adını yazıp ona teslim etmişler gibi yapıyorlar. Aman dikkat kardeşim
Valla tam bela burası hocam 2 ay önce hastanenin kitini kaybettiler. Gitti 3bin liralık test kiti. Hala incelemede mahkemelik oldular hala akıllanmadılar

ramazan abi sürat kargo ile çalışmasaydı hiçkimsenin başı ağrımicaktı bukadar eminim kendisininde canı sıkılmıştır bu duruma

E2C5F753-32DC-4D87-9EEF-135DFD5AE857.jpegE2C5F753-32DC-4D87-9EEF-135DFD5AE857.jpegE2C5F753-32DC-4D87-9EEF-135DFD5AE857.jpegE2C5F753-32DC-4D87-9EEF-135DFD5AE857.jpeg

Bugün geldi, 0044 seri no. Temizlik faslından sonra kurdum, Hava kaçağı 0,5 gibi hava yüzüğü çok gevşekti oring değiştirdim normal oldu ama hava kaçağı devam ediyor. Nife30 28 ga 7 tur. Yarım tank doldurdum. Siyah Dani üzerinde siyah driptip ile çok yakışıklı oldu. Isı modunda gayet stabil ohm oynaması yok iyi çalışıyor. Aroma biraz zayıf, ilk dolum olur bu kadar. 15-20 nefes sonra Ultem driptipi takdım aroma bayağı arttı.
Likit bitiminde Ultem drop kiti taktım, buhar ısısı arttı Buhar azaldı sanki aroma da azalır gibi oldu.

Drop kiti kullanıyorum şuan gayet başarılı, Yalnız hafiften fokurdama oluyor çözümünü bulan varmı? Normal chimneyde olmuyor aynı pamuklama ve sarım ile drop kitte hafiften fokurdama sesi oluyor
Bu arada : orjinal penodat camı drop kitede taktım on numara en azından kırılma derdi yok pleksi glass tavsiye ederim

Ekli dosyalar

• F85BFF13-4F82-447B-B2B6-816889AECF11.jpeg
    F85BFF13-4F82-447B-B2B6-816889AECF11.jpeg
    33.4 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Drop kiti kullanıyorum şuan gayet başarılı, Yalnız hafiften fokurdama oluyor çözümünü bulan varmı? Normal chimneyde olmuyor aynı pamuklama ve sarım ile drop kitte hafiften fokurdama sesi oluyor
Bu arada : orjinal penodat camı deop kitede taktım on numara en azından kurulma derdi yok pleksi glass tavsiye ederim
vaktiniz olunca normal haldeyken penodat camını dener misiniz, beslemeyi biraz açıp driptipi hareket ettirince cam yerinden oynuyor mu alt taraftan diye :)

Arkadaşlar cam sorunu yaşayanlar için, @Uzi Mods yeni cam sistemi üretimine geçene kadar, işinizi görmek amacı ile Orjinal Penodat Pleksi Glass camının oringe geçen iç kısımlarını ince zımpara ile 0.5 mm kadar zımparalayın arada bir deneyerek zımpara yapın sonra takıp kullanın gerçekten hiç sorun yaşamadım gün boyu her türlü test ettim sök tak yaptım normal ve drop kit ile denedim 10 numara oldu ne gevşeme var ne kırılma riski var, şuan gayet memnunum, kutudan çıkan normal camı kullanmadım hiç düşünün , zaten kırılır diye hiç takmadım, şuan penodat orjinal pleksi glass camını majorde kullanıyorum kafam rahat :D tavsiye ederim....

Arkadaşlar cam sorunu yaşayanlar için, @Uzi Mods yeni cam sistemi üretimine geçene kadar, işinizi görmek amacı ile Orjinal Penodat Pleksi Glass camının oringe geçen iç kısımlarını ince zımpara ile 0.5 mm kadar zımparalayın arada bir deneyerek zımpara yapın sonra takıp kullanın gerçekten hiç sorun yaşamadım gün boyu her türlü test ettim sök tak yaptım normal ve drop kit ile denedim 10 numara oldu ne gevşeme var ne kırılma riski var, şuan gayet memnunum, kutudan çıkan normal camı kullanmadım hiç düşünün , zaten kırılır diye hiç takmadım, şuan penodat orjinal pleksi glass camını majorde kullanıyorum kafam rahat :D tavsiye ederim....
Penodatın kutusunda gelen mi hocam bu, yoksa üstünde gelen mi...

zımpara işlemini yaptıktan sonra önce diş fırçasına pril döküp iç taraflarını fırçalayın sonra diş macuile fırçalayın 5 dk hem parlıyor matlığıda gidiyor şeffaf gibi oluyor major yazısı net gözüküyor :D

Bi heyacanla, bi ümitle tekrar bakıyorum şimdi kargonun durumuna.

ve bir değişiklik yok :)
Ekli dosyayı görüntüle 23434

Saatte gözüküyor hatta. Bir müddet daha Ankara'da olacak korkarım :)
Benim istanbuldan gelen kargomla aynı araçta gelmiş ve sabah 5'te inmiş. Yedek cam siparişim daha sonra kargolanmıştı. Bu arada 2 adet cam çıktı belirtmeden geçmeyeyim :)

Velhasıl sabah geldiği için gün içinde aktarmada beklemesi normal. Bu sabah İzmir'e iner o paket. Herhalde yoğunluktan ötürü, kapasitesi daha büyük diye Ankara aktarmaya yükleniyorlar bu ara.

Geri