• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kavuştuk sonunda. Beklemeye de değdi ilk izlenimlerim. Buhar serin, bogaz vurumu tam kivaminda, çok sessiz masallah. Aroma için erken konuşmak ama o da beklentimi karşıladı. En küçük delikte gayet güzel içimi. Tellemek, pamukalamak çok kolay. Dropkitle dolum yapmak dikkat istiyor. Iğne uçlu şişe varsa o da kolay.
Sahsen dropkitle kullanmayi tercih ediyorum. Sakar adamım ben kesin acarım o camı yoksa.

@Uzi Mods üstad elinize emeginize sağlık. Arada sizi kırdıysak affola.

@onepuffman ustad ayrica teşekkürler size. Ciddi emek sarf ettiniz. Allah razı olsun.

Kendi yazdigi cevabin aynisini yazdim hocam. Bir onceki sayfada gorebilirsiniz.
Kişisel Görüşümdür.
Yanlış anlamayın ama hatalısınız. Niçin; Çünkü almamış olduğunuz bir ürünü gelip karalama yada vb durum yapmanız yanlış. Bu ürünü satın alıp bu konuşmayı yapıyor olsanız kimse size bir kelime kullanamaz. Çünkü bende satın aldım ve tel sarma teflon bant vb durumlu bir ürün bana gelse idi iade talep eder idim (kullanmış olsam dahi) ki satıcı arkadaş çözüm odaklı ben sattım oldu bitti demiyor. Ben malımın arkasındayım diyor ki keza bu çok gurur verici
Ben spica proda satın aldım hala severek kullanıyorum çok memnunum. İşcilik kalite vb durumları çok iyi Ama gel gelelim arkadaşlar fiyat performans diye şuna söylüyor.
Spica pro + helix = 465Tl
Majör + Dropkit = 210 Tl sizcede fiyat performans degil mi ???
Buradaki yazılı ürünlerin tamamını sıfır olarak satın aldım Helix hariç hepsini zevkle kullanıyorum.
Yazdığınız mesajları elekten geçirek yazmakta fayda var. Keza bir Sirius fanboyu olarak bu yazıyı yazıyorum. :D
Spicanın yeri bende ayrı

İlk tank bitti
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
7e80f4087c195800822edfe18085d99f.jpg

@Uzi Mods ustad ilk coil sarimimda atomizeri gormedi mod. Forumdaki tel sarma önerisi ile çözdüm ben de. Pozitif pin vidasini 1-2mm daha uzunu ile degistirmek sanırım daha güvenli ve kalıcı çözüm olacak. Ölçüleri nedir acaba vidanın.

Kişisel Görüşümdür.
Yanlış anlamayın ama hatalısınız. Niçin; Çünkü almamış olduğunuz bir ürünü gelip karalama yada vb durum yapmanız yanlış. Bu ürünü satın alıp bu konuşmayı yapıyor olsanız kimse size bir kelime kullanamaz. Çünkü bende satın aldım ve tel sarma teflon bant vb durumlu bir ürün bana gelse idi iade talep eder idim (kullanmış olsam dahi) ki satıcı arkadaş çözüm odaklı ben sattım oldu bitti demiyor. Ben malımın arkasındayım diyor ki keza bu çok gurur verici
Ben spica proda satın aldım hala severek kullanıyorum çok memnunum. İşcilik kalite vb durumları çok iyi Ama gel gelelim arkadaşlar fiyat performans diye şuna söylüyor.
Spica pro + helix = 465Tl
Majör + Dropkit = 210 Tl sizcede fiyat performans degil mi ???
Buradaki yazılı ürünlerin tamamını sıfır olarak satın aldım Helix hariç hepsini zevkle kullanıyorum.
Yazdığınız mesajları elekten geçirek yazmakta fayda var. Keza bir Sirius fanboyu olarak bu yazıyı yazıyorum. :D
Spicanın yeri bende ayrı

hocam öncelikle konumuz bir önceki mesajınızda alıntıladığınız mesajımdı. o konuda hatalı olmadığımı halen iddia ediyorum.

almamış olduğum bir ürünün bence ne kadar kötü olduğu gibi bir görüş belirtmedim, tam aksine sorunsuz bir örneğinin ikinci eli denk gelirse alıp denemek istiyorum ileride. yoruldum ama biraz anlatmaktan, alan herkese hayırlı olsun umarım sorunsuz cam ve pozitif pin denk gelir. :)

hocam öncelikle konumuz bir önceki mesajınızda alıntıladığınız mesajımdı. o konuda hatalı olmadığımı halen iddia ediyorum.

almamış olduğum bir ürünün bence ne kadar kötü olduğu gibi bir görüş belirtmedim, tam aksine sorunsuz bir örneğinin ikinci eli denk gelirse alıp denemek istiyorum ileride. yoruldum ama biraz anlatmaktan, alan herkese hayırlı olsun umarım sorunsuz cam ve pozitif pin denk gelir. :)
O polemiklerin çıkış sebebine değinmek istedim.

Geri